150 nın ustunde olunca bır ay sonra oluyomus ya odeme onunla ılgılı bıseymı dedım ama ondada once fatura kesılıyo sonra karttan dolayı vade uzuyo galıba dımı anlamadımkı daha once basıa gelen kızlar vardır belkı
ESTEDA cım sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın bebeğini inşlhh cnmmm o ne sevilir doğunca minicik miss gibide kokar..
hatırlıyorum 15 gün önce ben deli gibi hasta olmadım ya hamileysem derken :) sen bebek istediği sölemiştin..bende allah benim yerime sana versin canım demiştim :))
bende heray hamile olmadığıma seviniyorum bi acayiplilk var bende
kızlar aranızda ödemeyi geciktiren var mı?
canım çok sağol :))) evet sen istemiyorum diyodun bense istiyorum :)))
bi acayiplik var yaa :))) herşey gönlüne göre olsun bitanem :)))
kızlar aranızda ödemeyi geciktiren var mı?
selam canlarım....hepinize hayırlı cumalar diliyorum :))))
Aynı şekilde bende ikisi arasında kaldım canım ya ama sanırım calming effects alcam.çünkü o fiyata biraz zoriner bidaha.dşperşn başka zamanda alırım ..sende oyle yap=Dmrb arkadaşlar bi sorum olacaktı arkadaşım k1 den fondoten alıcak şu colortrentin(arka sayfa tarafta olan) yeni formüllü fondoteniyle calming effects(şu 20 tl sipariş edene 9 tl olan) olan fondoten arasında kaldı sizce hangisi yağlı bi yüze sahip cvp bekliyorum arkadaşlar
karsı komsum dun odeme yapıcaktı bana ama gece gec olursa sabah kardesımden alırsın demıstı demın kardesı bısey sormak ıcın geldı bana haberı yok ablasının ona para bırakıcagından kendısıde aksam gelıyo aksam gelınce ugrasın bana dedım gelmezse yıne cumartesı ben sorsammı ben para ıstemeye cekınıyorum kı
selam canlarım....hepinize hayırlı cumalar diliyorum :))))
Hayırlı cumalar Tatlım...
selam canım sana da hayırlı cumalar
Ahh canım çekinirsen ödemelerin gecikir işte.Sonucta sende Emir kulusun ödemen gerekiyor bu parayı.insanlar biz üretiyomuşuz gibi çok kar ediyoruz sanıyolar ya nasıl tepem atıyor.parayı vermeye sıra gelince ağırlar. Ama bu konuda ben biraz dişliyimSen hiç utanma ödemem var de temin etmen gerektiğini söyle canım:88:
cnm ben her siparişi avon torbasına koyup içine bi parfüm numunesi atıyorum böylece fikirleri oluyo:) sen de dene bu yöntemi.ben pek parfüm satamıyorum yaa bi kendim alıyorum( çok nadirdir parfüm sattığım ne yapmam lazım ??? en çok sattığım kremler, rujlar, banyo köpüğü, şampuanlar (
cnm aslında en çok giden ürün parfüm ve ruj:) siparişle beraber numune ver müşterilerine. o zaman hem reklam yapmış olursun hem de müşterinin hoşuna gider neticede bedavadan bişi koyuyosun poşete. bi de mesela kardeşine mutlak a katalog ver o arkadaşlrına gösterir. az müşterin varsa her birine katalog verebilirsin alacak olduğunu ürün olursa işaretleyin bana katlaogu getirin de böylece irtiabtın da kopmamış olur.bende ılk satısımda kenıdme ve kardesıme parfum verdım ama bırdaha kımse satarım bılmıyorum
cnm allah analı babalı büyütsünnnn :))) geçmiş olsun sana da :)))Yeni başlığımız hayırlı olsun.:)
Esteda'cım tebrikler rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Bende 3 aralık oğluşuma kavuştum rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Tabi bebek için eve tebriğe gelenlere katalog gösterip duruyorum akmasada damlıyor birkaç sipariş topladım.:90:
:
burda da yok komşuluk şekerim ama aşure ayı girdi istersen aşure yap dağıtırken tanış komşularınla:) avondan bi parfüm sür ben şu kattaki komşunuz nasılsınız görüşelim filan de ben bide önceki oturduğum yerde bi sehapnın üstünde avon malzemeleriş koyuyodum dağınık bi şekilde işte katalog örnek ürünnler filan. :) glenlerin dikaktini çekiyo burda da acaba her katta bi kapıya avon katalogu bıraksam arkasına da daire nosu yazsam mı die düşünmedim deil ama cesaret edemedim:) eski komşuna uğra canım hem gezmiş de olursun tabi aynı şehirdeysneiz ben şehir değişştirdim ;:) ama eski oturduğum yere de bi katalog gönderdim bakalım sonuç bekliyorum):3 ay sıparıs yapmayıncamı uyelıgın bıtıyordu oyle bısey varmıydı eskı oturdugum yer olsaydı orda yan komsumun cevresı cok genıstıde burda pek komsuculuk ta yok
hayatım en az 5li katalog al mesela kuaföre git orda avon katalogu görmessen oturup beklerken çantandan çıkar bi katalog incele sonra sıran gelince sehpaya koy kuaförle samimi olursan ona da saç bakım ürünleri satabilirsin:) çantanda hep bi katalog taşı... hiç belli olmaz ne zaman sipariş alacağın...ben kayınvalıdemden umutluyım bırde ıstanbulda bır arkadasım daha var uzakbırsemtte bana ama cevresı cok genıs ona her ay bır katalog verıcem bu ay veremedım ama
cnm hacer benim bak orda rumuzum da geçiyo aslında....HACER
hanginizdi kızlar facimde okadar kişi ekliki k.k. dan hatırlayamadım kusura bakmayın
karsı komsum dun odeme yapıcaktı bana ama gece gec olursa sabah kardesımden alırsın demıstı demın kardesı bısey sormak ıcın geldı bana haberı yok ablasının ona para bırakıcagından kendısıde aksam gelıyo aksam gelınce ugrasın bana dedım gelmezse yıne cumartesı ben sorsammı ben para ıstemeye cekınıyorum kı