Avon ve Oriflame ürünleri hakkında kullanıcı tecrübeleri

16685-North For Men Parlamayı Kontrol Altına Alan Krem

16686-North For Men Göz Çevresi için Üçlü Etkili Balm

16687-North For Men Yaşlanmaya Karşı Etkili Krem

Bu üç ürün hakkında kullananlardan bilgi almak istiyorum. müşterime tavsiye edebilirmiyim işe yarar mı?
göz çevresi için etkili balm gözaltı morluklarınada iyi gelir mi?

bu arada mart kataloğundan kendime 18332-oriflame beauty smoky collection dolgunlaştırıcı ruj aldım dün geldi.. bugün sürdüm görenler nisan kataloğundan aynısını istediler... tavsiye edilirr...

Arkadaşlar Avonda 60's Mod diye bi parfüm çıkmış çok güzel tester'nı istedim bi arkadaştan çok güzel başka önerebiliceğiniz varmı?

Arkadaşlar Avonda 60's Mod diye bi parfüm çıkmış çok güzel tester'nı istedim bi arkadaştan çok güzel başka önerebiliceğiniz varmı?

ne tarz kokular sewdiğinizi bilmiorm ama bn temsilciyim en çok perceive satıyorum..şahsen bn little black kullnıorm..ıncandessence;little black;tomorrow;wish of love çok güzel..

ben de avon temsilcisiyim ama bırakmaya çalışıyorum çünkü ben de kampanyadan yararlanayım derken zarara girdim çok.ben özellikle rujlarını çok beğeniyorum,bronz köpük allığı ve bir ucu kalem bir ucu far olan ürünü çook güzel.rimelleri idare eder.parfümlerinin kokusu çok güzel ama hemen uçuyorlar.cilt bakımı olarak da gözlemim anew serisinin ve accolade serisinin gerçekten iyi olduğu,etrafımda kullananlarda gerçekten fark etti.ama diğer cilt bakım ürünleri bence de işe yaramaz ve tahriş edici,almak isteyen yaşına uygun olan anew alsın ,diğerlerine yaklaşmasın derim

canım parfümleri kötü demişin ama for away mükemmel bece kokusu da mükemmel derce de kalıcı.yazılışı yanlış yazmış olabilirim.yılardır kulanıyorum bunu fazlasıyla da beğeniliyor ve kullanan arkadaşımda çok.diğerleri için bişey diyemeyeceğim ama bu parfüm süper bence

bende iki yıl avon sattım annem üyeydi satışını ben yapardım. yaz tatilinden önce satış yaptım ödeyemeyince mahkemeye verdiler ödeme yaptım faiziyle 200 milyon ama almadılar :S sonra birkaç hafta geçti olmadı. mahkemeye vermek için bekletiyorlarmış meğerse 1 milyara yakın masraf gitti :KK70:

şimdi oriflme satıyorum. avondan memnun kalmayan çoktu ama oriflamede böyle bir durum yok ve bir dahada okullar kapanmadan satış yapmadm :d yapanlar varsada yapmasın çok zor bir durum yah :sinifsinif:

kızlar 4 aydır oriflame da temsilcilik yapıyorum bende hiç ürün şikayeti almadım ama giordani gold parfümünü tavsiye etmem bende kokusu berbat bilgilerinize boshayallersmile

kızlar avonun yeni kataloğundan yeni çıkan kirpikleri uzun gösteren maskara,saten ruj serisinden pout renkte olanı bide bademli şampuan+saç kremi bunları spariş etmek istiyorum..
bu ürünleri kullananlar memnun mu acaba ?
bu ruj renginide çok araştırdım doğal ve hafif bir renk olduğu için tercih etmek istiyorum carnation ile pout arasında kaldım ama pout almak istiyorum..
sizce hangisini almalıyım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar avonun yeni kataloğunda 42. ve 43. sayfadaki perfect tone isimli berrak görünüm veren gece ve gündüz kremini sipariş etmek istiyorum kullanan var mı daha önce yoksa yeni çıkan bir ürün mü işe yarar mı acaba?
Bir de eskiden avonun bluerush diye bir mavi şişeli parfümü vardı artık satılmıyor galiba kataloglarda göremedim.

oriflime in bronz allığını aldım.kumral tenliyim çok çok hoşuma gitti..top halinde olduğu için uzun süre de gidecek inş.

X