Yaklaşık 11 senedir avon temsilciliği yapıyorum şu ana kadar sattığım hiç bir üründe negatif bir geri dönüş yaşamadım.
Bir dolu cilt ürünü sattım alanlarda memnun kaldı sanırım doğru cilde doğru ürünü vermiş olmamdan kaynaklanıyor.
Eğer cildiniz sorunluysa aşırı yağlanma veya kuruluk varsa veya alerjik bir cildiniz varsa ne Avon ve Oriflame nede fiyat olarak bu markalara yakın ürünleri kullanmanızı tavsiye ederim.
Vichy, Roc vb. fiyat olarak belki yüksek gelen ama içeriği daha kaliteli ürün kullanmanızı öneririm.
Sonra cildime iyi gelmedi diye firmayı suçlamayın zaten ürünlerin fiyatları ortada 10 liralık bir kremin cildinizde büyük bir problem varsa iyi gelmesi imkansız gibi birşeydir.
Avon'un bir ara şampuanlarını çok kullandım ama artık Petra'nın Ecolinn bitki özlü şampuan ve duş jelini kullanıyorum.
Fiyatı yüksek ama içeriği doğal ve kalitesi tartışılmaz özellikle saç diplerinde kaşıntı olan, saçlarının cansızlığından şikayet edenlere tavsiye ederim.
Herhalde Avon'un en çok kullandığım ürünleri makyaj malzemeleridir Color Trend serisi hariç hepsinden memnunum fiyat olarak eş değer diğer markalara kıyasla Avon'un makyaj malzemelerini daha çok beğeniyorum.
Eğer bir kaleme 30 bir fondötene 100 bir ruja 70 lira vermek istemiyorsanız veya bütçenizi aşıyorsa Avon'un ürünlerini tavsiye ederim.
Özellikle dörtlü farları, top allığı, rujları, mineralli makyaj serisi, rimellerinden memnunum bir de parfümlerden In Bloom, Bond Girl, Ungaro, Today, Tomorrow, Spotlight en kalıcı olanları bunlarıda öneririm.
Tabi bir de şu var ki her parfüm her tende aynı kalıcılıkta kalmaz ve güzel kokmaz teninize uyan parfümü aldığınız zaman asla sorun yaşamayacaksınız.
Poisa her ülkede farklı bir ürün daha çok talep ediliyor olabilinir ve satılmayan bir ülkeden satılana kaydırılmasıda normaldir çünkü bu bir satış stratejisidir.