AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

günaydın canım aynen öyle bende hiç satış yapamıyorum bu 3. kampanyam ve 120 tl liksipariş verdim 50 tl si benim zaten gerisi de kardesim ve görümcem onlarada gelişinden veriyorum zaten benim bi kızım bi oğlum var oğlum küçük ve cok yaramaz bende hiç bi yere cıkamıyorum

aynen ya benım ılk zaten ama kendım kardesım alıyoruz bıde karsı komsuma verdım benımde 3 bucuk yasında oglum var ama ay sonu hem esımın memleketıne hem annemlere gıtcez oradan umıtlıyım

aynen ya benım ılk zaten ama kendım kardesım alıyoruz bıde karsı komsuma verdım benımde 3 bucuk yasında oglum var ama ay sonu hem esımın memleketıne hem annemlere gıtcez oradan umıtlıyım

bende annemden ve kardesimden umutluydum annemin cevre geniş satar o benim için dedim yok kardesim calısıyo onda dedim satış yap ondan da tık yok benimkiler fos cıktı anlayacağın kendimde zaten bulamıyorum baktım yapamıyacam bırakcam zaten

3 ay sıparıs yapmayıncamı uyelıgın bıtıyordu oyle bısey varmıydı eskı oturdugum yer olsaydı orda yan komsumun cevresı cok genıstıde burda pek komsuculuk ta yok

3 ay sıparıs yapmayıncamı uyelıgın bıtıyordu oyle bısey varmıydı eskı oturdugum yer olsaydı orda yan komsumun cevresı cok genıstıde burda pek komsuculuk ta yok

evet 3 ay sipariş vermezsen üyeliğin bitiyo valla ben bi kac kişiye söyledim avon yapıyorum die kimisi akrabasından alıyo kimi kendi yapıyo kimisida kullanmıyo avon

evet 3 ay sipariş vermezsen üyeliğin bitiyo valla ben bi kac kişiye söyledim avon yapıyorum die kimisi akrabasından alıyo kimi kendi yapıyo kimisida kullanmıyo avon

ben kayınvalıdemden umutluyım bırde ıstanbulda bır arkadasım daha var uzakbırsemtte bana ama cevresı cok genıs ona her ay bır katalog verıcem bu ay veremedım ama

kızlar dün sipariş vermiştim bugün msj geldi kargodankik farklı takip no ile iki mesaj geldi kargonuz bugün teslim edilecek die benim çok az siparişim vardı iki kolile geliyo desem anlamadım neden iki msj geldi bilgisi olan varmı acaba

hııı bılmıyorumkı canım hedıye felan kazanmısmıydın omu gelıcek acaba yada kolılermı karıstı baskasınınkı ıle dıyıcem ama nasıl karısırkı

asya27 gecen ay sipariş vermemişsen katolog gönderiyor olabilirler..benim bir kampanyada öle olmustu..ben internet sitesinden bakıp sipariş vermiştim..siparişim gelmeden katolog gönderişler..bölece hem katolog hemde şiparişim ayrı ayrı gelmişti

kızlar duyurulardakı 100 lıralık ınternet paketı nasıl ındırımlımı oluyor almayı dusunen varmı bu kampanya sonuna kadarmı bu paket

kızlar bir sorum olacak sabahtan siparişlerimi verdim sipariş takipinde sipariş durumu ''Kredi Kontrol - Sipariş Limiti'' yazıyor bu ne demek. Acaba hesaplanıyor gibi bişeymi ? yaklaşık 2-3 saattir böyle:44:

kızlar duyurulardakı 100 lıralık ınternet paketı nasıl ındırımlımı oluyor almayı dusunen varmı bu kampanya sonuna kadarmı bu paket

Bence çok fazla kayda değer ürünler yok canım. satıp kar etmeyi düşürsende müşterilerin pek sıcak bakacağı ürünler değil. üstelik 2 paket sipariş verirsen salata servis seti hediye.Bir paket verene hediye olsa neyse Ama gene de sen bilirsin

dımı sız hangı urune daha cok talep var daha ıyı bıldıgınız ıcın sorayım dedım bıde elımde kalmasın sonra :))))

kızlar bir sorum olacak sabahtan siparişlerimi verdim sipariş takipinde sipariş durumu ''Kredi Kontrol - Sipariş Limiti'' yazıyor bu ne demek. Acaba hesaplanıyor gibi bişeymi ? yaklaşık 2-3 saattir böyle:44:

anlamadımkı neden acaba kaclıralık sıparıs verdınkı canım

210 TL'lik verdim canım.

150 nın ustunde olunca bır ay sonra oluyomus ya odeme onunla ılgılı bıseymı dedım ama ondada once fatura kesılıyo sonra karttan dolayı vade uzuyo galıba dımı anlamadımkı daha once basıa gelen kızlar vardır belkı

hııı bılmıyorumkı canım hedıye felan kazanmısmıydın omu gelıcek acaba yada kolılermı karıstı baskasınınkı ıle dıyıcem ama nasıl karısırkı
hıı geçen ay sürahi takımı gelecekti gelmedi o mu acaba

geçen ay sipariş verdim ama neyse birazdan gelir ne olduğunu anlarım o zaman
tesekkürler cvplar için

çarşamba günü kargom geldiğinde iadem de vardı şimdi siteye baktım iadem ulaşmış ellerine iptal edilmiş:)) hemde 2 günde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…