sevindim canım benimm benimde bu ay fazla satışım olmadı 800-900 anca kafadan ikide celebre paket var .. bu arada celebrelerin kokusu çok tuhaf geldi bana bi anormallik var parfümde ben anlayamadım pek sizinde öyle mi??
canım nasıl bır arkadas bılemıyorum ama sırf avon yuzunden dıyorsun ama demekkı baska konular olsada boyle seyler olabılır se bence konusma dıyemem ama bıraz mesafe koy
katılıyorum canım tamamen konuşmamak değilde ben olsam biraz mesafe koyardım hatasını anlasın
bende bır celebre paketı aldım bu ay ıkısı kuzenle gıttı bırı bende kaldı tatlımsı bır koku canım ama ıl sıkınca bıraz keskın farklı kokuyo sonra hafıflıyor bendekı herkezınkı oglemı bılmıyorum ama ben sanırım onu kullanmıycam
BeNDE birini satmayacaktım ama kokusu farklı çok keskin celebrenin o hafif şeftali kokusu ile alakası yok ..
ben zaten ılk kez aldım kokusunu bılmıyordum eskıden seftalımı kokardı
geldı kargom
kek kalıbını en kısa surede kullanıcam tavamı kullanmıycam daha tavalarım var suan :) kardesıme verebılırım
sımdı yorumlar secret ın kokusu gercekten seker gıbı
cantamı cok beyendım
kuzenımın aldıgı rose takısetı bana bıraz fazla goz alıcı gelıyordu katalogda ama daha narın hos bıseymıs
ogluma sıvı sabun aldım cok beyendık :))
kalın sayfalardakı sampuan ve sac kremını daha denemedım tabıkı
bıde ben 2 haftakı oncekı sıparıste glıserınlı krem almıstım cok memnundum onun sayesınde uzamayan tırnaklarım uzadı onu almak ıcın yaslanma karsıtı yuz kremı aldım anneme bıde bende dursun belkı ısteyen olurdıye aıle boyu krem bırkac el kremı daha aldım onları yorumlamama gerek yok sanıırm herkez almıstır
bu arada 9 lıralık fondotenden ısteyen olursa dıye almıstımya ben katalogdakı gıbı gelıcek sanmıstım ama benım kendı kullandıgım gıbı cam sısede geldı :)
Kızlar 9 tllik fondoten yerine rahatlatıcı ve ışıltılı fondoten gönderiyorlar
heralde diğeri tükendi.. bana diğeri gelmiştievt o gönderdikleri ürün çok daha güzel neden böyle bişi yaptı avon pek anlamadım bende şaşırdım ..
kızlar ya takım öncüm resmen benim yapacağım üyeyi çaldı
nefret ediorum o kadından yaa
ve acilen tö değiştirmek istiorum
ben avonu bıraksam
ve hemen baska semtten üye olsam
kabul edilir mi hemen???
beyendım canım gercekten sekerlı ama bırtane secret almıstımya denemek ıcın onada talıp cıktı benımde 3 parfumum var suan oyuzden verıcem 20 yasında kuzenıme o yaslara daha uygun zatenheralde diğeri tükendi.. bana diğeri gelmişti
ürün yorumlar için tşk..
cağın secret'ı beğenmedin mi yoksa
çok kalıcı kokusu var ama di mi
şekerli ama yanık karamelimsi...
çağın aslında normalde ürünlerin yanına numune konuyor ama bazen bir bazen iki denk gele koyuyorlar sanırım ben de tam çözemedim
evet ılkınde 2 tane cıkmıstı son 2 seferdır unutuyorlar benı
nasılsın canıım ürünler gelmiş hyrlı olsun:) bnmde geldi. tava gözüme çk küçük geldi. Daha öncede hediye tava ve kek kalıbı hediyes vardı geçen yıldı işte ozaman bayagı büyüktü hem cem'indi:)
ıyıyım canım tesekkurler yogunum bugunlerde annemlere gıdıcem tatıl de okullar kapanıyorya bugun oyuzden hazırlık yapıyorum
tava kucuk evet kullanmıyorum zaten sımdılık kaldırdım ama sabah oglum kek yaptırdı kalıpta cok guzel kabartı hemende cıktı kalıbtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?