- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
- Konu Sahibi xsxanslxixkxixz
arkadaşlar ben oriflaimın toniğini kullandım.kesinlikle tavsiye etmiyorum yapış yapış yapıyoo:dilcikar:
Cilt tipin nasıl canım ve hangi toniği kullandın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar ben oriflaimın toniğini kullandım.kesinlikle tavsiye etmiyorum yapış yapış yapıyoo:dilcikar:
Cilt tipin nasıl canım ve hangi toniği kullandın?
oriflame temsilcileri bacılar fikrinize ihtiyacım var. bundan 10 sene önce annem oriflamedeydi, bikaç bi satış yaptıydık ama hep eksik gelirdi. diyelim 10 tane ürün sipariş ettik yarısı yok diye gelmezdi biz de mahcup oluyoduk insanlara sonra annem bıraktı. şimdi ben tekrar kendim başlamak istiyorum çünkü oriflameden 6-7 sene önce aldığımız rujları hala kullanıyoruz veee taşş gibi. ben flormar rujlarını kullanıyodum, daha dorusu kullanmıyodum.. sora aklıma oriflame testerları geldi onları deniyorum son bikaç haftadır hayret ettim.. bi kısmı kötü olmuş ama duranlar taş gibi, tam istediğim gibi sert. dolgun dudaklılar beni daha iyi anlar ben yumuşak ruj kullanamıyorum sakız yapışmış gibi oluyofisfisfis
şimdi diyeceğim, oriflame gene ürünün yarısını getirmeme kıllığını yapar mı bana? ahaliye mahcup olmak istemiyorum. bi de dielim beceremedim çıkmak istiyorum avondaki birisi çıkmak istediği halde çıkamıyo aylardır oriflame de böle yaparmı?? lütfen dürüst olun çünkü ben satıcı olmaya karar verirsem netten başvurcam kimsenin altından deil..
Canım ben ürünlerimi merkezinden gidip alıyorum o yüzden hiç problem olmuyor. Sen de hizmet merkezlerine ya da bürolarından birine yakın oturuyorsan siparişlerinin oraya getirt. Eve gelen ürünlerde sorun olabiliyor çünkü.
Üye olunca ister satış yaparsın ister yapmazsın problem eğil. Hiç siparişin olmasa bile kaydın 1 sene duruyor 1 sene satış yapmazsan kaydın siliniyor. Herhangi bir para ödemesi falan yok. Ben güzellik danışmanıyım ama sadece kendim için alıyorum birkaç bir şey başkasına satış yapmıyorum uğraşamıyorum çünkü.
Bazen 1-2 ay sipariş vermediğim oluyor ama bir sorun olmuyor. Başka sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım.vereliniortak
yok eskiden de biz gider yerinden alırdık ama ürünlerin yarısı yok denirdi gelmezdi. çook miktarda satış yapmamıştık o yüzden diye yorumlamıştık bunu. açıkcası kızmıştım da, ben insanlardan parasını almışım geri iade ediyorum mahcup olmuştum.. böle bişi olmuyo artık diyorsunuz öylemi?
oriflame temsilcileri bacılar fikrinize ihtiyacım var. bundan 10 sene önce annem oriflamedeydi, bikaç bi satış yaptıydık ama hep eksik gelirdi. diyelim 10 tane ürün sipariş ettik yarısı yok diye gelmezdi biz de mahcup oluyoduk insanlara sonra annem bıraktı. şimdi ben tekrar kendim başlamak istiyorum çünkü oriflameden 6-7 sene önce aldığımız rujları hala kullanıyoruz veee taşş gibi. ben flormar rujlarını kullanıyodum, daha dorusu kullanmıyodum.. sora aklıma oriflame testerları geldi onları deniyorum son bikaç haftadır hayret ettim.. bi kısmı kötü olmuş ama duranlar taş gibi, tam istediğim gibi sert. dolgun dudaklılar beni daha iyi anlar ben yumuşak ruj kullanamıyorum sakız yapışmış gibi oluyofisfisfis
şimdi diyeceğim, oriflame gene ürünün yarısını getirmeme kıllığını yapar mı bana? ahaliye mahcup olmak istemiyorum. bi de dielim beceremedim çıkmak istiyorum avondaki birisi çıkmak istediği halde çıkamıyo aylardır oriflame de böle yaparmı?? lütfen dürüst olun çünkü ben satıcı olmaya karar verirsem netten başvurcam kimsenin altından deil..