Avon ve Oriflame ürünleri hakkında kullanıcı tecrübeleri

Kızlar Avonun kırık saçlar için serumunu kuzenim aldı ben temsilciyim... kendim denenmedim ama o çok iyi olduğunu söyledi... kuaför tavsiye etmiş kullanın faydalı diye indirime girince bende alıcam kendime boshayallersmile

ben bi dönem avon temsilcisiydim ama bıraktım yüz temizleme jelleri kremleri inanılmaz kötü hiç faydasını görmedim mafoldumben
göz kalemlerinin rengi kalıcı değil bitek baazı parfümleri hoşuma gidiyor
kesinlikle yüzüme avon krem sürmüyorum :umursamaz:
Merhaba bende bır zamanlar avon temsılcılıgı yaptım kremlerınden cok sıkayet aldım ve herkese kendımde dahıl kendı cılt tıpıne uygun urunlerı tavsıye edıyordum ama sonuc nafıle enson benım cıldımıde su renk duzenlıyıcı beyazlatıcı ozelıgı olan kerem mahvettı kremın adı perfect tone bıraktım avonu artık sımdı yenı bır fırmaya gectım ısmı dore ve cılt kremlerı tamamen dermotologlarca onerılıyor ve eczanelerde satılan urunlerı satılıyor ve en onemlısı ULKER gıbı fırma arkasında kendı ulkeme destek verdıgım ıcınde ıcım rahat sevgılerımle,,,,

benden alanlar bilip kullandıkları ürünleri alıyorlar zaten ,o yüzden ben hiç şikayet almadım,

kızlarr merhaba bişey sorcaktım ben ruj almak istiyorum ama birtürlü kendime göre bulamıyorum.avon veya orflime dan bana ürün önerebilcek varmı?

sorunumu söyleym kurutuyo dudagıma bazı ürünler hoş durmuyo pütür pütür oluyo..birde alt dudak çizgm belli deil benm böle altta dgru kızarıklık var ruj akıyo orda toplanıyo kötü duruyo fikirlerinizi bekliyorum kızlar:)

kızlarr merhaba bişey sorcaktım ben ruj almak istiyorum ama birtürlü kendime göre bulamıyorum.avon veya orflime dan bana ürün önerebilcek varmı?

sorunumu söyleym kurutuyo dudagıma bazı ürünler hoş durmuyo pütür pütür oluyo..birde alt dudak çizgm belli deil benm böle altta dgru kızarıklık var ruj akıyo orda toplanıyo kötü duruyo fikirlerinizi bekliyorum kızlar:)

oriflame de bu ay indirimde olan visions serisinin rujları nemlendirici özelliği olduğundan kurutmaz aksine nemlendirir dudak çizgin içinde dudak kalemi ile desteklersen birikme olmaz birde eğer parlatıcı da kullanıyorsan sadece dudağının ortasına sürüp yedir kendiliğinden dağılmasını bekle 1-2 dk ya dudağa dağılıyor bu rujları tavsiye ederim birde giordanin var normale göre pahallı ama onunda nemlendirici özelliği var ve de 15 güneş koruma olduğu için daha da etkili olur

a.s.very you ruj dan daring güzel değil mesela ucuz etin tiridi olmaz ya buda öle ucuz ürünleri iyi değil ben hiçbirine karşı değilim satışını yapıyorum yerimsenibenhatta mesela tırnak törpü seti vardı rezalet oda ucuz bi ürün örneğin sonra traş aleti vardı müşteri mağdur her katalokta yok onlardan :umursamaz:saç bakım ürünlerindende maalesef memnun değilim saç kremi mesela yağlandırdı o ama kremleri çok güzel tavsiye ediyorum severek veriyorum çevremdekilere...opuyorumnanaktan

