• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

ne kadar gereksiz davranıslar bunlar, temsilci haklarına bulundukları statüyü kullanıp, saygı duymuyorlar ve ayrıca zarar veriyorlar. boylelikle hem temsilciyi satıstan soğutuyorlar, hem avon marka adını kötüye cıkarıyorlar.

avonun birde su sorunsalı var, tk. oncünden memnun değilsen değistirme hakkın yok.
sistemden çıkıp tekrar kayıt olman gerekiyor. bence buna çozum getirilmeli.
ben su anda sistemden çıksam, üyelerim benim bir üstüme geciyor. tekrar sıfırdan baslamam gerekiyor.
birde bronz üye arkadasım 3.yılı, bana gecmek istesede gecemiyor. bronz üyeligi iptal oluyor.

evet canım haklısın bu çok ciddi bi sorun. bu yüzden benim temsilcilerimde bıraktılar. keşke tö değişebilseydik. hemen ilkşaha geçerdim hiç bişeye kızmayan bi tö:12:

avonda üyelik iptal ettirmek için 3 ay yada 6 ay bekleme oldugundan emin misiniz?
bir temsilci avonu arayıp, üyeligimi iptal ettirmek istiyorum dediginde hesapları incelenip, borcu yok ise iptal ediliyor. dilerse 1 ay sonra tekrardan üye olabiliyor.

bana verilen bilgi bu sekilde.

hayır tatlım 3 ay sipariş vermiyorsun üyeliğin otomatik iptal oluyor .. arayıp iptal ettirme imkanı olmuyor üyelerin ..

canım son kavgamız çok ciddi oldu. bana yada temsilcilerime sipariş girerseniz dükkanınızı dağıtırım dedim. o kadar atıştık yani. yapacaklarını sanmıyorum ama tedbiri elden bırakmamak lazım tabi sürekli kontrol ediyorum ben. 6 ay bekleyeyim yoruldum dinleneyim biraz. gerçekten yoruldum. kafam dağılsın diye girdim avona 6 ay üye kaldım ömrümden ömür gitti.

iyi demişsin dengesizler hadlerini bilmiyorlar .. sen yinede üzerine düş üyeliğin iptal olanakadar mutlaka kontrolleri yap .. kafan yorulmuş belli ki evet biraz ara ver tatlım ..

hayır tatlım 3 ay sipariş vermiyorsun üyeliğin otomatik iptal oluyor .. arayıp iptal ettirme imkanı olmuyor üyelerin ..

bana bu bilgi bölge satıs sorumlusundan verildi, çünkü baska bir tk oncüsünde bulunan temsilci arkadasım, bana gecmek istemisti, ne yapabilirim dedigimde bu bilgiyi verdi.
avonu arayacak, üyelik iptalini verecek. onaylandığı günden tam 1 ay sonra yeniden kayıt olabiliyor dedi...

avonda üyelik iptal ettirmek için 3 ay yada 6 ay bekleme oldugundan emin misiniz?
bir temsilci avonu arayıp, üyeligimi iptal ettirmek istiyorum dediginde hesapları incelenip, borcu yok ise iptal ediliyor. dilerse 1 ay sonra tekrardan üye olabiliyor.

bana verilen bilgi bu sekilde.

bende üye olurken öyle demişlerdi ama değilmiş. tö olduğum için önce tölüğümün düşmesi için 3 ay. sonra temsilciliğimin düşmesi için bi üç ay daha

Kızlar avonun bu zamana kadar alıpta memnun kalmadıgımız ürünlerini paylaşalım .. ben başlayayım..

ilk önce şu ayın indirim bröşüründe olan siyah taşlı saat o paraya degmez iade ettim ..
At serisindeki şampuan ve saç kremleri saçlarımda dökülme yaptı bana yaramadı..
Çilekli ve tarçınlı kurabiyeli dudak balmları tadı iğrenç kokusuda tuhaf ..aldım kullanmıyorum..
Pırıltılı vucut losyonu kavun kokusunda olan kokusu acayip agırlaşıyor durdukça ışıltısı süper ama kokusu berbat kullanmıyorum ..
yılan derisi görünümlü çanta aldım ama şuan hiç hoşuma gitmior ..
for avey deosunu aldım çok kadınsı ve agır geldi..
secret fantasy kendime almıştım çok şekerli oldugundan aşırı rahatsız etti sattım..

bunlar memnun kalmadıklarım ..

hımm yarın toplantımız var tekrar bu konuyu soracağım, size cevabı yazarım kızlar...

yazarsan çok sevinirim canım. eğer öyle birşey varsa hemen iptal ettiririm. çünkü her dk kontrol etmem gerekiyo adımıza sipariş girmişler mi diye. o dertten kurtulurdum

Bi bayan başka bi töden bana geçecekti ..kendi töme söyledim olmaz canım beklesin 3 ay yada başkasının adına açalım dedi .. benim alt üyem onun karına asla yanlış bilgi vermez.. zaten bana en başta eger baktın olmuyor 3 ay sipariş vermezsin üyelik iptal olur otomatik demişti ..daha temsilci olmadan bana verilen bilgide buydu..

Ama avonun çikolatalı narlı ayak bakım kremi bali blans vucut losyonu(malesef artık kaldırıldı) ve celebrenin üzerinede ürün tanımam ..

