How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

nurdı cım ama ben boyle bekleme ısınıde sevıyorum :) sımdıye kadar hep 2 gunde geldı zaten elıme hersey eksızsız ınsallah yıne ogle olur 2 gun de heyecanla kargom nedurumda dıye bakıp dururuz

Kızlar sparis verıcemde 40 TL yi gecıyor faturam Calming efect fondoten 20 TL lik alısverıse 9 TL ye gelıyor bitane arkadasıma sparıs verdım bitane daha vereyım elımde bulunsun satarım birine dıyorum ama hangı rengı vereyım daha cok tercıh edılen Renk hangısı bu fondoten de acaba ? ben kullanmadıgım icin bılmıyorum tavsıye beklıyorum :)
cildi açığa dönükse, kumral saçlıysa falan almond derim cnm
koyuya dönükse bi üst tonu al..

Off kızlar yaa evde bi ton iş var yemek yapılcak merdivenler süpürülcek ev toplancak ama ben hala oturuyorum.Hiiç canım bişey yapmak istemiyor valla burda böyle sizle takılmak istiyorum.Üzerime ölü toprağı serpildi :))varmı benim gibi miskinler aramızda

Off kızlar yaa evde bi ton iş var yemek yapılcak merdivenler süpürülcek ev toplancak ama ben hala oturuyorum.Hiiç canım bişey yapmak istemiyor valla burda böyle sizle takılmak istiyorum.Üzerime ölü toprağı serpildi :))varmı benim gibi miskinler aramızda

var ben ve kayınvalıdemde yolda sabah telefon ettı otobuse bınıyorum dıye oncedende haberım yoktu ama
havalardan sanırım su sıparıslerımın sevkıyata hazırlanıyor yazdıgını gorsem gaza gelıcem

Peki bişi daha Bu 10 Lu katalog seti ile toplam 270 olmuş olsa geçerlimi bu

ondan tam emin değilim ama oluyor diye tahmin ediyorum,k1e ait son faturanı aç bi bak orda yazar hediyeyi kazanmanız için şu kadar sipariş vermeniz gerekir diye
faturanın 3. sayfasında sol tarafta yazıyor olmalı

Son düzenleme:
benim sipariş işlenmiş sevkiyata hazırlanıyor oleey
fatura bilgilerimi göremiyorum daha ama:/

Son düzenleme:
bide kendime joanne çanta aldım en çok onu merak ediyorum inşallah güzeldir:46:
cnm ben almıştım ondan çok şık ve spor bi model ben çok seviyorum çok da kullanışlı güle güle kullan eşim bile bayıldı :46:
günaydın kızlar avon bu sabah bana mesaj yolladı gülerek uyandım:) avon ailesine hoşgeldinizi diye :) ayol neredeyse çıkıcam kaç kampanya geçti :) daha yeni hoşgeldiniz diyor :) acaba gün hediyesimi vr dedim alel acele siteye girdim. ama yok :( çagın verdin mi canım siparişleri şimdik giricem ben
hehe bana da geldi hemen siteye baktım yeni bi şey mi var acaba die ama yok yanlışlık oldu heraldeee :37:
kızlar tulıp canta nasıl bısey
Applique yada bu omuz cantası
tulıp ben aldım cnm kullanıyorum şu anda ben beğendim öyle çok parlak deil yılan derisi görünümlü diyo ama pasparlak deil bi de böye kararsız kaldığından adını gir avon yaz bazı satış sitelerinde g.. gi..yor gibi sitelerde kocaman yakın plan resmini koyuyorlar ben öyle inceleyip almıştım içine daha çok siner. neyse ben beğendim her güne kullanıyorum kocaman içinde gözleri de var üstelik. :17:
canta nasıl acaba hıc dusunmuyordum pıyangodan cıktı ısaretlıyım dedım :)
hhe güzel güzel seversin inş sen de

selam kızlar yaaa ben işe götürüyordum ya katologu bugün başka bi arkadaş aldı kat. böyle satış kat. toplıcam dedi masada duruyodu öyle ben de anlamadım duymamış gibi yaptım ama ben her kat.a para veriyorum ya yazık deilmi k2 kat.idi bi de, ben sadece bi tane almıştım baktım çöpe de atmamış anlamadım valla neden öyle yaptı daha önce benden bi ruj da almıştı üstelik ne battı ortada durması mı anlamadım ben kimseye alın demiyorum satış yapmıyorum yapsam reklam yaparım bal gibi de bi dünya satarım ürün. öyle yapmıyorum bırakıyorum isteyen beni bulup söylüyor kimseye bişi demiyorum hadi öyle uluorta alın satıyorum filan desem anlıcam yanii sinir oldum anlamadım da bie böyle yaptı ama ben artık kat filan koymuycam ortalığa nerden bulup alırlarsa alsınlar sinir bastı ben de artık kendim alırsam alıcam yoksa almıcam üyeliğim de iptal olursa olsun böyle insanlara gıcık oluyorum benden bir ürün almak isterse de yok ben sipariş vermiyorum dicem yani kat görmek istemiyosa ortalıkta kaldırsaydı böyle sinirli konuşmanın ne alemi vardı :20:

