- 30 Aralık 2009
- 124
- 1
- Konu Sahibi xsxanslxixkxixz
teşekkürler,bebişler hep şirin hep şirinler zaten.opuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bende bır zamanlar avon temsılcılıgı yaptım kremlerınden cok sıkayet aldım ve herkese kendımde dahıl kendı cılt tıpıne uygun urunlerı tavsıye edıyordum ama sonuc nafıle enson benım cıldımıde su renk duzenlıyıcı beyazlatıcı ozelıgı olan kerem mahvettı kremın adı perfect tone bıraktım avonu artık sımdı yenı bır fırmaya gectım ısmı dore ve cılt kremlerı tamamen dermotologlarca onerılıyor ve eczanelerde satılan urunlerı satılıyor ve en onemlısı ULKER gıbı fırma arkasında kendı ulkeme destek verdıgım ıcınde ıcım rahat sevgılerımle,,,,ben bi dönem avon temsilcisiydim ama bıraktım yüz temizleme jelleri kremleri inanılmaz kötü hiç faydasını görmedim mafoldumben
göz kalemlerinin rengi kalıcı değil bitek baazı parfümleri hoşuma gidiyor
kesinlikle yüzüme avon krem sürmüyorum :umursamaz:
kızlarr merhaba bişey sorcaktım ben ruj almak istiyorum ama birtürlü kendime göre bulamıyorum.avon veya orflime dan bana ürün önerebilcek varmı?
sorunumu söyleym kurutuyo dudagıma bazı ürünler hoş durmuyo pütür pütür oluyo..birde alt dudak çizgm belli deil benm böle altta dgru kızarıklık var ruj akıyo orda toplanıyo kötü duruyo fikirlerinizi bekliyorum kızlar:)
oriflame oksıjenlı bı goz altı kremı var acaba o nasıl kullanan varmı kızlar
a.s.very you ruj dan daring güzel değil mesela ucuz etin tiridi olmaz ya buda öle ucuz ürünleri iyi değil ben hiçbirine karşı değilim satışını yapıyorum yerimsenibenhatta mesela tırnak törpü seti vardı rezalet oda ucuz bi ürün örneğin sonra traş aleti vardı müşteri mağdur her katalokta yok onlardan :umursamaz:saç bakım ürünlerindende maalesef memnun değilim saç kremi mesela yağlandırdı o ama kremleri çok güzel tavsiye ediyorum severek veriyorum çevremdekilere...opuyorumnanaktan
oriflame de bu ay indirimde olan visions serisinin rujları nemlendirici özelliği olduğundan kurutmaz aksine nemlendirir dudak çizgin içinde dudak kalemi ile desteklersen birikme olmaz birde eğer parlatıcı da kullanıyorsan sadece dudağının ortasına sürüp yedir kendiliğinden dağılmasını bekle 1-2 dk ya dudağa dağılıyor bu rujları tavsiye ederim birde giordanin var normale göre pahallı ama onunda nemlendirici özelliği var ve de 15 güneş koruma olduğu için daha da etkili olur
bebişlerrrr oriflame satış danısmanıyım 50tl lik alısverısınızde kargo ucreti bana aitt..bu hafta verıcem sıparıslerı haftaya elınızde olur..özelden ulasabılırsınızz bana..optmmm hepiniziii