- 1 Haziran 2011
- 414
- 0
güzelmiş canım güle güle kullan
saol tatlımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güzelmiş canım güle güle kullan
şans işi demekki ben kabuki fırça almıştım her defasında yüzümde parçaları kalıyor biraz dökülme yapıyor.allık fırcası cok güzel bn bir yıldır kullanıyorum cok memnunum yumusacık nede bı dokulme oldu bugune kadar cokkkkkk memnunum
kızlar bu ruju çok ama çok beğendim pro colour perfect pink bu ve flashsız çekim
Eki Görüntüle 276842
Eki Görüntüle 276843
flashlı çekim
Eki Görüntüle 276840
flashız çekim
Eki Görüntüle 276838
flashlı çekim soldaki parlatıcı twinkle pink ortadaki rose ribbons sondaki perfect pink
Eki Görüntüle 276837
Eki Görüntüle 276836
of çanta harikaymış katologtakinden daha hoş duruyor güle güle kullan cnm.
şans işi demekki ben kabuki fırça almıştım her defasında yüzümde parçaları kalıyor biraz dökülme yapıyor.
güle güle kullan cnm ürünlereini perfect pink ruju bende beğenerek kullanıyorum gerçekten çok hoş rengi var:)
arkadaşlar kanserojen içeriyor diye biliyorum avon ürünleri? sağlık bakanlığından onay almamış:44:
Raziye 06 bu farın ismi nedir..?
Arkadaşlar krem farlar hakkında bilgi verir misiniz true color silky eye color oluyor ismi....?Golden champagne yi merak ediyorum özellikle.
Eki Görüntüle 278961 Eki Görüntüle 278962 Allık fırçası güzel yumuşacacıkçatada idare eder içi bo olunca pek güzel durmuyo pek içime sinmedi açıkcası
Raziye 06 bu farın ismi nedir..?
Arkadaşlar krem farlar hakkında bilgi verir misiniz true color silky eye color oluyor ismi....?Golden champagne yi merak ediyorum özellikle.
güle güle kullan tatlım çanta çok hoş görünüyo burdan valla
güle güle kullan tatlım çanta çok hoş görünüyo burdan valla
aynen bende beğendim canım