AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

$Resim 220.jpg kalpli anahtarlı kolyem çok seviyorum bu kolyemi :KK16:

$Resim 221.jpg roll on'larım kalpli anahtarlı kolyelerim bali bliss edt ve secret fantasy edt

Son düzenleme:
serelim bunların hepsi seninmi tatlım sen benide geçmişsin hepsi birbirinden güzel güle güle kullan

serelim hepsi bi harika bakması bile insana zevk veriyo:KK52: güle güle kullan tatlım:KK16:

Son düzenleme:
güle güle kullan canım denedin mi eye liner i nasıl kullanımı kremsi mi?

Sulu bi yapıda degil canım katı
Ve tam bi siyah degil grimsi bir tonu var
Sürdükçe siyahlaşırmı bilmem:26:

ben planet spa maskesini beğenmedim hiç aldım kenarda duruyo öyle yüzümü çok acıttı maskeyi soyarken:KK14:

biraz bekletçeksin canım maskeyi iyice kuruyunca kendisi atıyor zaten maskenin niye acıttığını anlamadım ama :44:

Son düzenleme:
$Resim 214.jpg maskaralardan biri müşterinin diğerleri benim ruj nude perfection :) dudak parlatıcı da tickled pink

Son düzenleme:
$Resim 213.jpg çanta meme kanserine destek olmak için fırsat köşesinden almıştım göz farı denim blues fondotenler ise rahatlatıcı ve ışıltı veren fondöten cream

Son düzenleme:
serelim*** pembe olan parfümden hani kuş kolyesi olan selma hayek çıkartmıştı sanırım o parfümden memnun musun nasıl kokuyo kalıcı mıı ?? :))

romantig voyage edp'yimi soruyorsun canım evet tatlım güzel kalıcı bir koku memnunum bir müşterim ona bayılıyor her indirime girdiğinde mutlaka alıyor ama ben henüz tamamen kullanmadım bu aralar avonun sımply because edt'sini kullanıyorum :KK16::KK12:

Son düzenleme:
X