• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

tamam üç kampanya içinde ne kadar kullanırsan kullan iade hakkın var .. evet gerçekten ruj konusunda hiç emin olamıyorum bende çok farklı çıkabiliyor .. ya daha açık ya daha koyu ..tabi müşterileri alıştırmayın sonra olur olmaz iade isterler ama kendinize aldıgınız ama memnun kalmadıgınız ürünleri iade etmektende geri kalmayın .. memnun kalmadıktan sonra ne diye para verelim değil mi :76::76:
aynen bence de
zaten bu yüzden seviyorum ya avonu :12:

tamam canım sağol almıyım o zaman katalogda çok güzel duruyo halbuki:50:

tatlım dediğim gibi taşlı kısım hoş ama halka kısmı çok abes .. zaten dediğim gibi yaşlı işi gibi ..ama yinede istersen bi al iade edersin olmazsa belki sen begenirsin ..

başka ülkelerin avon kataloglarına baktığım zaman
bizim tr nin katalogu bana çok yavan qelio yaa :26:
o kataloglar bende olsa var yaa offffffff
ne biçim satış yaparımm:5:

başka ülkelerin avon kataloglarına baktığım zaman
bizim tr nin katalogu bana çok yavan qelio yaa :26:
o kataloglar bende olsa var yaa offffffff
ne biçim satış yaparımm:5:

aynen oyle ben kendıme de neler alırım :)

ben maıl atmıstım bır ara yavas yavas eklıycez yazmıylardı bakalım nezaman

ılk yenı bırseyı ekledıgı katalogda turkıye satısı bellı eder daha cok urun getırıp getırmıyeceklerını

Günaydın hanımlar..
K1 sayfa 116 - 117deki ürünlerden bir tane alana roll-on hediye diyor..faturada gözükürmü roll-on?

Günaydın hanımlar..
K1 sayfa 116 - 117deki ürünlerden bir tane alana roll-on hediye diyor..faturada gözükürmü roll-on?
gozukur canım karsında o yazar bence hanı goz makyajı temızleyıcısı heıdyesı varya ılk temsılcılık ayında bende o da gorunmustu karsısında 0 yazıyordu ucret olarak

gozukur canım karsında o yazar bence hanı goz makyajı temızleyıcısı heıdyesı varya ılk temsılcılık ayında bende o da gorunmustu karsısında 0 yazıyordu ucret olarak

ya ben 5 6 tane ürün sipariş verdim,ama bir tane bile roll-on gözükmüyor faturamda yaa!!!

selam kızlar nasılsınız bakalım?
az kaldı yeni kampanyanın başlamasına
ben geç vereceğim sipariş zaten on beş günlük bi tatil de var belki memlekete giderim kimbilir ordan bişiler çıkar. gitme ihtimalim düşük de olsa acele etmicem gerçi limiti arttırdılar muhtemelen gün hediyelerinde de miktar artışı olur die düşünüyorum ben hiçbi zaman gün hediyesi filan alamıcam bu gidişle ama olsun az daha beklemeyi düşünüyorum
sitede de bi yenilik yok online katolog olcaktı yazıyodu ama ses seda çıkmadı ben olsa ne iyi olur dei düşünmüştüm müşterilerime link gönderirim ordan bakılır

Kızlar şu ev botları vardı ya onlardan ben 3 tane sipariş vermiştim ama 3 kampanya sonra geldi 2 müşterim haklı olarak geçikmeden dolayı almak istemediler 2 tanesi iade olacak geldikleri faturayla iade ettim geri yollamışlar ilk sipariş verdiğim fatura üzerinden iade edicekmişim o faturadada fiyat yazmıyor geliş fiyatını hatırlayan varmı acaba

Back