ne kadar gereksiz davranıslar bunlar, temsilci haklarına bulundukları statüyü kullanıp, saygı duymuyorlar ve ayrıca zarar veriyorlar. boylelikle hem temsilciyi satıstan soğutuyorlar, hem avon marka adını kötüye cıkarıyorlar.
avonun birde su sorunsalı var, tk. oncünden memnun değilsen değistirme hakkın yok.
sistemden çıkıp tekrar kayıt olman gerekiyor. bence buna çozum getirilmeli.
ben su anda sistemden çıksam, üyelerim benim bir üstüme geciyor. tekrar sıfırdan baslamam gerekiyor.
birde bronz üye arkadasım 3.yılı, bana gecmek istesede gecemiyor. bronz üyeligi iptal oluyor.
avonda üyelik iptal ettirmek için 3 ay yada 6 ay bekleme oldugundan emin misiniz?
bir temsilci avonu arayıp, üyeligimi iptal ettirmek istiyorum dediginde hesapları incelenip, borcu yok ise iptal ediliyor. dilerse 1 ay sonra tekrardan üye olabiliyor.
bana verilen bilgi bu sekilde.
canım son kavgamız çok ciddi oldu. bana yada temsilcilerime sipariş girerseniz dükkanınızı dağıtırım dedim. o kadar atıştık yani. yapacaklarını sanmıyorum ama tedbiri elden bırakmamak lazım tabi sürekli kontrol ediyorum ben. 6 ay bekleyeyim yoruldum dinleneyim biraz. gerçekten yoruldum. kafam dağılsın diye girdim avona 6 ay üye kaldım ömrümden ömür gitti.
hayır tatlım 3 ay sipariş vermiyorsun üyeliğin otomatik iptal oluyor .. arayıp iptal ettirme imkanı olmuyor üyelerin ..
avonda üyelik iptal ettirmek için 3 ay yada 6 ay bekleme oldugundan emin misiniz?
bir temsilci avonu arayıp, üyeligimi iptal ettirmek istiyorum dediginde hesapları incelenip, borcu yok ise iptal ediliyor. dilerse 1 ay sonra tekrardan üye olabiliyor.
bana verilen bilgi bu sekilde.
bende üye olurken öyle demişlerdi ama değilmiş. tö olduğum için önce tölüğümün düşmesi için 3 ay. sonra temsilciliğimin düşmesi için bi üç ay daha
sen sip girersen rolonların adını ve kodunu yazdın mı arkdsım yoksa glmez..ya ben 5 6 tane ürün sipariş verdim,ama bir tane bile roll-on gözükmüyor faturamda yaa!!!
hımm yarın toplantımız var tekrar bu konuyu soracağım, size cevabı yazarım kızlar...
bende paylasıyım arkdsım...Kızlar avonun bu zamana kadar alıpta memnun kalmadıgımız ürünlerini paylaşalım .. ben başlayayım..
ilk önce şu ayın indirim bröşüründe olan siyah taşlı saat o paraya degmez iade ettim ..
At serisindeki şampuan ve saç kremleri saçlarımda dökülme yaptı bana yaramadı..
Çilekli ve tarçınlı kurabiyeli dudak balmları tadı iğrenç kokusuda tuhaf ..aldım kullanmıyorum..
Pırıltılı vucut losyonu kavun kokusunda olan kokusu acayip agırlaşıyor durdukça ışıltısı süper ama kokusu berbat kullanmıyorum ..
yılan derisi görünümlü çanta aldım ama şuan hiç hoşuma gitmior ..
for avey deosunu aldım çok kadınsı ve agır geldi..
secret fantasy kendime almıştım çok şekerli oldugundan aşırı rahatsız etti sattım..
bunlar memnun kalmadıklarım ..
bende paylasıyım arkdsım...
öncelikle bilekleri haddinden ince olan biri olarak bir daha avondan saat yüzük vs almamaya karar verdim o siyah taslı saati de hiiiççç begnmedim aynen iade gönderdim
bu skin soft un pırıltlı losyonunu aldım pırıltısı güzel ama kokkusunu hiç begenmedim erkek arkdsmda bozuk mu dedi hiç begenmdi iade ettim
cikoltalı dudak balm ı cok kötü
AT sacürünlerini havlu takımı almak icin almıstım hiç biri ise yaramıyor bi cogunu hediye verdim sadece yesil kapaklı serumu begeniyorum.
naturalsın sac balsamı nı çok begeniyorum.
parfumlerdende pur blanca ii hos ama cok daha güzl kokular var. soft musk ıyy hiç begenmyrm YTGP den kazanmıstım aldıgım gibi duruyo öyle.
far awayı ben begeniyorum
color trendin farlarını aldım hiç güzl degil..
su kırmızı cüzdan ve erkek cüzdanı hiç güzel değil daha güzelleri var şimdilk aklıma bunlar gelyor cnm..
Kızlar avonun bu zamana kadar alıpta memnun kalmadıgımız ürünlerini paylaşalım .. ben başlayayım..
ilk önce şu ayın indirim bröşüründe olan siyah taşlı saat o paraya degmez iade ettim ..
At serisindeki şampuan ve saç kremleri saçlarımda dökülme yaptı bana yaramadı..
Çilekli ve tarçınlı kurabiyeli dudak balmları tadı iğrenç kokusuda tuhaf ..aldım kullanmıyorum..
Pırıltılı vucut losyonu kavun kokusunda olan kokusu acayip agırlaşıyor durdukça ışıltısı süper ama kokusu berbat kullanmıyorum ..
yılan derisi görünümlü çanta aldım ama şuan hiç hoşuma gitmior ..
for avey deosunu aldım çok kadınsı ve agır geldi..
secret fantasy kendime almıştım çok şekerli oldugundan aşırı rahatsız etti sattım..
bunlar memnun kalmadıklarım ..
Arakdaşlar size birşey sorucam ödemelerle ilgili!!
1 yılı aşkındır avon temsilcisiyim, hiç böyle bişi karşıma gelmemişti. Avon faturamı Cuma günü ayın 21inde yatırdım fakat aradan nerdeyse 3 gün geçti hala düşmemiş borcumdan. Nette cari hesap özetimde borcum olduğu gözüküyor. Neden acaba bi ilgisi olan varmı acaba ???
canım pırıltılı kavunlu losyon derken kırmızı tüpte olanımı kastediyosun şu yılbaşında çıkan eğer oysa ben çok beğendim onu çevremde de kime gösterdiysem bayıldı
bu arada internetten başvursanda seni en yakın takım öncüsüne yönlendiriolar kadın seni arıo evine gelio temsilci yapıo seni internetten kayıt olunmuo cnm
Canım cumartesi pazar giriyor araya hafta sonu cari hesaba yansıma zçünkü çalışmıyor avon.. en geç çarşambaya kadar bekle o zamana kadar düşecektir..yani bi sorun yok telaş etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?