Avon ve Oriflame ürünleri hakkında kullanıcı tecrübeleri

kızlar bilmem farkındamısınız avon satanların ağzı güzel laf yapıyo geçenlerde evime geldi anlattıda anlattı:kızgın: anam herif gelcek yemek yok hala anlatıyo ama beni kandıramadı:dance:avonun iyi olmadığını duymuştum

insanların oriflame hakkında yazdıklarını görünce bende ürünler hakkında bilgim olduğunu güvenebilceklerini söledim bu kadar hiç reklam gibi bi niyetim yok.

kızlar merhaba oriflame ürünlerini hem kullanıyor hem de satıyorum ürünlerimiz %100 bitkiseldir.gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

pardon 34 oriflame neyin direktörüsünüz çok merak ettim. oriflame direktörü olmayasınız.
oriflame ürünleri % 100 bitkiseldir diyemezsiniz çünkü değil:eek:lmaz:.ben de eski bir oriflame satıcısıyım ve sadece 2 ay bu işi yaptım tek kelime ile ürünler fiyasko idi.artık kataloğuna bile bakmıyorum ve hiçkimseye de tavsiye etmiyorum.
dediğim gibi % 100 BİTKİSEL DEĞİL AKSİNE %100 KİMYASAL
benim cildim mahvoldu sizinki olmasın
düşmeyin bu para tuzaklarınazemuszemus

canım sen cildine uygun olmayan ürün kullanmış olabilirmisin? kesinlikle tamamen bitkisel olduğunun garantisi var..

hayır ben cildime uygun ürün seçtim. ayrıca fondöteni pudrası farları rujları da berbat.sadece bende değil kulanan herkeste cilt sorunlarına neden oldu. kötükedihüsoürünlerin bitkisel olduğunun da garantisi yok.hem oluşan cilt problemlerim de oriflame nin bitkisel olmadığının ve kalitesiz olduğunun garantisi :eek:klava::eek:lmaz:

ARKDSLAR HABERINIS VARMI AVON KIMYASAL İÇERDİGİ İÇİN TARIM VE KOY İŞLERİ BAKANLIGI ONAYLI AMA ORIFLAME TAMAMEN NATUREL VE DOGAL OLDUGU İÇİN SAGLIK BAKANLIGI ONAYI VAR..ARASTIRABİLİRSINISS...AVON URUNLERI OYUSDEN CİLTTE HASARLARA YOL ACIO TAHRIS EDIO..kaydirigubbakcemile5

Ben de Oriflame satıyorum;ama asla cildime Oriflame almayı düşünmedim.Yıllar önce bir ürününü almıştım ve cildim de acaip sivilce oldu ve cilt tipime uygundu.

Ama söylemeden geçemeyeceğim.Cilt ürünlerinden alan arkadaşlarım var ve de çok memnun.Bence bu biraz da kişinin cilt yapısına göre de değişiyor olabilir.Parfüm konusunda Oriflame sevmiyorum.Çünkü kalıcı ve hoşuma giden parfümleri yok.Bu tercih meselesi.:umursamaz:

Yalnız far,ruj,allık,kapatıcı,oje,krem gibi ürünlerinden çok memnunum.Alanlarda çok memnun.kaydirigubbakcemile5

ben oriflame in bütün ürünlerini kullanıyorum hepsinden çok memnunum.parfümler, vücut kremi ve pudrasıyla kullanıldıgında daha kalıcı olur .

edp olanlar diğerlerine göre daha kalıcı olurlar.hafif olmaları kimsayal olmaması içinde sen bence bi de goardanı white edp yi dene bence onu çok beğeniyorum ben.biliyomusun parfümlerin kalıcı olmaları için içine ne koyuyolar.

Ayrıcana şunu da söyleyeyim canım.

Ben krem zaten kullanmıyorum.Sevmiyorum krem kullanmayı..Onun için ayrıca almak istemiyorum zaten.En iyisi ünlü markalar sanırım.Bir fısla kalıcı koku...

edp olanlar diğerlerine göre daha kalıcı olurlar.hafif olmaları kimsayal olmaması içinde sen bence bi de goardanı white edp yi dene bence onu çok beğeniyorum ben.biliyomusun parfümlerin kalıcı olmaları için içine ne koyuyolar.

Onu çok beğeniyorlar.Vaktim olsa bir gidicem oriflame merkeze ama vaktim yok.

Bilmiyorum canım..:1no2:

X