Y
yakamoz_16
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi xsxanslxixkxixz
Tamam kokularına diyecek yok ama kalıcı olmadıktan sonra kokusu güzel olsa ne olur sonuçta dünya para veriyoruz. Bluerush, Extraordinary, Far Away Paradise, Fire Me Up ve şimdi ismni hatırlayamadığım 1-2 tane daha bunların hepsini kullandım yarım saat kalsaydı üstümde kokusu duacı olurdum ya bende bi enayilik var yada bilemiyorum artık.
Avon'un yeşil kapaklı saç ürünleri arasında durulanmayan saç kremi var ki saçları tülenen,kuru ve kabarık görünen arkadaşlara tavsiye ederim.Biri bitmeden, indirim dönemlerini de takip ederek bir diğerini sipariş veriyorum.Bu derdime en iyi çare olarak bu ürünü buldum.
Far away paradise hafif bi koku sanırım ama pembe far away hem kalıcı hem de çekici :1hug:
avonun kokularını denedim hiç kalıcı değil hemen uçup giisor.ve far away de hayatımda denediğim en kötü koku.hem kötü hem de acaip ağır kokuyor.bu sadece benim fikrim değil çoğu arkadasım da benim gibi düşünüyor.erkeklere de çekici değil bayanlara da.
Avon'un yeşil kapaklı saç ürünleri arasında durulanmayan saç kremi var ki saçları tülenen,kuru ve kabarık görünen arkadaşlara tavsiye ederim.Biri bitmeden, indirim dönemlerini de takip ederek bir diğerini sipariş veriyorum.Bu derdime en iyi çare olarak bu ürünü buldum.
bende avon ürünlerinden hiç memnun kalmadım geçen yıl kuru ciltler için olan üçlü setini almıştım kremlerin hepsi bittiğinde cildimde olumlu hiçbir etkisi olmadığını gördüm bir dahada almıyorum zaten bu aralar yağlara taktım krem sürecek zaman kalmıyor:Roflol::Roflol::Roflol:
keşke 1 hafta önce okusaydım bende aldım avonun hydroforming serisinin gece ve gündüz krmlerini kullanmaya başladım ama belkide ben göremiyorum faydasını cildi kısa süreliğine parlatıp geçiyor galiba bu kremelr alamsaydım keşke
arkadaşım, oriflame ın cilt bakımı beş para etmez. beni mahvetti bence hiç kullanma ve deneme...