AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar ben bu işleri avonun yollarında bayağı ayakkabı eskitmiş biri olarak:KK1: birisi parayı geciktirdiğinde ona 1 şans daha tanıyın yine aynısını yaparsa artık peşin yatırıyorum deyin yoksa bunun gibi bir kaçtane daha olursa o faturalar üstünüze binip dağ olur ben 3. siparişimin faturasını bu sabah yatırdım günü gelmemişti ama olsun 2. siparişimdeki ürünleri alan müşteriler hala günü güne atıyorlar allahtan aldığı fazla tutar deyil sessiz kalıyorum müşterilere ya peşin çalıştığınızı yada 3 gün içinde yatıramazsanız aldığı ürüne faizden dolayı 1 tl daha ekleyeceğinizi söyleyin benim bir arkadaş öyle yapıyordu sonra verirsem olurmu diyenlere..

biraz önceki mesajımı eksik yazmışım geliş konusunu atlamışım gelişinden ver ne demek yahu sen avonamı çalışıyorsun kendinemi ayrıca ben yılda 2 kez bankaya işlem bedeli ödüyorum şimdi 6 aylık 40 civarında olmuştur bankaya gidip yeri geliyor parayı yatırmak için sıra bekliyorsun bu ürünler ayaklarına kadar geliyor fiyatlarıda katologta görüyorlar valla ben müşteri çok alışveriş yapmadığı sürece indirim bile yapmıyorum ister alsın ister almasın ben onlara gelişinden satmak için üye olmadımki !

evet yani katalog alıyoruz ona bile para ödüyoruz bende her fatura için işlem bedeli ödüyorum ben peşin ödeme sansıda vermedim onlara fazla katalog satın aldığım halde söylediğim sahıslardan sipariş almama kararı aldım katalog vermiyorum ürün istiyorlarsa ya baskasından alsınlar yada temsilci olsunlar :KK1:

nurdi burdamısn msj sure engelıne takıldm burdan yazıcam?

Burdayım tatlım Aradım takım öncümle görüştüm. ben daha önceden üyeydm fakat 3 ay siprş grmynce üyelğm düştü. tekrardan üye oldum. meğersem ilk temsilci olanlara kozmodan 650 TL lik ürün çıkartma gibi bi kural koymuşlar benimde diğer faturam 450 TL bnmde şmdiki 210 TL oldgu içn 650 yi geçtgmden dolayı kolim çıkmıyo:KK43: 210 TL bankya ytrdgmda anca kolim faturalanrmş. şimdik paraları toplıcam pazrtesiye kadr...:KK43:

evet ya katalglar bıle ucretlı bende hemen oduyorum dıycem bundan sonra alanlara urun geldıgınde odıycek sekılde verıyorum dıycem onceden

mrb arkadaşlar bi sorum olacaktı arkadaşım k1 den fondoten alıcak şu colortrentin(arka sayfa tarafta olan) yeni formüllü fondoteniyle calming effects(şu 20 tl sipariş edene 9 tl olan) olan fondoten arasında kaldı sizce hangisi yağlı bi yüze sahip cvp bekliyorum arkadaşlar

bir kaç arkadaşın daha fikirlerini de istiyorum

şimdi mesaj geldi 17 aralık 24 aralık arası her güne 175 tl lik siparişe hediye var diye..siteye girdim ama hediyeler yazmıyor..gün hediyeleri 24 aralıga uzatılmıs duyrulur :KK24:

İnş güzel hediyeler vardır. bende girdm siteye hediyeler yayınlanmamış.

msj geldı sımdı banada avondan :)))) hedıye mesajı 24 une kadar olan ama satıs yapabılrımıyımkı :63:

Burdayım tatlım Aradım takım öncümle görüştüm. ben daha önceden üyeydm fakat 3 ay siprş grmynce üyelğm düştü. tekrardan üye oldum. meğersem ilk temsilci olanlara kozmodan 650 TL lik ürün çıkartma gibi bi kural koymuşlar benimde diğer faturam 450 TL bnmde şmdiki 210 TL oldgu içn 650 yi geçtgmden dolayı kolim çıkmıyo:KK43: 210 TL bankya ytrdgmda anca kolim faturalanrmş. şimdik paraları toplıcam pazrtesiye kadr...:KK43:

canım evet bende sana onu soyleyecektım kozmo olayı sonradan aklıma geldı ama msj engelıne takıldgm ıcn yazamadım.. :KK43:

kızlar hediyeler açıklandı siteye giriş yapıp bakabilrsiniz. Fena değil ürünler

ne kı o kızlar

cnm bizim ürünler kozmodan depodan çıkıyor ya. orda kolileniyor faturalıyor v.s avon ilk üye olan temsilcilerine 650 TL'lik ürün alma kuralı koymuş. Yada 650 TL 'nin bir kısmını vaden gelmeden ödemen gerekiyor. bende bunlardan biriyim tatlım. Vadem ocakta bitiyor fakat ben pazrtesi 250 TL kadar ödeme yapıcam ki bugün verdiğim siparişler depodan çıksın. mahsur kaldı anlayacığın ürünlerim, parayı yatır ürünler depodan çıksın. ahh ahh avonnnn:KK43:

cnm bizim ürünler kozmodan depodan çıkıyor ya. orda kolileniyor faturalıyor v.s avon ilk üye olan temsilcilerine 650 TL'lik ürün alma kuralı koymuş. Yada 650 TL 'nin bir kısmını vaden gelmeden ödemen gerekiyor. bende bunlardan biriyim tatlım. Vadem ocakta bitiyor fakat ben pazrtesi 250 TL kadar ödeme yapıcam ki bugün verdiğim siparişler depodan çıksın. mahsur kaldı anlayacığın ürünlerim, parayı yatır ürünler depodan çıksın. ahh ahh avonnnn:KK43:

650 tllik ürün alma kuralımıı?? delirmişmi bu avon ya:)
ee okdar sipariş toplayamayanlar üye olamayacakmıymış avona??

Kızlar birşey soracam avondan bu altın kaplama kolye seti kolye, bileklik ve küpe takımı aldım birde bu ilk sayfalarda 30 tl ye inen bir saat aldım aralık katoloğu yılbaşı özel katoloğdan kalite ve görünüş olarak nasıl sizce yorumlarınızı merak ediyorum.

Kimse cevap vermemiş kızlar bi soru sordum. :94:

cnm yanlış anlamışsın en fazla 650 tl olabilirmiş yani.arkadaş sanırsam 650 tl yi aşmış.

cnm yanlış anlamışsın en fazla 650 tl olabilirmiş yani.arkadaş sanırsam 650 tl yi aşmış.

hıımm :KK17: bende dedim noluyo yaa:)
burada popyy love rujum geldi cnm ,,nar çicegi bekliodum ama hiç alaksı yok narçicegyle..güzel bi pembe aama narciceği değil:KK59:

üffffffff ya kargom geldi benim akılsız kafam gitmişim k14 kataloğu sipariş etmişim yaaaa
k1 edeceğime katalog iadesi yok dimi kızlar

Kimse cevap vermemiş kızlar bi soru sordum. :94:
canım sorduğun erica saat daha önceki sayfalarda yayınlanmıştı.hoş görünüyor ama bilekte duruşunu göremediğim için net cevap veremiyorum.altın takı seti derken phoebe takı setinden bahsediyorsan katalogta zarif duruyor..ama kendini görmedim bu yüzden fikrim yok.daha önce buradaki arkadaşların bir kaçından güzel olduğunu duymuştum..
üffffffff ya kargom geldi benim akılsız kafam gitmişim k14 kataloğu sipariş etmişim yaaaa
k1 edeceğime katalog iadesi yok dimi kızlar

bende bunu merak ediyorum bilen birileri cevaplarsa sevinirim.bu ay fazla aldım kataloğu iade etmeyi düşündüm ama iade oluyormu bilemediğim için vazgeçtim.

slm kızlar bugün avondan bana msj gelmiş.kapıda tahsilat gibi bir yöntemimiz yoktur kapya gelip tahsilat yapıyoruz diyenlere kesinlikle inanmayın yazıyor:KK1: millet nerden üç kağıt yapacağını şaşırmış ya baksanıza şimdide avonun üstünden kazanmaya çalışıyolarmış benim anlamadım gerçekten inanıp para veren olurmuki ya:44:bu kadar saf bir kadın:44::44:

canım sorduğun erica saat daha önceki sayfalarda yayınlanmıştı.hoş görünüyor ama bilekte duruşunu göremediğim için net cevap veremiyorum.altın takı seti derken phoebe takı setinden bahsediyorsan katalogta zarif duruyor..ama kendini görmedim bu yüzden fikrim yok.daha önce buradaki arkadaşların bir kaçından güzel olduğunu duymuştum..

Bende bunu merak ediyorum bilen birileri cevaplarsa sevinirim.bu ay fazla aldım kataloğu iade etmeyi düşündüm ama iade oluyormu bilemediğim için vazgeçtim.

katalogda iade olmuyor canım..

Tabiki olacaklar bu konu 650 TLyi aşanlara özgü canım.

yani yeni temsilci olanlara ilk kampanyalarında 650 TL limit koymuşlar tatlım. 650 TL yi aşarsanda bi kısmını vaden gelmeden ödüyorsun. Diğer kolin ondan sonra çıkıyor depodan.

X