• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

bıde bısey sorucam ben 150 lıralık sıparıs verıyorum 140 lıralık daha sıparıs versen kek kalıbı gelıcek yazıyordu dıyer faturada sımdı stoklarında olmasada o urun gelıcekmı yanı

bıde bısey sorucam ben 150 lıralık sıparıs verıyorum 140 lıralık daha sıparıs versen kek kalıbı gelıcek yazıyordu dıyer faturada sımdı stoklarında olmasada o urun gelıcekmı yanı

Hediyen mi gelr dye soruyorsun canım. eger stoklarda kek kalıbı ve tava yoksa avonun başka hediye gönderme hakkı var. sen 270'e tamamla 10adette katalok ekle gelir inş. tatlım.

Hediyen mi gelr dye soruyorsun canım. eger stoklarda kek kalıbı ve tava yoksa avonun başka hediye gönderme hakkı var. sen 270'e tamamla 10adette katalok ekle gelir inş. tatlım.

ama seyden korkuyorum benım sıparıs ettıgım bırsey ellerınde yoksa hesap duserya ozaman olarınelınde olmadıgı ıcın hakkımı kaybedıcekmmıyım :))))

ama seyden korkuyorum benım sıparıs ettıgım bırsey ellerınde yoksa hesap duserya ozaman olarınelınde olmadıgı ıcın hakkımı kaybedıcekmmıyım :))))

cnm eğer kataloktansa bütün verdiğin siparişler stokta kalmasa dahi gelir hediyen
ama fırsat köşesi yada indirim broşürü ürünlerinden yazdıysan ve stokta onlardan kalmadıysa gelmeyebilir, zaten panoramada hediyelerin bulunduğu sayfanın sonunda açıklama var bununla ilgili bir göz at istersen:)

cnm eğer kataloktansa bütün verdiğin siparişler stokta kalmasa dahi gelir hediyen
ama fırsat köşesi yada indirim broşürü ürünlerinden yazdıysan ve stokta onlardan kalmadıysa gelmeyebilir, zaten panoramada hediyelerin bulunduğu sayfanın sonunda açıklama var bununla ilgili bir göz at istersen:)

hı fırsat kosesınden sadece bır canta var dıyerlerı hep katalogdan tesekkur ederım canım

arkadaşlar bende bişi sorcam Şimdi ben 270 TL lik sparişe tamamlıcam bu son sparişimle ama Oncekı kampanyadan 25,50 TL ıadem vardı bu ayda O etkilermi bu toplamı ? yoksa onuda hesab edip atıyorum 26 TL lik dahamı sparis eklemelıyım?

selam kızlar nasıl gidiyor satışlar ben bu aralar yoğun olduğum için pek giremiyorum :68:

arkadaşlar bende bişi sorcam Şimdi ben 270 TL lik sparişe tamamlıcam bu son sparişimle ama Oncekı kampanyadan 25,50 TL ıadem vardı bu ayda O etkilermi bu toplamı ? yoksa onuda hesab edip atıyorum 26 TL lik dahamı sparis eklemelıyım?

eğer k1 e ait iade yolladıysan iade ettiğin kadar sipariş ekliceksin,k1 den önceyki kampanyaya ait iadeyse k1 i etkilemiyor cnm

verdım sıparısı suanlı tahmını fatura tutarı 175 o canta dusse bıle yeter yanı
kampanyada toplam odul satısı 304
lımıtı tamamlamak ıcın kremlerden aldım :)

canım k1 dense ıaden okadarlık bısey daha al ama k1den oncesı ıcınse bunu etkılemez sanırım

verdım sıparısı suanlı tahmını fatura tutarı 175 o canta dusse bıle yeter yanı
kampanyada toplam odul satısı 304
lımıtı tamamlamak ıcın kremlerden aldım :)

Gözün aydın tatlım:) inş eksiksiz sana ulaşır kolin. stoga falan takılmadı deyilmi ? yoksa daha yeni olarak mı gözüküyor ?

Back