Avon ve Oriflame ürünleri hakkında kullanıcı tecrübeleri

Bende bi ara avonun
satışını yaptım duş jellerini ve göz kalemlerini çok begeniyorum
maske konusunda başarısız bir sürü var bi işe yaramıyo

Her ikisini de kullanmış biri olarak yorum yapmak istiyorum. Şöyle ki avon satan arkadaşlar avon'u oriflame satanlar da oriflame ı övüyorlar.Bnce son derece yanlış,insanları yanlış yönlendirmeyin. Ben önceki yıllarda avon kullanıyorum temsilci falan da değildim fakat cilt ürünleri sorunlara sebep oldu yüzümde;şahşen şu an parfüm ve el kremi dışında hiçbir ürününü almıyorum.Zaten belli bir süre geçince hemen bozuluyor ve iğrenç kokuyor ürünler..
Oriflame a gelince; daha önceden hiç kullanmamıştm ama %100 doğal isveç kozmetiği adı altında olduunu duyunca araştırma yaptım ve danışman oldum 3 ay kadar önce.Aylık 100 liralık alışveriş yaptıysam 70 i - 80 i bana aittir hep çünkü kötü bir ürün varsa bunu bile bile karşımdakine satmanın anlamı yok.Kendim aldıığım ürünleri ucuza getireyim diye üye olmştum ama baktım ürünleri güzel çevreme katalog dağıtmaya başladım.Şu ana kadar aldığım hiçbir ürününden şikayet almadım..Tek şikayetim,katalogta olduu boyutundan çok daha küçük ürünler gelmesi..Onun dışında çok şükür cildime falan bir problem yaşatmadı..
Ayrıca bazı arkadaşlar bitkisel (organik) kozmetik ten söz eidiyorlar.Onu da araştırdım bizzat. Piyasa da olan bi fondoteni 90 kusür liraya satıp ta bu %100 organik diyen bi marka var, bilen bilir..Organik falan değil o çünkü içinde "bismut" denen madde var ve kansorejen..Markayı kötülemek adına söylemedm bilinçli bi tüketici olarak söyledm.. O kadar paranın karşılığı olarak yine bu tarz bir ürün alıcksm giderim daha hesaplı bir marka alırım..Sonuçta yine aynı.. Kısacası içinde dimethcione,paraben ve bismut olan ürünlerin hiçbiri sağlıklı değil..Oriflame ın da bazı ürünlerinde var dediim maddeler avon unda,o kastettiğim güya "organik" olan markada da..
Bu arada gayet tarafsız yorum yapıorm Oriflame nin parfümleri vasat bana göre,kalıcı falan değil ama avon un far away i vazgeçilmezim neredeyse..Karşılaştırmalı olarak en iyisi neyse onu almaya çalışıorm..

Son düzenleyen: Moderatör:
bende avon kullanıyorum memnunumda. sadece göz kalemlerini beğenmiyorum göslerimi bulandırıyor sislisisli görüyorum sürünce.
bu ayda ruj paleti, far paleti ve top allıktan sipariş verdim. indirimdeydiler :lepi:

bende katılıyorum düşüncelerine arkadşım.bende en iyi ürünler o pahalıya satılan ürünlerden kullandım ama cildimin en sevdiği ürün oriflame cilt bakım ürünleri oldu.:teytey:

bende katılıyorum düşüncelerine arkadşım.bende en iyi ürünler o pahalıya satılan ürünlerden kullandım ama cildimin en sevdiği ürün oriflame cilt bakım ürünleri oldu.:teytey:

Kesinlikle aynı fikirdeyim.. Cildimdeki sivilce lekeleri bile gittiyse cildim bu ürünleri seviyor demekir kaydirigubbakcemile5

