Avon ve Oriflame ürünleri hakkında kullanıcı tecrübeleri

Avondan falan krem alacaksanız kötü bir tercih olur

Yüz için bu marka kötü

Ama rujlarda iyi bir de yeni çıkardığı rimel bayağı iyi

Onun dışındakilerin çoğunu denedim berbat :))

Takı makı ise sakın almayın

arkadaşlar ben bazı ürünleri kullanıyorum
ama işin diğer bir tarafı memnun kalmadığınız ürünü geri veremiyorsunuz tüketici haklarınızıda kullanamıyorsunuz çünkü fatura olayı yok o yüzden temsilci arkadaşlar daha iyi bilirler ama memnun kalmadığımız ürünleri napıcaz peki

ben avon kullanıyorum ve gayet memnunum bütün makyaj malzemelerim kremlerim ve cilt bakım ürünlerim, parfümüm hepsi avondan doğru ürünleri kullandığınız zaman hiçbir problem çıkmıyor bende bikaç kez yanlış ürünleri kullandım ama şimdi cildime uygun ürünleri kullanıyorum gayette menunum önce cildinize uygun ürünleri seçin sonra yorum yapın bence

valla ben haklarımın savunabileceğim ticaret sisteminden yanayım
bu da bana uymadı haydi çöpe şimdi ne deniyim gibi sistem değil
sözüm avonada değil bu sistemle alışverişe
sonuçta cilt bu şakaya gelmez

ya tabiki şakaya gelmez ama insanlar yanlış tercih yapıyolar ve yanlış yorumlarda bulunuyorlar mesela ben avonun ürünlerini kullanıyorum ve ii diyorum ama bazı yorumlar insanları yanlış yönlendiriyor olabilir sonuçta bir kişiye uymayan ürün herkese uymayacak diye bir olay yok bende oriflame ürünlerini kullandım ve beğenmedim ama kimseye kullanma demiyorum çünkü onlarda nasıl etki yaratacağını bilemiyorum...

Kızlar, benim de annem yıllardır Oriflame ile çalışıyor, açıkcası çok da güzel yılları olmuştur:))) Neyse, ben de kendi paramı kazanıp, tercih yapma mertebesine erişene dek, hem Oriflame ürünlerini kullandım.Açıkcası bilgili bir satış temsilciniz yoksa, cilt bakım ürünlerini almayın derim. Ama bunun dışında, rimelleri,farları, rujları, kalemleri, zevke göre parfümleri, el ve vücut kremleri(nemlendirme amaçlı olanlar) vs.. gerçekten çok güzel ve kaliteli. Ayrıca bazen öyle güzel promosyonlar yapıyorlar ki, yeme de yanında yat cinsten:))

Avon ve Oriflame'ın cilt bakım malzemelerini hiç kullanmadım...
Ama avonun makyaj malzemelerini kullandım...
Göz kalemi bulanık gösteriyor bir süre onu tavsiye etmem kafamçokkarıştı
Ama top allığı çok güzelll ben memnunum hihoyyyt
Ve rimel aldım ama colortirend değil uplifting yazıyor üzerinde ondanda memnunum :icecream:

avon yada oriflime hiç bir işe yaramıyor yıllarca döktüğüm paraya yazık ayrıca cildimide bozdu aldığım parfüm bile 3 . şişesinde koku başka çıktı ve ayrıca sağlık bakanlığı onaysız bu ürünler biliyosunuz dimi? Çok üzgünüm çoookklava:

herşey bi yana iyi temsilcisin baksana niye bırakıyosunki?sırnaşık şey

merhaba günlük hangi yağları kullanıyorsunuz? karışım mı yaptınız? cilt tiipiniz nedir?
ben güneş yağı için bir karışım önerebilirim.süper bir bronzluk elde ettim.hemde çok açık tenliyim.
yok değilim canım valla. sadece doğal ürün meraklısı yakında bitkisel hayata girmekte olan biriyim hehehehesırnaşık şey

duş jelleri güzel. bir ark.ım şampuanlarının saçını döktüğünü söyledi.
ben de ara ara sarı saçlar için olan şampuanı kullandım.ışıltı verdi.iyi de temizliyor.
kremlerini de denedim.güzeldi.
rimel- ruj ve far denemedim.parfümler kalıcı değil.
herşey bi yana iyi temsilcisin baksana niye bırakıyosunki?sırnaşık şey

avonun bazi ürünleri güzel bazıları berbat ama son zamanlarda kenidni bayağı geliştirdi gerçekten 4 yıl önce aldığım bazı ürünleri direk çöpe atmıstım avon fransa da yolda tezgahlarda satılıyormuş oriflame hiç kullanmadım ama iyi bir marka diye biliyorum

arkadaşlar bugün kendi kendime dedim ki acaba kremlerimin içinde de dimethicone varmı dır selülit ve göğüs kremime bi baktım evet ikisinde de var hatta çilekli vücut losyonumda bile önce biraz üzüldüm ama sonra sevindim demek ki büyütmüomuş boşuna silikon varmış işte göğüs kreminin içinde:teytey:

17 yasındayım ve bakımı seven birisiyim 3 gün önce avondan clearskin ürünlerinden arındırıcı sıkılastırıcı tonik ve mikro tanecikli tonik jrl aldım önce jeli uykuluyorum 30 saniye masajla sonra duruluyorum ve tonikle temizliyorum en sonada cıkmadan önceavon care ürününden summer facecream spf15 sürüyorum ama nedense bu kremleri kullanalı cirkinlestim komik gelebilir ama sanki bi cirkinlesme oldu ve sivilceler belirginlesti delirmek üzereyim acaba son sürdüğüm günes koruyucu yüzündenmi cildim yagland sanki zaten yaglıydıda birazda karardım oda güzes kreminin etkisimi:teytey:

canım keşke baksaydın foruma almadan önce çoğu kişi memnun değil avonun cilt kremlerinden:1no2: ama ben vücut için olanlarını kullanıormhihoyyyt Cilt için olanları denemem asla:enbuyukkk:memnun değil kimseklava:

avonu ben bi cahillik ettim lisede kullandım annem beni dövmekten beter etti neler söyledi nelerkaydirigubbakcemile... sakın kullanma demicem.. ama benim tecrübelerim ve anneminkiler pek ii degil avon konusunda... annem o günden beri benim kozmetik ürünlerimi kendisi alır:icecream: avondan kalm bile aldırmıyo nedense... arada kacamak yapıp kendim bişeyler alıyorum en son emily göz kalemi aldım bi milyon sonucta alayım deniyeyim dedim.. eline aldı eline bi cizik attı iki cizik attı sonra cöpekafamçokkarıştı... annem elbet beni düşünüyodur ki avon kullandırmıyo diyorum :ecrin_bebek: sende istersen yüzüne medikal ürünler kullan kozmetik yerine...hem bikere cilt doktoruma kontrole gidince bi baska hastasıyla tanıstım.. yüzü leke dolmustu.. avon kremlerinden kullanıyomus ondan şüpheleniyomus.. ne kadar dogruysa artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…