Kızlar avonun bu zamana kadar alıpta memnun kalmadıgımız ürünlerini paylaşalım .. ben başlayayım..

ilk önce şu ayın indirim bröşüründe olan siyah taşlı saat o paraya degmez iade ettim ..
Çilekli ve tarçınlı kurabiyeli dudak balmları tadı iğrenç kokusuda tuhaf ..aldım kullanmıyorum..
Pırıltılı vucut losyonu kavun kokusunda olan kokusu acayip agırlaşıyor durdukça ışıltısı süper ama kokusu berbat kullanmıyorum ..
secret fantasy kendime almıştım çok şekerli oldugundan aşırı rahatsız etti sattım..

bende paylasıyım arkdsım...
öncelikle bilekleri haddinden ince olan biri olarak bir daha avondan saat yüzük vs almamaya karar verdim o siyah taslı saati de hiiiççç begnmedim aynen iade gönderdim
bu skin soft un pırıltlı losyonunu aldım pırıltısı güzel ama kokkusunu hiç begenmedim erkek arkdsmda bozuk mu dedi hiç begenmdi iade ettim
cikoltalı dudak balm ı cok kötü
AT sacürünlerini havlu takımı almak icin almıstım hiç biri ise yaramıyor bi cogunu hediye verdim sadece yesil kapaklı serumu begeniyorum.
naturalsın sac balsamı nı çok begeniyorum.
parfumlerdende pur blanca ii hos ama cok daha güzl kokular var. soft musk ıyy hiç begenmyrm YTGP den kazanmıstım aldıgım gibi duruyo öyle.
far awayı ben begeniyorum
color trendin farlarını aldım hiç güzl degil..
su kırmızı cüzdan ve erkek cüzdanı hiç güzel değil daha güzelleri var şimdilk aklıma bunlar gelyor cnm..

bende paylasıyım arkdsım...
öncelikle bilekleri haddinden ince olan biri olarak bir daha avondan saat yüzük vs almamaya karar verdim o siyah taslı saati de hiiiççç begnmedim aynen iade gönderdim
bu skin soft un pırıltlı losyonunu aldım pırıltısı güzel ama kokkusunu hiç begenmedim erkek arkdsmda bozuk mu dedi hiç begenmdi iade ettim
cikoltalı dudak balm ı cok kötü
AT sacürünlerini havlu takımı almak icin almıstım hiç biri ise yaramıyor bi cogunu hediye verdim sadece yesil kapaklı serumu begeniyorum.
naturalsın sac balsamı nı çok begeniyorum.
parfumlerdende pur blanca ii hos ama cok daha güzl kokular var. soft musk ıyy hiç begenmyrm YTGP den kazanmıstım aldıgım gibi duruyo öyle.
far awayı ben begeniyorum
color trendin farlarını aldım hiç güzl degil..
su kırmızı cüzdan ve erkek cüzdanı hiç güzel değil daha güzelleri var şimdilk aklıma bunlar gelyor cnm..

Soft musk bende hiç begenmedim .. kırmızı cüzdana alışması biraz zor oldu ama hoşuma gidiyor şimdi begeniyorum

bu arada internetten başvursanda seni en yakın takım öncüsüne yönlendiriolar kadın seni arıo evine gelio temsilci yapıo seni internetten kayıt olunmuo cnm[/QUOTE]

yine en mantıklısı bildiğin insanlar yoluyla kayıt yani :) teşekkür ederimmm :)

Arakdaşlar size birşey sorucam ödemelerle ilgili!!

1 yılı aşkındır avon temsilcisiyim, hiç böyle bişi karşıma gelmemişti. Avon faturamı Cuma günü ayın 21inde yatırdım fakat aradan nerdeyse 3 gün geçti hala düşmemiş borcumdan. Nette cari hesap özetimde borcum olduğu gözüküyor. Neden acaba bi ilgisi olan varmı acaba ??? :43:

canım pırıltılı kavunlu losyon derken kırmızı tüpte olanımı kastediyosun şu yılbaşında çıkan eğer oysa ben çok beğendim onu çevremde de kime gösterdiysem bayıldı :53:

Arakdaşlar size birşey sorucam ödemelerle ilgili!!

1 yılı aşkındır avon temsilcisiyim, hiç böyle bişi karşıma gelmemişti. Avon faturamı Cuma günü ayın 21inde yatırdım fakat aradan nerdeyse 3 gün geçti hala düşmemiş borcumdan. Nette cari hesap özetimde borcum olduğu gözüküyor. Neden acaba bi ilgisi olan varmı acaba ??? :43:

Canım cumartesi pazar giriyor araya hafta sonu cari hesaba yansıma zçünkü çalışmıyor avon.. en geç çarşambaya kadar bekle o zamana kadar düşecektir..yani bi sorun yok telaş etme

canım pırıltılı kavunlu losyon derken kırmızı tüpte olanımı kastediyosun şu yılbaşında çıkan eğer oysa ben çok beğendim onu çevremde de kime gösterdiysem bayıldı :53:

evt onu diyorum şekerim ya kokusu durdukça agırlaşıyor ilk önce çok güzel ama durdukça hafifleyecegine kokusu agırlaşıyor ..

bu arada internetten başvursanda seni en yakın takım öncüsüne yönlendiriolar kadın seni arıo evine gelio temsilci yapıo seni internetten kayıt olunmuo cnm

yine en mantıklısı bildiğin insanlar yoluyla kayıt yani :) teşekkür ederimmm :)[/QUOTE]

Evet tatlım en yakın tö ye yönlendiriliyorsun o yüzden kendi tanıdıgın güvenebilecegin birine üye ol ..

Canım cumartesi pazar giriyor araya hafta sonu cari hesaba yansıma zçünkü çalışmıyor avon.. en geç çarşambaya kadar bekle o zamana kadar düşecektir..yani bi sorun yok telaş etme

İlgin için teşekkür ederim :71:

yanlız son ödeme tarihi 24ydü ve bende ancak cuma ödeyebildim haftasonu giriyor araya diye. Geç ödemiş gibi mi gösterirler peki?? Boş yere umarım gecikme bedeli falan istemezler.​

Back