senli anlıyorum cnm bende spor saat takıyorum özel günlerde bile bak ozaman iade et cnm geçen gün bir alış veriş merkezinin takı bölümüne baktım 20 tl saatler nasıl model ararsan var binlerce model bunu iade et o parayla dışarıda istemediğin kadar çok model var
sğl cnm sanada bol satış inşallahovvv süper. ama kesin büyüktür bu.
hayatım kaç kişi açıyoki ben şahsen düşündüm ama kargocu bazen ben evde yokken getiriyo annem alıyo kadın açmakla mı uğraşacak bazen ben alıyorum kargocu hemen gidiyo onu bekletmek ne kadar olası bişi bilemiyorum ka.ç kişi uygulayabiliyodur
hay maşallah allah daha çok versin inşallahhhh
cnaım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bol bol dinlen:) ve uyu:)))
cnm gençler genellikle secret fantasy color trend ürünleri tercih ediyor perceive far away true colorsa farlar kajal kalemler duş jelleri alınıyor yaşlı kesim daha çok el kremi alıyor gliserinli olandan
bende alıcam harika o saat ya kkdan bi arkadaş fotosunuda koymuş görümüştüm başka topikte çok şık gözüküyordu dersenamK1 indirim bröşüründeki siyah saatide alacagım :) oda çok hoş
sğl cnm sanada bol satış inşallah
bende alıcam harika o saat ya kkdan bi arkadaş fotosunuda koymuş görümüştüm başka topikte çok şık gözüküyordu dersenam
kızlar slm
yarın 16 ya kadar rımel değil mi şimdi gün hediyesi 3.siparişimi sipariş grcem
sğl cnm sanada bol satış inşallah
bende alıcam harika o saat ya kkdan bi arkadaş fotosunuda koymuş görümüştüm başka topikte çok şık gözüküyordu dersenam
kızlar slm
yarın 16 ya kadar rımel değil mi şimdi gün hediyesi 3.siparişimi sipariş grcem
Evet 16ya kadar rımel bende vericem canım siparişimi:) süpürge limitinede ulaştım çok şükür.
her ay almayacagım diye söz veriyorum kendime her aldıgım ürün son oluyor sözde ama hiç sonunu göremiyorumneden cnm
oh be verdim 3.siparişi ne stres oluyorum ya grerken
toplam k14 714.36 lık grdim
inşallah tost makinasına ulaşırım yaa
ben inanımsn bu ay sadece kendime 2.70lik fırçayla boyalı saç çin krem aldım toplamda 5 lralık bşyher ay almayacagım diye söz veriyorum kendime her aldıgım ürün son oluyor sözde ama hiç sonunu göremiyorum
ooo süperr ulaşırsınn inşaALLAh fıstıkımm
ben inanımsn bu ay sadece kendime 2.70lik fırçayla boyalı saç çin krem aldım toplamda 5 lralık bşy
gerisi hep sipariş şaştım kendime ilk defa bu ay 5 lram gtti avona:))
ee süperr inşaALLAH böyle devam eder tatlım ..
sğl cnm inşallah
satmak için çevre çok öenemli valla bu ay iice çevreyi genişlettim işe yaradı :)
esteda canım tebrik ederim.Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..biz gibi olmayanlarada dua et canım.....bu arada yeni topiciğimiz hayırlı olsun
kızlar size bi müjde vereyim hamileyimmmm:)))
belkş hatırlayanlarınız vardır. ikinci bebğimizi düşünüyoruz diyodum. dün öğrendim hamile olduğumu inşallah sağ salim kucağıma alırım hayırlısıyla:)))
canım Rabbim hayırlısını versin.olur inşAllah...eneeee bebiş gelioooo:) ne güzellll:)
analı babalı büyüüsn inşş..
kız olursa benim adımı koyun:)
kendim yapamadım daha bi dene isin anası bari olim:)
yoksa bu gidişle örümcek ağı bağlıcam:)
canım sende hayırlısıyla sağ salim kucağına al inşAllah..Rabbim hayırlı etsin..hayırlı olsun cnm ben seni çok iyi anlıyorum benimde 32. haftam ve kızım 2 yasında öldürüyor beni.
canlarım nasılsınız
canlar yeni topik hayırlı olsun:)
esteda canım tebrik ederim.Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..biz gibi olmayanlarada dua et canım.....
canım Rabbim hayırlısını versin.olur inşAllah...
canım sende hayırlısıyla sağ salim kucağına al inşAllah..Rabbim hayırlı etsin..
saol ikşahcım kendi adımacevap veriyorum çok iyiyimsen nasılsın?
kızlar bir sorum var hemen cevap verirseniz sevinirim..
175 tl lik siparişte maskara almak istiyorum siparişi yarın 16 ya kadar mı verirsem alırım.yoksa yarın 16 dan sonramı sipariş vermeliyim.
ayrıca ürün resimlerini yayınlamak için topik açıldımı göremedim.açıldıysa link istiyorum bir zahmet.:)
çok saol canım veriyorum o zaman...canım bildiğim kadarıyla yarın 16 ya kadar geçerli yani şimdi verebilrisin siparişini
canlar yeni topik hayırlı olsun:)
esteda canım tebrik ederim.Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..biz gibi olmayanlarada dua et canım.....
canım Rabbim hayırlısını versin.olur inşAllah...
canım sende hayırlısıyla sağ salim kucağına al inşAllah..Rabbim hayırlı etsin..
saol ikşahcım kendi adımacevap veriyorum çok iyiyimsen nasılsın?
kızlar bir sorum var hemen cevap verirseniz sevinirim..
175 tl lik siparişte maskara almak istiyorum siparişi yarın 16 ya kadar mı verirsem alırım.yoksa yarın 16 dan sonramı sipariş vermeliyim.
ayrıca ürün resimlerini yayınlamak için topik açıldımı göremedim.açıldıysa link istiyorum bir zahmet.:)