kızlar yaaaa k1deki sf 75teki ring by ring yüzükler var ya hani 9.30a inen ü tane ince yüzük ortadaki sarı diğerleri beyaz olan yani alttaki ring hearts yüzük die geçiyo katalogda o nası basit duruyo mu bi arkadaşım sordu ben onu görmedim yorum yapamadım ama sanki daha önceki kataloglarda vardı die hatırlıyorum?
karsı komsum dun odeme yapıcaktı bana ama gece gec olursa sabah kardesımden alırsın demıstı demın kardesı bısey sormak ıcın geldı bana haberı yok ablasının ona para bırakıcagından kendısıde aksam gelıyo aksam gelınce ugrasın bana dedım gelmezse yıne cumartesı ben sorsammı ben para ıstemeye cekınıyorum kı
kızlar yaaaa k1deki sf 75teki ring by ring yüzükler var ya hani 9.30a inen ü tane ince yüzük ortadaki sarı diğerleri beyaz olan yani alttaki ring hearts yüzük die geçiyo katalogda o nası basit duruyo mu bi arkadaşım sordu ben onu görmedim yorum yapamadım ama sanki daha önceki kataloglarda vardı die hatırlıyorum?
bi şekilde komşularla tanışmak lazım sonuçta...sekercım bende kardesıme hem bu ayın hem gelıcek ayın katalogunu hazırladım parfumle beraber verıcem :)))
asure evet bende dusundum yapıp dagıtıcam belkı tanısmak ıcın fırsat olur
aslında almadan vermıycektım urulerı ama dun aksam eve geldı gece parayı verıcem dıyımce kapı komsum sonucta verdım ya kesın alırım parayı ama gecıkebılır ıste yuz yuze bakıcaz sonucta
hehe bende daha ne fikirler var:) ama çekiniyorum işte ben de... bi gün karartıcam gözümü:)her kata katalog bırakma fıkrı ıyıymıs:))))
cnm ben öbürünü gördüm ayrı ayrı takılcak gibi deil ama nasıldı tam hatırlamıyorum üçü birlikte güzel durur anca:)onu bende merak edıyorum aslında ayrı ayrı parmaklarıam takarım dıye dusunmustum ama cocuk yuzugu gıbımı durur cesaret edemedım
bende ındırım brosurundekı ıncılı bıleklıgı beyendım ama cok genısmı dıye ıste dunde kızlara sordumbi şekilde komşularla tanışmak lazım sonuçta...
bi de esnafla tanışabilirsin mesela kıyafet satan mağazalarda çalışan kızlarla muhabebt kurabilirsin benim önceki oturduğum yerde bi müşterim öyleydi:) hiç ummadığın kişi almak isteyebiliyo el kremi olsun alıyo yaş önemli deil benim en yaşlı müşterim en çok alışveriş yapan oldu aynı zamanda...
hehe bende daha ne fikirler var:) ama çekiniyorum işte ben de... bi gün karartıcam gözümü:)
cnm ben öbürünü gördüm ayrı ayrı takılcak gibi deil ama nasıldı tam hatırlamıyorum üçü birlikte güzel durur anca:)
ya ben indirim broşüründeki takılara takıldım:) (ne demekse)
siyah damla şeklindeki takı seti baya bi hoş görünüyo
abigail küpe çok uygun fiyatlı herhangi bi altın takıyla alyansla bile uyar die düşündüm
chloe kolyeye kaç aydır takığım bi denk gelmediydi
iki kalpli kolyeyi gördüm ufak ama hoş spor duruyo eccük
bena kolyenin görseline baktım şimdi baya bi hoşmuş
kızlar bu takıları alan gören olduysa fikir beyan edin yahu kararsız kaldım hepiciğini alamam
bi de bu ay inidirmden bişi alırsam ilk gün girmem lazım ama ben gün hediyesi istiyorum yaa bi iki sipariş var belki tamamlarım gün hediyeleri genelde ikinci haftamı oluyodu kendi siparişlerimi de o zamana mı bekletsem ufff
evet kim olursa olsun bence ürünü verirken ücreti almak en iyisi hem aramız da böylece bozulmaz.cnm ben komsumdan para istemeye çekindiğim için hanımefendi 1.5 ay oldu ödemesini yapmadı.bugün gidicem kapısına valla facetende mesaj attım ödemeni bırak diye ama nerede.