cnm ben almıştım ondan çok şık ve spor bi model ben çok seviyorum çok da kullanışlı güle güle kullan eşim bile bayıldı :46:

hehe bana da geldi hemen siteye baktım yeni bi şey mi var acaba die ama yok yanlışlık oldu heraldeee :37:

tulıp ben aldım cnm kullanıyorum şu anda ben beğendim öyle çok parlak deil yılan derisi görünümlü diyo ama pasparlak deil bi de böye kararsız kaldığından adını gir avon yaz bazı satış sitelerinde g.. gi..yor gibi sitelerde kocaman yakın plan resmini koyuyorlar ben öyle inceleyip almıştım içine daha çok siner. neyse ben beğendim her güne kullanıyorum kocaman içinde gözleri de var üstelik. :17:

hhe güzel güzel seversin inş sen de

selam kızlar yaaa ben işe götürüyordum ya katologu bugün başka bi arkadaş aldı kat. böyle satış kat. toplıcam dedi masada duruyodu öyle ben de anlamadım duymamış gibi yaptım ama ben her kat.a para veriyorum ya yazık deilmi k2 kat.idi bi de, ben sadece bi tane almıştım baktım çöpe de atmamış anlamadım valla neden öyle yaptı daha önce benden bi ruj da almıştı üstelik ne battı ortada durması mı anlamadım ben kimseye alın demiyorum satış yapmıyorum yapsam reklam yaparım bal gibi de bi dünya satarım ürün. öyle yapmıyorum bırakıyorum isteyen beni bulup söylüyor kimseye bişi demiyorum hadi öyle uluorta alın satıyorum filan desem anlıcam yanii sinir oldum anlamadım da bie böyle yaptı ama ben artık kat filan koymuycam ortalığa nerden bulup alırlarsa alsınlar sinir bastı ben de artık kendim alırsam alıcam yoksa almıcam üyeliğim de iptal olursa olsun böyle insanlara gıcık oluyorum benden bir ürün almak isterse de yok ben sipariş vermiyorum dicem yani kat görmek istemiyosa ortalıkta kaldırsaydı böyle sinirli konuşmanın ne alemi vardı :20:
nasılda geldı aldı ya cok tuhaflar ya ınsanlar gulsemmı aglasammı oluyorum bazen vallaha

sagol canımbakalım gelır ınsallah ta kullanırım canta

nasılda geldı aldı ya cok tuhaflar ya ınsanlar gulsemmı aglasammı oluyorum bazen vallaha

sagol canımbakalım gelır ınsallah ta kullanırım canta

valla ben de anlamadım aynen gülsem mi ağlasam mıı acaba diyorum müdüre filan mı söylicek herkes satıyor ya görsen incik boncuk eldiven başka markaların katalogları... neyse hadi boşver.

valla ben aldığım çantalardan memnun kaldım
bi o yılan dersii görünümlü cüzdan aldım
bi tulıp çanta
bi de joanne çanta
avondan çanta nevinden bunları aldım hepsini de çok beğendim kullanıyorum vallaa ne alsam iyi çıkıyo ama dediğim gibi arama motorundan yazıp bakıyorum burdan arkadaşlar da yorum yapıyo ona göre alıyorum

ya ben o pırıltılı top allığı hiç beğenmedim geri göndercem avona bembeyaz resmen bi de pembe gibi görünüyo katalogtan

valla ben de anlamadım aynen gülsem mi ağlasam mıı acaba diyorum müdüre filan mı söylicek herkes satıyor ya görsen incik boncuk eldiven başka markaların katalogları... neyse hadi boşver.

valla ben aldığım çantalardan memnun kaldım
bi o yılan dersii görünümlü cüzdan aldım
bi tulıp çanta
bi de joanne çanta
avondan çanta nevinden bunları aldım hepsini de çok beğendim kullanıyorum vallaa ne alsam iyi çıkıyo ama dediğim gibi arama motorundan yazıp bakıyorum burdan arkadaşlar da yorum yapıyo ona göre alıyorum

ya ben o pırıltılı top allığı hiç beğenmedim geri göndercem avona bembeyaz resmen bi de pembe gibi görünüyo katalogtan

a beyenmedınmı ben yıllardır bronz top allık kullanıyorum epey memnunum ben omuz cantasını aldım bakalım dedıgın gıbı arama motorundanda baktım beyendım cok gec oldu ama sıparısım varmıdır ellerınde bılmıyorum

Back