- 25 Eylül 2010
- 634
- 0
kızlar ben bu işleri avonun yollarında bayağı ayakkabı eskitmiş biri olarak birisi parayı geciktirdiğinde ona 1 şans daha tanıyın yine aynısını yaparsa artık peşin yatırıyorum deyin yoksa bunun gibi bir kaçtane daha olursa o faturalar üstünüze binip dağ olur ben 3. siparişimin faturasını bu sabah yatırdım günü gelmemişti ama olsun 2. siparişimdeki ürünleri alan müşteriler hala günü güne atıyorlar allahtan aldığı fazla tutar deyil sessiz kalıyorum müşterilere ya peşin çalıştığınızı yada 3 gün içinde yatıramazsanız aldığı ürüne faizden dolayı 1 tl daha ekleyeceğinizi söyleyin benim bir arkadaş öyle yapıyordu sonra verirsem olurmu diyenlere..
biraz önceki mesajımı eksik yazmışım geliş konusunu atlamışım gelişinden ver ne demek yahu sen avonamı çalışıyorsun kendinemi ayrıca ben yılda 2 kez bankaya işlem bedeli ödüyorum şimdi 6 aylık 40 civarında olmuştur bankaya gidip yeri geliyor parayı yatırmak için sıra bekliyorsun bu ürünler ayaklarına kadar geliyor fiyatlarıda katologta görüyorlar valla ben müşteri çok alışveriş yapmadığı sürece indirim bile yapmıyorum ister alsın ister almasın ben onlara gelişinden satmak için üye olmadımki !
evet yani katalog alıyoruz ona bile para ödüyoruz bende her fatura için işlem bedeli ödüyorum ben peşin ödeme sansıda vermedim onlara fazla katalog satın aldığım halde söylediğim sahıslardan sipariş almama kararı aldım katalog vermiyorum ürün istiyorlarsa ya baskasından alsınlar yada temsilci olsunlar