bende saç bakım ürünlerini kullanıyorum yaban mersinli şampuanı harika kırık saç uçları için serum bende neredeyse mucizeler yaptı saç kreminide kullanıyorum o da güzel ama şu var ki şampuan herkeste aynı etkiyi bırakmıyo ben korkarak değiştirdim ama memnunum şimdi

oriflame de bu ay indirimde olan visions serisinin rujları nemlendirici özelliği olduğundan kurutmaz aksine nemlendirir dudak çizgin içinde dudak kalemi ile desteklersen birikme olmaz birde eğer parlatıcı da kullanıyorsan sadece dudağının ortasına sürüp yedir kendiliğinden dağılmasını bekle 1-2 dk ya dudağa dağılıyor bu rujları tavsiye ederim birde giordanin var normale göre pahallı ama onunda nemlendirici özelliği var ve de 15 güneş koruma olduğu için daha da etkili olur

çok teşekkür ederim dudak kalemi bullnmayı sevimyorum zaten alt dudagım kalın oldugu için kötü duruyo ona alıştım artık ruj akıpta kenarlarda birikmesin yeter benim için.söylediğin ürünlere ulaşmaya alışcam teşekkür ederim thabsobb:)

bebişlerrrr oriflame satış danısmanıyım 50tl lik alısverısınızde kargo ucreti bana aitt..bu hafta verıcem sıparıslerı haftaya elınızde olur..özelden ulasabılırsınızz bana..optmmm hepiniziii

Bu tarz mesajlar yasak diye biliyorum canım.
Sadece ürün yorumlarını paylaşıyoruz.yerimseniben

kızlar time-reversing 3ü1 arada temizleyicinin nasıl kullanıldığını bilen var mı? anneme aldık kutusunu da atmışız. nasıl kullanılacağı da yazmıyor bir yerde. bilen varsa yardımcı olsun lütfen.

vallla ben herseyı kullandım avon orıflame dore anway.. bu tip markaların renkı kozmetıklerı ıyı (ruj allık far) fakat kesınlıkle cılt bakım urunlerı ıhtıyaca cevap veren urunler degıl. cıldınıze asla bı yararı olmaz. eger gercekten ıyı gelsın dıyosanız bı eczaneden alın ve dermotolojık urun olmasına dıkkat edın. eczaneden alınan urunler ıhtıyacınızı karsılar. özellıkle la roche posay urunlerını tavsıye edıyorum. aynı fıyat zaten avonla falan.

bn avon satıoyurm sadece yüzle ilgili şeyler satmıorm para kazancam die milletin suratını mahvettiremem sadece avon deil dore amvay oriflame..hiçbirinden satmazdm yüz için ürünleri..bi ara dore satıcaktım fakat parfmleri hmn uçuo 100 ml ama hakkını vermio..

Oriflame temsilcisiyim ama sadece kendime alışveriş yapıyorum. Şu ana kadar kullanıklarımdan:

İyiler: Optimals Comfort serisi temizleyici ve kremleri, Skindividual göz serumu (Favorim), Beauty Eye Stylo keçeli göz kalemi, %500 maskara, Power Shine rujları, Colourfull rujları (Açık renkler hariç, çok soluklar)

Kötüler: Natural Skin Care nemlendirici (çok yağlı geldi), Oriflame Beauty Classic rujları (Kuruymuş gibiler renk vermiyorlar ve çok sert buldum), Hypnotic ışıltılı göz kalemi (Renk hoş ama bulaşmaya yatkın, kalıcı değil)

Başka ürünlerini de kullandım ama onlara ortalama diyebilirim. Hatırladıklarım bunlar..

Son düzenleme:
skindividual göz serumu gerçekten ihtiyacıma cevap verdi sürümü de çok rahat ve pratik benim de favori ürünüm. powershine ruj da harika yalnız miktar olarak az var kutusunda. cildim yağlıya dönük karma, bir diğer favori ürünüm ise optimals balance losyon. 10 üzerinden 10 veriyorum. sürer sürmez yumuşacık yapıyor.

X