How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

sevindim canım benimm benimde bu ay fazla satışım olmadı 800-900 anca kafadan ikide celebre paket var .. bu arada celebrelerin kokusu çok tuhaf geldi bana bi anormallik var parfümde ben anlayamadım pek sizinde öyle mi??

bende bır celebre paketı aldım bu ay ıkısı kuzenle gıttı bırı bende kaldı tatlımsı bır koku canım ama ıl sıkınca bıraz keskın farklı kokuyo sonra hafıflıyor bendekı herkezınkı oglemı bılmıyorum ama ben sanırım onu kullanmıycam

canım nasıl bır arkadas bılemıyorum ama sırf avon yuzunden dıyorsun ama demekkı baska konular olsada boyle seyler olabılır se bence konusma dıyemem ama bıraz mesafe koy

katılıyorum canım tamamen konuşmamak değilde ben olsam biraz mesafe koyardım hatasını anlasın:19:

katılıyorum canım tamamen konuşmamak değilde ben olsam biraz mesafe koyardım hatasını anlasın:19:

Mesafe koyduguna varsayalım o zamanda yaptıgının çokda yanlış olmadıgı kanaatine varıp iyi niyetini suistimal etmeye devam edecektir adım gibi eminim..

bende bır celebre paketı aldım bu ay ıkısı kuzenle gıttı bırı bende kaldı tatlımsı bır koku canım ama ıl sıkınca bıraz keskın farklı kokuyo sonra hafıflıyor bendekı herkezınkı oglemı bılmıyorum ama ben sanırım onu kullanmıycam

BeNDE birini satmayacaktım ama kokusu farklı çok keskin celebrenin o hafif şeftali kokusu ile alakası yok ..

ya kızlar yemek hazırlıyordum bır anda aklıma geldı bu avon bana neden numune parfum yollamıyor ıkı sıparısımdede yollamadı

ben zaten ılk kez aldım kokusunu bılmıyordum eskıden seftalımı kokardı

evt şekerim ben 4 sene önce kullanmıştım sırf celebre için üye oldum :9::9:sonra Tö oldum bu sefer alıım kullanıım dedim ama kokusu çok tuhaf yine nasip olmadı :D artık seneye :D

selam arkadaslar,duydugum kadariyla artik sehir disindan da temsilci kayit edebiliyormusuz.Bu konuda bilgisi olan var mi?

geldı kargom

kek kalıbını en kısa surede kullanıcam tavamı kullanmıycam daha tavalarım var suan :) kardesıme verebılırım

sımdı yorumlar secret ın kokusu gercekten seker gıbı

cantamı cok beyendım

kuzenımın aldıgı rose takısetı bana bıraz fazla goz alıcı gelıyordu katalogda ama daha narın hos bıseymıs

ogluma sıvı sabun aldım cok beyendık :))

kalın sayfalardakı sampuan ve sac kremını daha denemedım tabıkı

bıde ben 2 haftakı oncekı sıparıste glıserınlı krem almıstım cok memnundum onun sayesınde uzamayan tırnaklarım uzadı onu almak ıcın yaslanma karsıtı yuz kremı aldım anneme bıde bende dursun belkı ısteyen olurdıye aıle boyu krem bırkac el kremı daha aldım onları yorumlamama gerek yok sanıırm herkez almıstır

bu arada 9 lıralık fondotenden ısteyen olursa dıye almıstımya ben katalogdakı gıbı gelıcek sanmıstım ama benım kendı kullandıgım gıbı cam sısede geldı :)

Kızlar 9 tllik fondoten yerine rahatlatıcı ve ışıltılı fondoten gönderiyorlar

evt o gönderdikleri ürün çok daha güzel neden böyle bişi yaptı avon pek anlamadım bende şaşırdım ..
heralde diğeri tükendi.. bana diğeri gelmişti :(

ürün yorumlar için tşk..

cağın secret'ı beğenmedin mi yoksa
çok kalıcı kokusu var ama di mi
şekerli ama yanık karamelimsi...

arkadaşlar fırsar köşesindeki ürünler kampanya sonuna kadar mı geçerli yoksa stoklar bitinceye kadar mı?
joanna çanta getirtmiştim kendime herkes beğendi isteyenler var şubat siparişimle birlikte getirtebilir miyim acaba

çağın aslında normalde ürünlerin yanına numune konuyor ama bazen bir bazen iki denk gele koyuyorlar sanırım ben de tam çözemedim

kızlar ya takım öncüm resmen benim yapacağım üyeyi çaldı
nefret ediorum o kadından yaa
ve acilen tö değiştirmek istiorum
ben avonu bıraksam
ve hemen baska semtten üye olsam
kabul edilir mi hemen???

kızlar ya takım öncüm resmen benim yapacağım üyeyi çaldı
nefret ediorum o kadından yaa
ve acilen tö değiştirmek istiorum
ben avonu bıraksam
ve hemen baska semtten üye olsam
kabul edilir mi hemen???

takım öncümüzü değiştirme gibi bir hakkımız yok diye biliyorum ben hatta çoğu kez forumdada açıldı bu konu ama sen yinede bir ara avonu derdini anlat bakalım ne dicekler

heralde diğeri tükendi.. bana diğeri gelmişti :(

ürün yorumlar için tşk..

cağın secret'ı beğenmedin mi yoksa
çok kalıcı kokusu var ama di mi
şekerli ama yanık karamelimsi...
beyendım canım gercekten sekerlı ama bırtane secret almıstımya denemek ıcın onada talıp cıktı benımde 3 parfumum var suan oyuzden verıcem 20 yasında kuzenıme o yaslara daha uygun zaten

evet ılkınde 2 tane cıkmıstı son 2 seferdır unutuyorlar benı

nasılsın canıım ürünler gelmiş hyrlı olsun:) bnmde geldi. tava gözüme çk küçük geldi. Daha öncede hediye tava ve kek kalıbı hediyes vardı geçen yıldı işte ozaman bayagı büyüktü hem cem'indi:)

nasılsın canıım ürünler gelmiş hyrlı olsun:) bnmde geldi. tava gözüme çk küçük geldi. Daha öncede hediye tava ve kek kalıbı hediyes vardı geçen yıldı işte ozaman bayagı büyüktü hem cem'indi:)

ıyıyım canım tesekkurler yogunum bugunlerde annemlere gıdıcem tatıl de okullar kapanıyorya bugun oyuzden hazırlık yapıyorum

tava kucuk evet kullanmıyorum zaten sımdılık kaldırdım ama sabah oglum kek yaptırdı kalıpta cok guzel kabartı hemende cıktı kalıbtan

ıyıyım canım tesekkurler yogunum bugunlerde annemlere gıdıcem tatıl de okullar kapanıyorya bugun oyuzden hazırlık yapıyorum

tava kucuk evet kullanmıyorum zaten sımdılık kaldırdım ama sabah oglum kek yaptırdı kalıpta cok guzel kabartı hemende cıktı kalıbtan

Sevindim canım Güle güle kullan iyi Tatiller dilerim:79:

slm kızlar bugun k1 bitiş günü bitiyomu acaba bileniniz varmı yani 2 gun uzatma filan varmı sipariş girecemde 4 de kapanır heralde?

Back