Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
açmadm daha cnm sordum admine yanıt vermedi
iyi geceler kızlar yeni topik hayırlı olsun diğerine yazmıştım bir kaç kere sonra taşındık falan pek girmedim kk ya
benimde kargon bugün geldi 300tl lik sipariş topladım kendime kahve rengi yandan asılan çanta varya ondan istemiştim geldi sevdim güzel spor duruyor ben 14 de sipariş vermiştim her güne hediyeden banya köpüğü gelmiş onuda komşuya 6 tlden sattım :)
ya kızlar benim geçen hafta çarşamba günü 250 ytl lik ödemem vardı. Parayı zamanıında taoplayamadığım için 90 ytl faiz işlemesin die yatırdım.Bun paranın faturadan düşmesi gerekiyodu ama düşmedi bu hafta bi ödemem daha vardı dün yatırdım fakat ilk faturam hala 250 ytl borçlu olarak görünüyorum bu nasıl iş yaa:88:
Valla kızlar maşallar İmalathane gibi İşliyorsunuz he sparişler ardı ardına allah bozmasın bol kazanc versın :) darısı biz acemılerın başına
Valla kızlar maşallar İmalathane gibi İşliyorsunuz he sparişler ardı ardına allah bozmasın bol kazanc versın :) darısı biz acemılerın başına
bn bugun ınternetten odıycem bana en kolay oyle geldı canım temsılcı numaramızlar bence dırak odenıyordur kımın yatırdıgının odemı yoktur bencekızlar benimde birkaç sorum var cevaplarsanız sevinirim.ben ilk defa ödeme yapıcam ziraatte hesabım ve otomatik ödemelerim var.direk o hesaba temsilci numaramla ödeme yapabiliyormuyum yani ücret ödemeden.birde benim yerime eşim yatırabilirmi o hesaba.
Yeni başlığımız hayırlı olsun.:)
Esteda'cım tebrikler rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Bende 3 aralık oğluşuma kavuştum rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Tabi bebek için eve tebriğe gelenlere katalog gösterip duruyorum akmasada damlıyor birkaç sipariş topladım.:90:
Arkadaşlar k14 panaromada yer alan Just Play erkek parfüm stokta mevcut mu??
Bir de altın rengi bi takı seti var umarım o da tükenmemiştir.
günaydın kızlar bol satışlı güzel günler
bişi soracağım..eternl magic alacağım.künye hediyes var ya o nasıl birşey anlamadım :44: bir tane zincir üzerinde de bir tane boncuk mu var? diğer sayfalardan boncukları seçipte mi tamamlayacagız?