How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlaaar lütfen cevaplayın:59:
şimdi sayfa başındaki kremlerden 10liralık alınca küçük el kremi geliyo ya onunda kodunu girmek gerekiyomu?nasıl vercem siparişi bi akıl verin nolur hemen gircem siparişi biliyosunuz son gün bugünn:52::52:

ayrıca fırsatlar bolümüne geldiğinde, imaj üzerinde kaç adet alabiliyorsun yazıyor ve seçip o miktar kadar yazabiliyorsun . yani eğer 45 tl'lik ürünün varsa 4 adet ürün seçebilirsiniz yazıyor...

geldı kargom

kek kalıbını en kısa surede kullanıcam tavamı kullanmıycam daha tavalarım var suan :) kardesıme verebılırım

sımdı yorumlar secret ın kokusu gercekten seker gıbı

cantamı cok beyendım

kuzenımın aldıgı rose takısetı bana bıraz fazla goz alıcı gelıyordu katalogda ama daha narın hos bıseymıs

ogluma sıvı sabun aldım cok beyendık :))

kalın sayfalardakı sampuan ve sac kremını daha denemedım tabıkı

bıde ben 2 haftakı oncekı sıparıste glıserınlı krem almıstım cok memnundum onun sayesınde uzamayan tırnaklarım uzadı onu almak ıcın yaslanma karsıtı yuz kremı aldım anneme bıde bende dursun belkı ısteyen olurdıye aıle boyu krem bırkac el kremı daha aldım onları yorumlamama gerek yok sanıırm herkez almıstır

bu arada 9 lıralık fondotenden ısteyen olursa dıye almıstımya ben katalogdakı gıbı gelıcek sanmıstım ama benım kendı kullandıgım gıbı cam sısede geldı :)

ben kullanmadım ama çok yakın bir arkadasıma siparis etmistik. gercekten çok şık, kaliteli bir pudra.
tavsiye ederim....

sağol canım peki o pudranın iki tonu var arkadaşının teni nasıl ve hangi tonu aldı??ben beyaz tenliyim açık rengi alayım dimi

k1 i yaklaşık 1000 tllik satışla kapadım :10::10: bu ay satışlarım çok iyiydi maşşallah :nazar::1: şimdi heycanla k2 yi bekliyorum umutluyum bu kampanyadan da herkese bol satışlar şimdidennnn:86::86:

geldı kargom

kek kalıbını en kısa surede kullanıcam tavamı kullanmıycam daha tavalarım var suan :) kardesıme verebılırım

sımdı yorumlar secret ın kokusu gercekten seker gıbı

cantamı cok beyendım

kuzenımın aldıgı rose takısetı bana bıraz fazla goz alıcı gelıyordu katalogda ama daha narın hos bıseymıs

ogluma sıvı sabun aldım cok beyendık :))

kalın sayfalardakı sampuan ve sac kremını daha denemedım tabıkı

bıde ben 2 haftakı oncekı sıparıste glıserınlı krem almıstım cok memnundum onun sayesınde uzamayan tırnaklarım uzadı onu almak ıcın yaslanma karsıtı yuz kremı aldım anneme bıde bende dursun belkı ısteyen olurdıye aıle boyu krem bırkac el kremı daha aldım onları yorumlamama gerek yok sanıırm herkez almıstır

bu arada 9 lıralık fondotenden ısteyen olursa dıye almıstımya ben katalogdakı gıbı gelıcek sanmıstım ama benım kendı kullandıgım gıbı cam sısede geldı :)
oh cnm güle güle kullannnn

çantanı beğenmene sevindim malum ben de görüş belirtmiştim:))))

k1 i yaklaşık 1000 tllik satışla kapadım :10::10: bu ay satışlarım çok iyiydi maşşallah :nazar::1: şimdi heycanla k2 yi bekliyorum umutluyum bu kampanyadan da herkese bol satışlar şimdidennnn:86::86:

ay maşallah canım ben asla o rakamları göremicem Allah arttırsın daha da inş.

ay maşallah canım ben asla o rakamları göremicem Allah arttırsın daha da inş.