Katılıyorum.. Aslında tüm yazdıklarına katılıyorum... Ama bu kısımla ilgli olduğu için yazacaklarım bu kısmı aldım sadece.. kaydirigubbakcemile3
Organik, tamamen bitkisel falan bunlar hep insanların özellikle de kadınların zayıf noktalarından vurmak için söylenen laflar aslında.. tamamen doğal, tamamen bitkisel demek alıp bitkiyi yüzüne sürmek demektir. Elbette her üründe kimyasal bileşenler var yoksa nasıl bir bitki o hale gelir :1no2: Bende Oriflame kullanıyorum, bir ara aktif satışını yapıyordum ama şimdi sadece kendime satıyorum kaydirigubbakcemile3 bunun sebebi de vakit darlığı.. Sattığım ya da tavsiye ettiğim (cilt bakımı eğitimleri aldım) hiç bir üründen şikayet almadım ben.. Oriflame seçmemin sebebi de cidden bitki özlerinde yapılıyor olması.. %100 bitkisel demiyorum BİTKİ ÖZLÜ... Bu kullanıldıktan sonra anlaşılabilen bir özellik aslında sadece kokusundan falan değil, etkisinden.. Bunu çok araştırdım ben ve sonuçta hiç bir problem yaşamadan kullanıyorum çoğu ürünü.. Başka markalar da kullanıyorum tabiki, en iyisi en sorunsuzu bu dur demiyorum, herkesin cildi farklı tepkiler verir aynı ürünlere...
Ayrıca hayvanlar üzerinde test yapılmıyor olması da önemli.. Sağlık bakanlığı ya da diğer gerekli izinleri almadan satışı yapılan o kadar çok ürün var ki.. Dünya kadar para verip onları alacağıma kesinlikle cildime uygun olan daha uygun fiyatlı ürünler almayı tercih ederim..

Ben 9 aydır oriflame üyesiyim aynı zamanda satış da yapıyorum. hem kendim hem de sattığım kişiler ürünlerden çok memnun. parfümlerden özellikle giordani white gold edp çok güzel kokuyo ve de kalıcı tavsiye ederim şahsen ben sürekli kullanıyorum

arkadaşlar ürün alacağınız zaman, özellikle cilt ile ilgili, lütfen cildinizi iyi tanıyın ve de yaşınıza uygun olanı alın.satın aldığınız kişinin de ürünleri iyi tanımasına dikkat edin.

oriflame beauty power curl maskara öneririm sana hem hacim kazandırır hemde yoğun rengiyle kirpiklerini belirginleştirirken uzun ve kıvrımlı gösterir. Oriflamein iki uçlu göz kalemleride güzel biraz zor sürülüyor ama pes etmeyip sürdüğünde kalıcı kolay kolay akıp gitmiyor buğulu görmene neden olmuyor ama kalemim yoğun olsun dersen oriflamenin yoğun göz kalemini tercih edebilirsin daha yumuşak dokusuyla kolay sürülür tercih senin tabikii. bu ay ikili göz kalemlerindede ayrıca kampanya var bir alana bir ücretsiz aklınızda bulunsun derim. ben neredeyse hepsini kullandım ve çok memnunum .bu arada herkese iiyi sağlıklı barış şans ve huzur dolu mutlu bir yıl diliyorum . İyi senelerkaydirigubbakcemile3

Bende rimel ve kalemlerinden memnunum. Gözaltlarım yağlı olduğu için kalem ve rimel genelde akar bende.. Ama Gözaltının yağlı olması geç kırışacağına işarettir, o yüzden dert etmeyip suda çıkamyan rimel kullanarak sorunu çözüyorum.. Uzun süre lens kullandım ve oriflame in rimelini de sorunsuz kulandım, kuruyup dökülmedi gözümdeyken ve bulanık görmedim hiç..
"Oriflame Beauty Power Curl Mascara" yada"Oriflame Beauty Wonder Lash Maskara" öneririm hem sürümü kolay hem de tek tek ayırarıyor kirpikleri topaklanmıyor..
Göz kalemlerinden de yoğun göz kalemi hem kolay sürülür hemde kalıcıdır ben çok memnunum ayrıca renkleri de çok güzel, değişik bi renk istersen de "silver prune" derim hoş duruyor..

kizlar oriflamenin goz kalemini ve rimelini almak istiyorum sizce nasil

tatlım geçen ay oriflame wonder lash mascara aldım. gerçekten çok güzel..ucu farklı. kirpikleri tek tek tarak gibi ayırıyor.. ben kullandığımda takma kirpiklerim varmış gibi oldu. kirpiklerim gür ve uzun ama sürünce dahada uzun oldu. ama bu ürün bu ay indirimde değil. bu ay indirimde olan klasik bir mascara. bir alan bir bedavaydı sanırım.. ama onu bilmiyorum. hiç kullanmadım. oriflame ürünlerini kullanmaya yeni başladım zaten. tek şikayetim ürünler minyatür gibi geliyor :) öyle ufaklarki.. :roflol:

arkadaşlara katılıyorum.beauty wonder lash maskara ve beauty power curl ben ikisini de kullandım.ikisinden de çok memnunum.kalemlerden yoğun göz kalemini tavsiye ederim.yalnız bu ay hiç biri indirimde değil.

ben avonun göz kalemlerini ve top allığını çok beğeniyorum rimelide idare eder , parfümlerine gelince 50 ml olanları gerçekten çok küçük bu yüzden 75 ml olanlarını alın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…