AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar selam bana hafif bi erkek kokusu söyler misiniz acill:)

Evet turtama bende katılıyorum yıllardır percew ve fullsped önerdik hediye aldık fakat bir parfüm daha keşfettim true force harika gerçekten üstelik kalıcı...

cn msaol perceive alcaklar ture force u ve k1deki signature u önerdim iyimi:)
bi de k14de perceive setinde her parfümü ayrı ayrı mı yazıcaz paket kodu yok sanırsam
bi de k1deki super curlacious maskara iyi dimi kankam alcak da :) kıyamıyorum:))

önerim true fors.. sadece pervecive sete bişr bayan yazıyorsunuz diğerleri hediye otomatik ekleniyor .. o maskara kıvrım veriyor kirpiklere müşterilerim memnun öneririm ..

önerim true fors.. sadece pervecive sete bişr bayan yazıyorsunuz diğerleri hediye otomatik ekleniyor .. o maskara kıvrım veriyor kirpiklere müşterilerim memnun öneririm ..

cnm çok çok çok saol:)
maskarada kararsızdı azcık saolll

he şekerim, benim bu arkdaş başka bi şehirde ben geçici adres die onun adresini versem direk ona gitse ürünler olurmuki? o alabilir mi
kargo burda bana hiç kimlik sormuyo ona da sormaz dimi

rica ederim tatlım .. maskara 3 farklı dolgunlukta güzel onuda düşünebilirsin .. olur tabi ki gecici adres yaz sokak kısmını doldurduktan sonra yanına Teslim alacak kisinin ismini soyismini yazıp teslim alack yaz .. o zaman sorun olmuyor denedim ..Sana kargo teslim eden adam çok sorumsuz belli ki .. normalde asla kimliksiz teslimat yapılmaz .

ay cnm saol bi de ulaştırma işi çıkcaktı başıma alsın kullansın bi an önce ben de gireyim sipariş...
valla benm annem filan alıyo bazen sormuyolar kadına
burda kargo bi acayip zaten

ay cnm saol bi de ulaştırma işi çıkcaktı başıma alsın kullansın bi an önce ben de gireyim sipariş...
valla benm annem filan alıyo bazen sormuyolar kadına
burda kargo bi acayip zaten

adamdan neredeyse 50 sefer kargo almışımdır hala kimliksiz teslimat yapmaz
nOTU EKLEMEYİ SAKIN UNUTMA yoksa teslimat yapmazlar ..kargoya verilincede hangi şubede ise bi ara ve görevlileri bilgilndir usulen ..

kızlarr bu saatlerle gelen garanti belgelerini bi yerlere onaylatmak gerekiormu???
gerekiorsa nereye??

kızlar bişy sorcam benimde ünivdeyken sınıfta avon temsilcisi arkadaşlar vardı çoğu ürünü katalogtan baya indirimli fiyata satıyolardı sizde öyle yapıyomusunuz yoksa direk katalog fiyatlarınamı satıyosunuz indirimli sattıgınız ürünler var ise almayı düşündüğüm bi iki ürün var birinizden alırım

canım özeline bakarmısın ?

sıremıms canım masallah neguzel satıs yapmıssın hep boyle devam eder ınsallah
spl cnm inş

nasıl ani anlamadım cnm ya şimdi ilk üye olacak kişi en az 650lik sipariş mi vermesi gerekiyor
öyleyse delirmiş avon şaştım kaldı
açıklar mısın lütfen

kızlarr bu saatlerle gelen garanti belgelerini bi yerlere onaylatmak gerekiormu???
gerekiorsa nereye??
onu satış temsilcisi yani sen onaylıycaksın canım
yani tarihini falan yazcaksın imzalıycaksın
eğer sorun olursa o garanti belgesiyle süresi dolmadan iadeye yollayablrsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…