Avon ve Oriflame ürünleri hakkında kullanıcı tecrübeleri

kedi ve köpeklerin korktukları anda salgıladıgı sıvıyı koyuyolarmış..... işte bizim ürünlerde böle bişe yok cnm..

Gerçek mi söylüyorsun:1shok:
İlk defa duydum gerçekten ya:umursamaz:
Şey bir şey soracağım yakalamışken:) Eylül kataloğunda gelecek ay çıkacak bir parfüm var.Grace çiçeksi bir kokuymuş.Direktörsün ya belki tanıtımı yapılmıştır.Nasıl bir koku?Tahminim ucuz gelir kataloğa..

ewet gerçek sölüyom güzellik akademisinde öğrenmişti ben de ve çok şaşırdım....sen bence de bundan sora edp tercih et :) bak amber elixir die bi koku çıkıyo eylül de çok hoşuma gitti.senin dediğin grace henüz bende görmedim artık eylül de deneme şansımız olur.bilgilendiririm seni arkadaşım.

ewet gerçek sölüyom güzellik akademisinde öğrenmişti ben de ve çok şaşırdım....sen bence de bundan sora edp tercih et :) bak amber elixir die bi koku çıkıyo eylül de çok hoşuma gitti.senin dediğin grace henüz bende görmedim artık eylül de deneme şansımız olur.bilgilendiririm seni arkadaşım.

Evet amber eylül kat. da gördüm.Fiyatı da 34,90;ama bana sanki biraz ağır geldi.Ben daha çok çiçeksi kokulardan hoşlanıyorum.Grace'i de bu yüzden merak ettim..
Senden haber bekliyorum o zmn...Eğer güzelse alırım

Arkadaşlar geçen sene Orif lamenin göğüsler için sıkılaştırıcı kremini aldım. Kullandım. Ancak çok faydasını göremedim.Üstelik küçük bir şise içinde ve 25 TL.ye almıştım. Bu sene arkadaşımdaki avon katoloğunu incelerken Avonun vücut sıkılaştırıcı kreminin indirimde olduğunu gördüm Üstelik 400 ml. kremi 15 TL.' ye aldım Henüz kullanmadım. Ramazandan sonra spor yaptıktan sonra kullanmayı düşünüyorum. Şimdi sorum şu Avonun vücut sıkılaştırıcı kremini kullanan ve memnun olan var mı? Herkese sağlıklı günler :enbuyukkk:

arkadaşlar benim elimde geçmiş yıllardan kalma bi avon göz çevresi kremi var ama üzerinde son kullanma tarihine dair birşey bulamadım kullanmaya çekindim açıksası bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgilendirebilirmi acaba bu kremlerin varmıdır bi son kullanma tarihi???

kozmetikle ilgili her şeyin son kullanma tarihi var, geçmi yıllardan kalmaysa sakın kullanma hele hele göz çevresi gibi hassas bir yerde.

ben allıklarını ve rimellerini kullanıyorum.allık okey de, rimellerden pek memnun olduğum söylenemez.
cilt bakım ürünlerini sakın ha denemeyin,etrafımdakiler ve bendeniz bu dertten çok muzdaribiz :)

arkadaşlar benim elimde geçmiş yıllardan kalma bi avon göz çevresi kremi var ama üzerinde son kullanma tarihine dair birşey bulamadım kullanmaya çekindim açıksası bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgilendirebilirmi acaba bu kremlerin varmıdır bi son kullanma tarihi???

evet bu ürünlerin son kullanma tarihleri var üzerinde yazar.ama şekille.
ambalajın üzerinde açılmış kavanoza benzer bir simge vardır ve üzerinde 6M,1Y yada 3M vs. yazar,buradaki 6M açıldıktan itibaren 6 ay içinde tüketilmesi gerektiğini ifade eder.1Y bir sene için geçerli demektir.hatta üzerinde 14D yazan ürünler de vardır bunların da AMBALAJ AÇILDIKTAN 14 gün içerisinde miyadı dolmaktadır.burada kullanılan M,D,Y ingilizce ay,gün,yıl kelimelerinin baş harfleridir.
sağlıcakla kalın.

ben de bugün itibari ile artık bir oriflame satış temsilcisiyim :) ilk siparişlerimi verdim,gelmesini bekliorum:) umarım pişman olmam.

yani oriflame nasıl bu kadar kötülenir anlamıyorum
ciltten cilde fark var demekki bişey diyemiycem
ama krem falan alırken hani indirime giriyo ya üzümlü meyveli bilmem neli onları tercih etmiyorum
ama optimals serisi falan güzel
komşum royal velvetin kremini kullanıyo daha önce oley falan ne biliyim loreal falan kullanmış bunun kremini daha çok beğendi
ama de roll-on larını duş jellerini ve çoğu parfümünü ben de beğenmiyorum
tercih meselesi
power shıne (sanırım yanlış yazdım neyse:))) rujlarının çoğu rengi var ve bayılıyorum çok güzeller
bu arada dancin lady edt ama bi tek parfüm olarak bunu kullandım
çiçek kokusu sevenler için süper bişey
ayrıca edt ama çok kalıcı
elvıe nin 30 ml olanını aldım çok güzel ama anında uçuyo
dancing çok kalıcı

X