Avon ve Oriflame ürünleri hakkında kullanıcı tecrübeleri

Bundan 4-5 sene önce avonun gece gunduz kremını kullanmıstım.Çok kötuydu yuzumde yağ bezelerı olusmaya baslayınca bıraktım.Avonun hıcbır kremını kullanmadım bır daha.Avonun sadece rujlarını sevıyorum.Cilt için Nuxenin ürünlerini tavsıye ederım.Gercı ciltten cilde değişiklik de gösterebilir ürünler.Uzman tavsiyesi almak lazım.

merhaba arkadaşlar bende bir ara kullanmıştım avonun ürünlerini bana zarar verdi rimelini kullandım yaralar çıktı kimyasal maddeler oldugunu ögrenince avonun ürünlerinin içinde bir daha kullanmadım şimdi oriflame kullanıyorum hatta satış temsilcisi oldum her şeyimi oradan alıyorum hepsindende memnunum

tavsiye ederim başkalırı için sipariş alıyorum hem aldıgım ürünler bedava ya geliyor hemde her siparişte hediyem geliyor çok güzel bir şey

Avon kötü gerçekten de. Genel itibariyle kötü yani, birkaç iyi ürünü olabilir. Altı boş bir karalama değil bu çünkü bir ara annem satıyordu genelde memnun değildik ürünlerden. Yaşlanma karşıtı ürünlerinden çok reklamı yapılan Anew'i her köşe başında markette satılan Loreal ürünleri bile sollar. Herhangi bir nemlendiriciden farkı yok. Annemin cildinde bu farkı bizzat gözlemledik. Toparlanmış düzelmiş cildi eski haline döndü, yüz ovali sarktı. Sonra bıraktı Anew'i yine Loreal kullanıyor. .

Avonun çantasını almıstım,kulpu elımde kaldı :)) duş jeli,wınter serısı nemlendırıcı ve temızleme urununu kullanıyorum guzel,rujları ıyı,bırde peelıng kullanıyorum sorun yaşamadım.ama makyaj malzemesı pek kullanmadım.Cildi sıkılastırmak ıcın bır urun kullandım vucut ıcın halen duruyor bırseye yaramadı, bırd eılk cıktıgında gogus sıkılastırıcı jel kullanmıstım cok ıse yaramıstı.30 kılo verdıgım ıcın gerekmıstı.Satan arkadasımın önerisi ilk çıkan urunler kalıtelı ve hakıkatende memnun kalıyorum.

ne gibi bir sonuç bekliyorsun? cildi kurutmadan arındırması ve ferahlatması gibi bir beklenti için fairness sabun işini görür canım güzel bir ürün.
Canlandırı sabun almıştım da işe yarayıp yaramadığı hakkında bir bilginiz varmı ?

oriflame güneş kremleri , güneşsiz bronzlaştırıcı ve vücut pudraları nasıl?

vücut pudrası güzel benim volare hoşuma gidiyor güneş kremleride harika yazın bile 25 faktörlük bile yetiyor güneşe çıkmadan yarım saat önce temiz cilde sürüp çık acaip nemlendiriyor cildim sanki nefes alıp veriyor 25 ile 50 faktörlük arasındaki fark 50 faktörlük güneş altında 6 saat kalanlar için ama kimseler o kadar kalmıyor yani sabah denize gidip akşama kadar kalmıyor kalamıyor onun için 50 faktrlük stokta bitince 25 inde yeteceğini söyleyip veriyorum

vücut pudrası güzel benim volare hoşuma gidiyor güneş kremleride harika yazın bile 25 faktörlük bile yetiyor güneşe çıkmadan yarım saat önce temiz cilde sürüp çık acaip nemlendiriyor cildim sanki nefes alıp veriyor 25 ile 50 faktörlük arasındaki fark 50 faktörlük güneş altında 6 saat kalanlar için ama kimseler o kadar kalmıyor yani sabah denize gidip akşama kadar kalmıyor kalamıyor onun için 50 faktrlük stokta bitince 25 inde yeteceğini söyleyip veriyorum

anladım çok tşk ederim bilgilendirdiğin için

Son düzenleme:
Merhabalar ben avonda oriflamede kullanıorm tabi her ikisininde memnun olup olmadığım bi çok yanı var :) oriflamedan bi fondoten aldım ve gerçekten harika çok memnumum .. avonun sıkışlatırıcı kremini kullanıorm ve gerçekten çok faydasını gördüm :) ama avonun cilde kullanılan ürünlerini çok önermem cilltte bazı sorunlar oluşturuo :)

Merhabalar ben avonda oriflamede kullanıorm tabi her ikisininde memnun olup olmadığım bi çok yanı var :) oriflamedan bi fondoten aldım ve gerçekten harika çok memnumum .. avonun sıkışlatırıcı kremini kullanıorm ve gerçekten çok faydasını gördüm :) ama avonun cilde kullanılan ürünlerini çok önermem cilltte bazı sorunlar oluşturuo :)

bende önermem canım çünkü avonda kimyasal maddeler var

avondan sadece ellerm içn krem alıyorum yüzüme hngi marka krem kullanırsam svlce ypıyor :KK70:

Son düzenleme:
bence kozmetık secımınde cok dikkat etmek gerek.Cunkı cilt saglınını bozma tehlikesi var.O yuzden cok daha kaliteli urunler kullanmanı tavsiye ederim.Ben amway kullanıyorum cokkkkkk memnunum.opuyorumnanaktan

oriflame güneş kremleri , güneşsiz bronzlaştırıcı ve vücut pudraları nasıl?

eşime north for men serisini aldım. bronzluk verici kremi o kadar tatlı bir renk verdi ki, çok doğal ve hoş canlı bir cilt rengi oldu. haftada iki kere traştan sonra sürüyor, bronzlaştırıcı sürmüş gibi durmuyor. adamı da metroseksüel yaptım ya helal olsun bana yani boshayallersmile

eşime north for men serisini aldım. bronzluk verici kremi o kadar tatlı bir renk verdi ki, çok doğal ve hoş canlı bir cilt rengi oldu. haftada iki kere traştan sonra sürüyor, bronzlaştırıcı sürmüş gibi durmuyor. adamı da metroseksüel yaptım ya helal olsun bana yani boshayallersmile

kaydirigubbakcemile3 metroseksüel yaptın he iyi yapmıssın :) bu arada saol cvbın içinopuyorumnanaktan

X