- 30 Nisan 2009
- 463
- 2
- Konu Sahibi xsxanslxixkxixz
İnanın temsilcilik fln yapmıorum hiç ugrasamam ama oriflame ürününü de kullandım avonuda avon oriflame ile karsılastırılamaz bile orflame süperrr herseyii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cildi kuru olanlar için daha uygun ve üzerine bi nemlendirici şart...
İnanın temsilcilik fln yapmıorum hiç ugrasamam ama oriflame ürününü de kullandım avonuda avon oriflame ile karsılastırılamaz bile orflame süperrr herseyii
ben bi dönem avon temsilcisiydim ama bıraktım yüz temizleme jelleri kremleri inanılmaz kötü hiç faydasını görmedim mafoldumben
göz kalemlerinin rengi kalıcı değil bitek baazı parfümleri hoşuma gidiyor
kesinlikle yüzüme avon krem sürmüyorum :umursamaz:
aynı şeyi ben de düşünüyorum, sürülmez. bi ara bunu burada da anlatmaya çalıştım aa aman Allahım nasıl büyük bir tepki... amacım iyilik yapmaktı oysa. açıkçası ben oriflame temsilcisiyim. onu bile sürmüyorum yüzüme. ama makyaj malzemelerinin ÇOĞU iyi çıkıyor, memnunum...hihoyyyt
bende oriflame satışı yapıyorum ama yeni başladım insanlara yalan yere tavsiyee etmemek için özellikle alıp ürünleri denedim bu şekilde paylaşım çok iyi tavsiye edebiliriz bu şekilde insanlara ama kişinin cilt yapısıyla alakalı bazı şeyler ben oriflameden aldığım ürünlerden pek memnun kalmadım genel anlamda kremleri iyi biraz,avonda allık alerji yaptıavonun rujları kaliteli pahalı olanlarıbayanssulusmilekatılıyorum flormar süper süper süper herşeyinden memnun kaldım.
a.s.very you ruj dan daring güzel değil mesela ucuz etin tiridi olmaz ya buda öle ucuz ürünleri iyi değil ben hiçbirine karşı değilim satışını yapıyorum yerimsenibenhatta mesela tırnak törpü seti vardı rezalet oda ucuz bi ürün örneğin sonra traş aleti vardı müşteri mağdur her katalokta yok onlardan :umursamaz:saç bakım ürünlerindende maalesef memnun değilim saç kremi mesela yağlandırdı o ama kremleri çok güzel tavsiye ediyorum severek veriyorum çevremdekilere...opuyorumnanaktan