Avon ve Oriflame ürünleri hakkında kullanıcı tecrübeleri

İnanın temsilcilik fln yapmıorum hiç ugrasamam ama oriflame ürününü de kullandım avonuda avon oriflame ile karsılastırılamaz bile orflame süperrr herseyii

ben avonun bazı parfümlerini kullanıyorum ve gayet memnunum; ama başka hiç bir ürününü tavsiye etmem ben nerdeyse hepsini kullandım hiç birindende memnun kalmadım memnun kaldığım ve kullanmaya devam ettiğim ürünleri sadece parfümleri:):) O da hepsi değil....

kızlar bu temizleyici hakkında bilgisi olan warmı.fiyatıda çok uygunnda.eğer güselse almak istiorumm

ben bu ürüü set halinde aldım gayette memnunum cildimi nemlendirdi.. cildim soguktan kuruyoı pul pul oluyo kısları..

ayrıca avon oriflame gelince karsı komsu oriflame sattmıs 3-4 sene sattı kişiler ve kendiside ürünlerinden memnun degil .. annemde zamanında kullandıgı için icltte kıllanma yaptıgını soledi ve bana aldırmıyo oriflame ürünleri ... avon a gelince herseyi süper degil ama kullandıgım ve memnun kaldıgım onerdigimde de arkadaslarımında memnun kaldıgı cok sey var.

avon temsilcisi degilim ama bu forumda da olan deneyimli bi satıs elemanı sayesinde dogru ürün kullanma sansına sahibim:)

ben bi dönem avon temsilcisiydim ama bıraktım yüz temizleme jelleri kremleri inanılmaz kötü hiç faydasını görmedim mafoldumben
göz kalemlerinin rengi kalıcı değil bitek baazı parfümleri hoşuma gidiyor
kesinlikle yüzüme avon krem sürmüyorum :umursamaz:

ben bi dönem avon temsilcisiydim ama bıraktım yüz temizleme jelleri kremleri inanılmaz kötü hiç faydasını görmedim mafoldumben
göz kalemlerinin rengi kalıcı değil bitek baazı parfümleri hoşuma gidiyor
kesinlikle yüzüme avon krem sürmüyorum :umursamaz:

aynı şeyi ben de düşünüyorum, sürülmez. bi ara bunu burada da anlatmaya çalıştım aa aman Allahım nasıl büyük bir tepki... amacım iyilik yapmaktı oysa. açıkçası ben oriflame temsilcisiyim. onu bile sürmüyorum yüzüme. ama makyaj malzemelerinin ÇOĞU iyi çıkıyor, memnunum...hihoyyyt

kesinlikle avon rezalet ötesi ,hiçbir şeyi işe yaramıyor ,rujları hemen uçuyor rimelleri desene sürdüğün belli bile olmuyor ,hiç bir şeyini beğenmiyorum ,oriflame denemedim ama flormar güzel bir marka tavsiye ederim özellikle göz kalemleri güzel ,maskara için ise kesinlikle maybelline derim

aynı şeyi ben de düşünüyorum, sürülmez. bi ara bunu burada da anlatmaya çalıştım aa aman Allahım nasıl büyük bir tepki... amacım iyilik yapmaktı oysa. açıkçası ben oriflame temsilcisiyim. onu bile sürmüyorum yüzüme. ama makyaj malzemelerinin ÇOĞU iyi çıkıyor, memnunum...hihoyyyt

canım benim valla bende avon temsilcisiyken biri bişi istediği zaman o ürünü beğenmiyosam beğenmedim diyodum satış yapmak uğruna bile olsa kimseyi kandıramam :eek:lmaz: Neden tepki gösteriyolarki tatlım tam tersine olması gerekir bence ne güzel işte beğendiimiz ve beğenmediimiz şeyleri paylaşmalıyızki hepimiz faydalanalım kaydirigubbakcemile2

olabilir,memnun kalanlar alıyorlar zaten benim verdiklerimden şikayet gelmedi,önemli olan doğru ürünü kullanmak tabiki..

bende oriflame satışı yapıyorum ama yeni başladım insanlara yalan yere tavsiyee etmemek için özellikle alıp ürünleri denedim bu şekilde paylaşım çok iyi tavsiye edebiliriz bu şekilde insanlara ama kişinin cilt yapısıyla alakalı bazı şeyler ben oriflameden aldığım ürünlerden pek memnun kalmadım genel anlamda kremleri iyi biraz,avonda allık alerji yaptıavonun rujları kaliteli pahalı olanlarıbayanssulusmilekatılıyorum flormar süper süper süper herşeyinden memnun kaldım.

bende oriflame satışı yapıyorum ama yeni başladım insanlara yalan yere tavsiyee etmemek için özellikle alıp ürünleri denedim bu şekilde paylaşım çok iyi tavsiye edebiliriz bu şekilde insanlara ama kişinin cilt yapısıyla alakalı bazı şeyler ben oriflameden aldığım ürünlerden pek memnun kalmadım genel anlamda kremleri iyi biraz,avonda allık alerji yaptıavonun rujları kaliteli pahalı olanlarıbayanssulusmilekatılıyorum flormar süper süper süper herşeyinden memnun kaldım.

arkadaşım oriflamenin han7gi ürünlerinden memnun kalmadın:içelim:

a.s.very you ruj dan daring güzel değil mesela ucuz etin tiridi olmaz ya buda öle ucuz ürünleri iyi değil ben hiçbirine karşı değilim satışını yapıyorum yerimsenibenhatta mesela tırnak törpü seti vardı rezalet oda ucuz bi ürün örneğin sonra traş aleti vardı müşteri mağdur her katalokta yok onlardan :umursamaz:saç bakım ürünlerindende maalesef memnun değilim saç kremi mesela yağlandırdı o ama kremleri çok güzel tavsiye ediyorum severek veriyorum çevremdekilere...opuyorumnanaktan

a.s.very you ruj dan daring güzel değil mesela ucuz etin tiridi olmaz ya buda öle ucuz ürünleri iyi değil ben hiçbirine karşı değilim satışını yapıyorum yerimsenibenhatta mesela tırnak törpü seti vardı rezalet oda ucuz bi ürün örneğin sonra traş aleti vardı müşteri mağdur her katalokta yok onlardan :umursamaz:saç bakım ürünlerindende maalesef memnun değilim saç kremi mesela yağlandırdı o ama kremleri çok güzel tavsiye ediyorum severek veriyorum çevremdekilere...opuyorumnanaktan

aynı ürünlerden ben de memnun değilim zaten oriflame beauty yada giordani gold ürünlerini al. diğerlerini tavsiye etmem

avon anew serisi güzel annem kırışıklık kremini kullandı
parfümleri artık eskisi gibi kalıcı değil
uçup gidiyor..bi kaç sene önce daha kalıcıydı.
artık avondan parfümm almıyorum..cilt ürünlerinide kullanmakdan çekiniyorum
orıflameden dıvıne kremini kullandım güzeldi.
orıflameın OPTIMAL serisini merak ediyorum.cildim yağlı şu matlaştırıcı
nasıl bilgi verirmisiniz ?
zemuszemus

arkadaşım hiç optimal vermedim kimseye vardır kullananda ama lavanta yağı ve sabununu tavsiye edebilirim hem renk açıyo hemde matlaştırıyo cildin yağını alıyo onu kullanabilirsin saf lavanta yağı olmasına dikkat etmek gerek yalnızopuyorumnanaktan

kurabiyee saol edinicem bu sabundan nickin
çok şekermiş cnm çekti
kaydirigubbakcemile3

X