cnm o yüzük panaramada çıkmıştı bir müşterim aldı gayet hoş parlak bir yüzük.
kızlar sımdı ben atıyorum 150 lıralık sıparıs verdım normalde 15 gun sonrasına son odeme tarıhı oluyorya 150 lıra oldugunda bır ay sonrasımı oluyor son odeme gunu 15 gun mu uzuyor yanı
yapma ya ebru ya ben yıllarca avon aldım hıc kımse bısey soylemeden urunu alırken verırdım parasını neden boyle yapıyolar anlamıyorum odemıyceksen alma dımı
kızlar avondan mesaj geldi kapıya gelipte avon borcunuzdan dolayı tahsilat yapmak isteyen hiç bir şahısa inanmayın diye birde böyle dolandırıcılar çıkmış aman yeni üye olanlar dikkat!
kızlar avondan mesaj geldi kapıya gelipte avon borcunuzdan dolayı tahsilat yapmak isteyen hiç bir şahısa inanmayın diye birde böyle dolandırıcılar çıkmış aman yeni üye olanlar dikkat!
evet kim olursa olsun bence ürünü verirken ücreti almak en iyisi hem aramız da böylece bozulmaz.
cnm saol ya arkadaş sordu basit mi die de bişi diyemedim belki sipariş verir:) saol şekerimmmmm
evet cnm 150+da bi ay oluyo ödeme süresi benim hiç olmadı ama inş olur:)ayy bu aydan ümitliyimmm
bende ındırım brosurundekı ıncılı bıleklıgı beyendım ama cok genısmı dıye ıste dunde kızlara sordum
evet magazalarda guzel fıkır bıraz gırısken olmak lazım aslında senver fıkırlerı belkı aramızda cesaret edenler olur
aaaaaaaaa ayıp etmıs canım yaaa sonucta sende odeme yapıyosun zaaman ayırıyorsun oda senın hakkın benımde kardesım gelısınden almıyor benden ıste canım ya ona ayıp olmazz bellıaynen gücün yoksa alma hemde bu bahsettiğim sahıs yıllarca avon temsilciliği yapmış birde benden alışveriş yapan bir sahış daha oda temsilcilik yapmış 1. ve 2. siparişini gelişine istedi komsu ya kıramadım dedim 2 kerelik olsun hadi ödemeyi aksatmıyordu ürünü eline ulaşınca geliş fiyatını sorup veriyordu 3. siparişinde hani gelişine vermeyecegimiş biliyorya kardeşimle gönderdim şiparişini bir baktım kendi yapmış hesabını geliş fiyatından ödeme yapmış hemde bir kalem yani 1.5 tl ile zengin mi olucan ama madem onlar yüzsüzlük yapıyo isteticem 1.5 tl yideannemler,14 yaşında kardeşim bile gelişine versemde istemiyor düşün artık.
aynen gücün yoksa alma hemde bu bahsettiğim sahıs yıllarca avon temsilciliği yapmış birde benden alışveriş yapan bir sahış daha oda temsilcilik yapmış 1. ve 2. siparişini gelişine istedi komsu ya kıramadım dedim 2 kerelik olsun hadi ödemeyi aksatmıyordu ürünü eline ulaşınca geliş fiyatını sorup veriyordu 3. siparişinde hani gelişine vermeyecegimiş biliyorya kardeşimle gönderdim şiparişini bir baktım kendi yapmış hesabını geliş fiyatından ödeme yapmış hemde bir kalem yani 1.5 tl ile zengin mi olucan ama madem onlar yüzsüzlük yapıyo isteticem 1.5 tl yideannemler,14 yaşında kardeşim bile gelişine versemde istemiyor düşün artık.