AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

slm kızlar ben girmeyeli sayfa taşınmış neyse hayırlı olsun bakalım bu arada bayada ilerlemiş okuyamadım pek gerileri kızım hasta kaç gündür.hamile arkadaşları tebrik ederim hayırlısıyla kucaklarsınız inş yavrularınızı..

kızlar benimde birkaç sorum var cevaplarsanız sevinirim.ben ilk defa ödeme yapıcam ziraatte hesabım ve otomatik ödemelerim var.direk o hesaba temsilci numaramla ödeme yapabiliyormuyum yani ücret ödemeden.birde benim yerime eşim yatırabilirmi o hesaba.

Valla kızlar maşallar İmalathane gibi İşliyorsunuz he sparişler ardı ardına allah bozmasın bol kazanc versın :) darısı biz acemılerın başına

Yeni başlığımız hayırlı olsun.:)

Esteda'cım tebrikler rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Bende 3 aralık oğluşuma kavuştum rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Tabi bebek için eve tebriğe gelenlere katalog gösterip duruyorum akmasada damlıyor birkaç sipariş topladım.:90:

Arkadaşlar k14 panaromada yer alan Just Play erkek parfüm stokta mevcut mu??
Bir de altın rengi bi takı seti var umarım o da tükenmemiştir.

iyi geceler kızlar yeni topik hayırlı olsun diğerine yazmıştım bir kaç kere sonra taşındık falan pek girmedim kk ya
benimde kargon bugün geldi 300tl lik sipariş topladım kendime kahve rengi yandan asılan çanta varya ondan istemiştim geldi sevdim güzel spor duruyor ben 14 de sipariş vermiştim her güne hediyeden banya köpüğü gelmiş onuda komşuya 6 tlden sattım :)

ya kızlar benim geçen hafta çarşamba günü 250 ytl lik ödemem vardı. Parayı zamanıında taoplayamadığım için 90 ytl faiz işlemesin die yatırdım.Bun paranın faturadan düşmesi gerekiyodu ama düşmedi bu hafta bi ödemem daha vardı dün yatırdım fakat ilk faturam hala 250 ytl borçlu olarak görünüyorum bu nasıl iş yaa:88:

Son düzenleme:
günaydın kızlar bol satışlı güzel günler

bişi soracağım..eternl magic alacağım.künye hediyes var ya o nasıl birşey anlamadım :44: bir tane zincir üzerinde de bir tane boncuk mu var? diğer sayfalardan boncukları seçipte mi tamamlayacagız?

sıremıms canım masallah neguzel satıs yapmıssın hep boyle devam eder ınsallah

gule gule kullan canım ben yenıyım bu ay ama gelıcek aylar ıcın bende elımdekılerı ısteyen olursa satarım dıye dusunuyorum

odeme faslına daha hıc gecemedım oyuzden bılmıyorumkı canım sısteme gecmemıstır belkı bence ara bır sor

kızlar cok ozur dılerım aynı mesaj uckere gıtmısss yaaaaaınsallah sorun olmaz

bn bugun ınternetten odıycem bana en kolay oyle geldı canım temsılcı numaramızlar bence dırak odenıyordur kımın yatırdıgının odemı yoktur bence

allah analı babalı buyutsun canım

sanırım oyle canım zıncır ve bır tane boncuk

benım vadem 28 de doluyo esım bu aksam netten kartla odıyelım dedı paraları toplayıncada sende kalır dedı gelıcek ay ıcın elınde kalır dedı cok hosuma gıttı fıkır :))) ama kızlar ben yıne satıs yapmak ıstıyorum bu ay ama yok yok kı kımse alıcakkkk evdende cıkmıyorumkı zaten ufff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…