Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlgin için teşekkür ederim
yanlız son ödeme tarihi 24ydü ve bende ancak cuma ödeyebildim haftasonu giriyor araya diye. Geç ödemiş gibi mi gösterirler peki?? Boş yere umarım gecikme bedeli falan istemezler.
bebegim 2 3 gün geç yatırsanda faiz işlemiyor merak etme..faiz falan işlemez..en geç çarşambaya kadar cari hesabından düşülür ..rica ederim
kızlar jet homme ve jet femme nin kokuları nasıl bilen varmı
a bak bu iyiymiş işte . peki ürünü iade etmek için nasıl bir yol izliyoruzevet aldığın kampanyayla birlikte 3 kampanya boyunca iade edebiliyorsun
a bak bu iyiymiş işte . peki ürünü iade etmek için nasıl bir yol izliyoruz
gunaydınn kızlarr ıyı haftalar
günaydın canım geçmiş sayfalarda bir soru sormuştum ilgilenen olmamış tö karları ve zararları diye takım öncüm iyi satış yaptığım için beni tö yapmak istiyor beni bilgilen dirirseniz çok sevinirim
:) ben 2 aylık bır temsılcıyım benımde ınan hıc bılgım yok ama bende ogrensem ıyı olur :)))
yo canım neden zararı olsun bence ıyı olur senın ıcın ama tabı deneyımlıler ne dıycek bakarız ben cok satıs yapamıyorum cok sevremde yok zaten burda kendı yakınlarım ıstecevabın için teşkkür edrim bende bir yıllık temsilciyim tö sü iyi satış yaptığımı düşünüyor ikna kabiliyetin iyi diyor acaba faydasımı olur zararımı bilemedim bilgisi olanlardan yardım istiyorum :26::26::26::26::26::26::26:
arkadaşlar Allah rızası için avon müşteri hizmetleri numarasını bilen varsa versin cinnet geçirmek üzereyim !!! Çarşamba günü ilk siparişim olduğu için takım öncümü aradım.İlk siparişimi kendisinin değil adını şuan unuttuğum ilçe bilmem neyinin vereceğini söyledi.Tamam dedim.Ve hala kargom gelmedi.Ben bu hafta sonu memleketime gidicem.Hangi ara ürünleri dağıtıp parasını toplayacağım bilmiyorum.Nolur nereyi aramam gerek bi söyleyin.DELİRMEK ÜZEREYİM !!!
ılk sıparıste bende sorun yasamıstım bana dedıgı gun sıparıs vermemıstı bırkac guın sonra vermıstı numara yukarıda var dıye ben tekrar kaydemıyorum canım ınsallah gelır kargon bugun yarınarkadaşlar Allah rızası için avon müşteri hizmetleri numarasını bilen varsa versin cinnet geçirmek üzereyim !!! Çarşamba günü ilk siparişim olduğu için takım öncümü aradım.İlk siparişimi kendisinin değil adını şuan unuttuğum ilçe bilmem neyinin vereceğini söyledi.Tamam dedim.Ve hala kargom gelmedi.Ben bu hafta sonu memleketime gidicem.Hangi ara ürünleri dağıtıp parasını toplayacağım bilmiyorum.Nolur nereyi aramam gerek bi söyleyin.DELİRMEK ÜZEREYİM !!!
kızlarr ruj renklerinde çok yanılgıya düşüyorum ama numune setimi alsam istediklerimi tek tek mi getirtsem bilemedim numune seti alan ark.lar yardım lütfen kaç tane ruj var içinde ve genelde hangi seri var? 9 tane ruj numunesi gircemde hemen hemen aynı fiyata gelio kararsız kaldım istediklerim varmıdır içindee yardımm