saol canım normalde 500-600 civarı oluyodu bu ay kendi rekorumu kırdım tencere seti imkansız diyodum ama garantiledim gibi :3: inşAllah hepimizin bol bol kazançları olurrr:61:

ya kızlar canım çok sıkkın bi arkadaşım bana yardım etmek istedi bi kere sipariş topladı sonra ben ona dedim ki ürünlerin geliş fiyatlarına göre hesaplayalım üstüne kalanları senin olsun ama bu siparişten sonra öyle yapalım dedim tamam dedi şimdi pazartesi kargo geldi hesaplamaları yaptık gitti sonra bana msj attı ben bundan önceki sipariştende para alcam die ben anlatmadımmı sana durum böyle böyle bunda veremicem die dedim ben anlamam vereceksin dedi bende tamam o zmn vereyim dedim sinirlendim de ona bi arkadaşıma durumu anlatıyodum msj ynlışlıkla ona atmışım sonra kızdı bu sen şöylesin böylesin demeye başladı ben alttan aldıkça tepeme çıktı.Sonrada benim söylediklerim ona ağır geldi ki konuşmuyoruz şimdi.Doğruları söylemek suç oluyo zaten.
Şimdi napayım sizce sırf avon yüzünden onla bi daha konuşmayayım mı?Yoksa o ne derse desin parayı ona vermelimiyim?
Ama bana çok ağır şeyler söyledi.:5::22:

ya kızlar canım çok sıkkın bi arkadaşım bana yardım etmek istedi bi kere sipariş topladı sonra ben ona dedim ki ürünlerin geliş fiyatlarına göre hesaplayalım üstüne kalanları senin olsun ama bu siparişten sonra öyle yapalım dedim tamam dedi şimdi pazartesi kargo geldi hesaplamaları yaptık gitti sonra bana msj attı ben bundan önceki sipariştende para alcam die ben anlatmadımmı sana durum böyle böyle bunda veremicem die dedim ben anlamam vereceksin dedi bende tamam o zmn vereyim dedim sinirlendim de ona bi arkadaşıma durumu anlatıyodum msj ynlışlıkla ona atmışım sonra kızdı bu sen şöylesin böylesin demeye başladı ben alttan aldıkça tepeme çıktı.Sonrada benim söylediklerim ona ağır geldi ki konuşmuyoruz şimdi.Doğruları söylemek suç oluyo zaten.
Şimdi napayım sizce sırf avon yüzünden onla bi daha konuşmayayım mı?Yoksa o ne derse desin parayı ona vermelimiyim?

hem yardımcı oluyorsun sipariş topluyorsun ?karınıda o alıyor sende hammallık etmiş oluyorsun yanlış mı anladım ??yani o böyle olsun istiyor.. Doğru anladı isem resti çek sadece geliş fiyatını ver bi dahada muhattap olma

saol canım normalde 500-600 civarı oluyodu bu ay kendi rekorumu kırdım tencere seti imkansız diyodum ama garantiledim gibi :3: inşAllah hepimizin bol bol kazançları olurrr:61:

sevindim canım benimm benimde bu ay fazla satışım olmadı 800-900 anca kafadan ikide celebre paket var .. bu arada celebrelerin kokusu çok tuhaf geldi bana bi anormallik var parfümde ben anlayamadım pek sizinde öyle mi??

cnm bence o arkdaşın senin iyiniyetini kullanmış çok da ayıp etmiş yerinde olsam bi daha ondan böyle bişi talep etmezdim böyle bi meseleyi sorun yapacak ve beni maddi konularda rahatsız edecekse zaten benm arkdaşım olmamalı die düşünür bi daha onu muhatap almazdım ama para da vermezdim zira ben ona başta söylemişim ne yapacağımı. kendisi bilir. der geçerdim bunu da büyütmezdim ama arkadaş senin arkadaşın ne kadar samimisin bilemiyorum ama sana böyle bi konuda bunca ağır söylemiş ve seni üzmüşse bence senin değerini bilmiyor demektir üzme kendini boşver de geç.

sekercık canım tsekkurler

evet kızlar ya o fondoten bencede daha ıyı daha ıyı olmus onu gondermelerı kımseye satmazsam ben kullanıcam benımkıyle aynı cunku

canım nasıl bır arkadas bılemıyorum ama sırf avon yuzunden dıyorsun ama demekkı baska konular olsada boyle seyler olabılır se bence konusma dıyemem ama bıraz mesafe koy

gozun aydın canım bende ılk defa zaten 2 ayım :)) hedıye aldım hıc satamam derken 300 buldum :))

Back