bende çok seviyorummm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eternal magic hemen uçuyor.kullandığım en kötü avon parfümü diyebilirim
eternal magic hemen uçuyor.kullandığım en kötü avon parfümü diyebilirim
bilmiyorum benim tenimin kendi kokusu mu çok ağır avon'un en pahalısından en ucuzuna bütün parfümlerini denedim en fazla 2 saat kaldılar. anew serisi hariç bütün göz kalemleri 2-3 saat dayanıyor, rujları güzel ama renkleri çok güzel, dudağımı da kurutmadı, çatlatmadı hiç
Kızlar benim saçım bu renkten çok az koyu ancak dipten siyahlar çkmaya başladı iyice belrginleşince tekrar boyamak istiyorum saçımı resimdeki rengi elde etmem için Avonun hangi renklerini önerirsiniz tşk şimdiden
Eki Görüntüle 210997 Eki Görüntüle 210998 Eki Görüntüle 210994 Eki Görüntüle 210993 bunlarda benimkiler...
canım gule gule kullan ozellikle saat cok guzel summerbreeze spreyi nasıl kokuyor acaba :)
Yukleresim.com ARKADAŞLAR BUNLARDAS BENİM SİPARİŞLER
Kızlar benim saçım bu renkten çok az koyu ancak dipten siyahlar çkmaya başladı iyice belrginleşince tekrar boyamak istiyorum saçımı resimdeki rengi elde etmem için Avonun hangi renklerini önerirsiniz tşk şimdiden
çocuklar için dolaşık açıcı saç spreyi nasıl?işe yarıyormu?
avonun sitesinden boyaların sitesine gir ister kendi resminden istersen bilgilerini girerek uygulamalı olarak dene boyaları canım çok başarılı
avon'un sitesinde bakındım ama dediğin gibi bişey göremedim canım sitenin neresinde bu dediğin şey??