AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

anlaın sen dımı hangı bıleklıgı dedıgımı ocak ındırım katalogunda 14 uncu sayfadakı ıkı ucu acık bıleklık ben 28 yasındayım spor gıyınırım aslında :))))

gnc oturup kalkabılıcegım cok cevrem yok ıste burda yazın gezıyorum daha cok :)) yazın cok satıs olur sankı :))esımıkandırıp beledıyeye gondersem ıyı olucak onun alt yapısını hazırlıyorum bak dıyorum bukadar satısa bu hedıye varmıs felan bıde esımın memlekette cok yakın ıkı arkadası var bırının gumus dukkanı var bırınınde ınternet kafesı kuaforle karsılıklı oralara bırakıcam gıdınce :)))

biraz önceki mesajımı eksik yazmışım geliş konusunu atlamışım gelişinden ver ne demek yahu sen avonamı çalışıyorsun kendinemi ayrıca ben yılda 2 kez bankaya işlem bedeli ödüyorum şimdi 6 aylık 40 civarında olmuştur bankaya gidip yeri geliyor parayı yatırmak için sıra bekliyorsun bu ürünler ayaklarına kadar geliyor fiyatlarıda katologta görüyorlar valla ben müşteri çok alışveriş yapmadığı sürece indirim bile yapmıyorum ister alsın ister almasın ben onlara gelişinden satmak için üye olmadımki !

ıste bende onu dedımya sen emek verıyorsun sonucta bu ıse aslında oda bılıyordur bunuda ıste bılmemezlıge gelıyorlarrr

:79:
ıste bende onu dedımya sen emek verıyorsun sonucta bu ıse aslında oda bılıyordur bunuda ıste bılmemezlıge gelıyorlarrr

sanada tavsiyem sakın verme belki 75 doldurmak için vermek istersin ama sonra başını alamassın ve sonra avonu bırakmak istersin müşterilere o yönden hiç taviz vermeyin

kızlar ındırım katalogunda k1 ın 3 sayfadakı eye radıance goz farı yesıl olanı nasıldır kullanan varmı

şimdi mesaj geldi 17 aralık 24 aralık arası her güne 175 tl lik siparişe hediye var diye..siteye girdim ama hediyeler yazmıyor..gün hediyeleri 24 aralıga uzatılmıs duyrulur

bişi soracağım..eternl magic alacağım.künye hediyes var ya o nasıl birşey anlamadım :44: bir tane zincir üzerinde de bir tane boncuk mu var? diğer sayfalardan boncukları seçipte mi tamamlayacagız?

diye sormustum el cevap lütfen

çagın cvp yazmıssın teşekkürler

bende çok sinir olurum böle bizler para istemeye çekiniriz onlar borcu olan parayı geciktirmeyi yada illa istetesiye kadar beklemeyi çok severler nasıl millet bunlar yaa

diye sormustum el cevap lütfen

çagın cvp yazmıssın teşekkürler

cnm ben o parfümden aldım üstelik üç adet ordaki boncuklardan fazla sayıda takamassın çünkü hoş durmaz bu bileklikte onun bilekliği ayrı biraz daha sert olan var bu zincir şeklinde buna 1 yada en fazla 3 adet takılabilir ben bu zincire 1 adet beğendiğim takı aksesuarından almayı düşünüyorum kendi zevkime göre ama üzerindeki boncukta güzel gelen zincirin boncukları biri lila geldi birisi pembe ..

bende 2 tane isteyeceğim..arkadaki sayfada pembe gibi çiçekliler var onlardan 3 tane alsam pay etsem diyordum ama uyumu nasıl olur üstünde gelenle bilemedim :44:

bende 2 tane isteyeceğim..arkadaki sayfada pembe gibi çiçekliler var onlardan 3 tane alsam pay etsem diyordum ama uyumu nasıl olur üstünde gelenle bilemedim :44:

ya bişey diyeyimmi zincir tek olarak şahane alman gümüşü kaplama olduğu için:) tek boncuk çok yakışıyor bence o çiçekliyi alırsan tek olarak tak süper olur

green treasure bead set nasıl durur goldenlady?

yazmıstım ama sen cevap yazmıssın zaten teşekkürler arkadakilerden almaktan vazgeçtim 8 tl sonucta..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…