Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bıde bısey sorucam ben 150 lıralık sıparıs verıyorum 140 lıralık daha sıparıs versen kek kalıbı gelıcek yazıyordu dıyer faturada sımdı stoklarında olmasada o urun gelıcekmı yanı
Hediyen mi gelr dye soruyorsun canım. eger stoklarda kek kalıbı ve tava yoksa avonun başka hediye gönderme hakkı var. sen 270'e tamamla 10adette katalok ekle gelir inş. tatlım.
ama seyden korkuyorum benım sıparıs ettıgım bırsey ellerınde yoksa hesap duserya ozaman olarınelınde olmadıgı ıcın hakkımı kaybedıcekmmıyım :))))
cnm eğer kataloktansa bütün verdiğin siparişler stokta kalmasa dahi gelir hediyen
ama fırsat köşesi yada indirim broşürü ürünlerinden yazdıysan ve stokta onlardan kalmadıysa gelmeyebilir, zaten panoramada hediyelerin bulunduğu sayfanın sonunda açıklama var bununla ilgili bir göz at istersen:)
hı fırsat kosesınden sadece bır canta var dıyerlerı hep katalogdan tesekkur ederım canım
arkadaşlar bende bişi sorcam Şimdi ben 270 TL lik sparişe tamamlıcam bu son sparişimle ama Oncekı kampanyadan 25,50 TL ıadem vardı bu ayda O etkilermi bu toplamı ? yoksa onuda hesab edip atıyorum 26 TL lik dahamı sparis eklemelıyım?
arkadaşlar bende bişi sorcam Şimdi ben 270 TL lik sparişe tamamlıcam bu son sparişimle ama Oncekı kampanyadan 25,50 TL ıadem vardı bu ayda O etkilermi bu toplamı ? yoksa onuda hesab edip atıyorum 26 TL lik dahamı sparis eklemelıyım?
verdım sıparısı suanlı tahmını fatura tutarı 175 o canta dusse bıle yeter yanı
kampanyada toplam odul satısı 304
lımıtı tamamlamak ıcın kremlerden aldım :)
verdım sıparısı suanlı tahmını fatura tutarı 175 o canta dusse bıle yeter yanı
kampanyada toplam odul satısı 304
lımıtı tamamlamak ıcın kremlerden aldım :)
selam kızlar nasıl gidiyor satışlar ben bu aralar yoğun olduğum için pek giremiyorum
sagolun kızlar
daha yenı olarak gorusuyor canım sende durum ne stokbeklenıyormu dıyor hala