bende ındırım brosurundekı ıncılı bıleklıgı beyendım ama cok genısmı dıye ıste dunde kızlara sordum
evet magazalarda guzel fıkır bıraz gırısken olmak lazım aslında senver fıkırlerı belkı aramızda cesaret edenler olur
cnm o bilekliği ben görmedim hiç ama ilkşah kesin biliyodur): bence çok klasik ve şık duruyo senin tarzın nası bilmiyorum sanki yaşın genç gibi geldi bana ben 32 yaşındayım bana bile sanki fazla olgun bi bileklik:)
bunların hepsi benim fikrim deil bu topikteki kızların yazdıklarından da esinlendim:)
ama...
mesela; birine satış yaparken başka arkadaşı ister mi bakmayı die sormak
müşterilerin tel nosunu almak varsa emailini almak yeni katalogdan haberdar etmek için mail atmak veya telefon etmek
görümcem müşterilerin siparişi gelince telefon edip bi cafeye çağırıyodu avon günü yapıyorlarmış orda hem ürünleri teslim ediyo hem paralarını alıyo hem de çay içiyorlarmış bence bu çok eğlenceli
senin için satış yapanlara ufak hediyeler vermek duş jeli banyo köpüğü ruj gibi...
özellikle genç kızlarla iletişim kurmalısın
mesela çocuğunu parka götürdün o oynarken sen de çıkar katalogunu bak ben işyerinde her molada katalog karıştırıyorum katalogtaki ürünlerle ilgili muhabbet ediyorum mesela biri göz kaleminden mi bahsediyo ben de jel göz kalemini anltıyorum ya da biri maskara mı dedi süper shock maskara kalıcı filan diyorum
ama bence en iyisi güne katılman, o zaman baya müşterin olur
mesela bak ben avona geçen yıl katıldım bebeğim 5 aylık filandı kimseye satmamıştım ikinci ayımdı takım öncüm 75tlik olsun die göz kalemi far filan yazmıştı bi de deodorant yazmıştı ben napıcam bunca şeyi die dertleniyodum sonra üyürüyşe çıkayım dedim çocuğu arabaya koydum yürürken bahçede bi tanıdık oturuyomuş bana seslendi gel oturalım çocuk da hava alsın dedi tamam dedim muhabbet ederken söz makyaja geldi ben de avona üye oldum ama dedim aaa bizim kızlar bakar katalog varmı dedi yanımda yoktu eve gidip getirdim onun başka komşuları geldi numune de götürmüştüm baya bi baktılar sipariş verdiler elimdeki ürünleri silip süpürdüler sonra her biri kendi çevresi,ndne birini buldu böyle böyle zincir uzuyo yani umutsuz olma cnm bven de çkeingen biriyimdir ama muhabbet ederken insanlar almak istiyosa zaten kendileri söylüyolar sonra apartmanda kapıda selamlaştığım bi bayan elime katalogu gördü baya sipariş verdi filan böyle böyle genişliyo ama dediğim gibi genç bi kız varsa çevrende ona katalog ver arkadaşları mutlaka alcaktır :90: