• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar yarın sabah sıparıs verıcem ama aklıma bısey takıldı
116 dan sıparıs verıcem roll kendılındenmı hedıye olucak yoksa kodunu gırıcekmıyım kodunu bulamadım

ya glısernlı kremı yazmamız gerekıyordu ya buda oylemı acaba dedım ama onda o krem 1 lıraydı bunda hedıye

sen naptın gırdınmı sıparısıni

sitede avondan hberler varya oraya baktım yazmıo rolon için ama krem için yazıyor. Yarın giricem canım bu akşam kataloga bakmya gelcekmiş kızlar bekliyorum onları :)

sitede avondan hberler varya oraya baktım yazmıo rolon için ama krem için yazıyor. Yarın giricem canım bu akşam kataloga bakmya gelcekmiş kızlar bekliyorum onları :)
beraber gırcez yanıı:)) ınsallah ıkımızınkıde stok sorunu yasamadan gelır ben su takı setınden korkuyorum en cok :(

ya glısernlı kremı yazmamız gerekıyordu ya buda oylemı acaba dedım ama onda o krem 1 lıraydı bunda hedıye

sen naptın gırdınmı sıparısıni

Rolon hediye oldugu için otomatik eklenecektir kod girilmiyor.. ama avon care serisinde ki 1 tl ye gelen el kreminin kodunu girmeniz şart yoksa gelmez..

kızlar yardım edin ben 4 yıldır avon temsilcisiyim 1 sene öncede bi arkadaşımı üye yaptım ama 3 kampanyadır sipariş vermiyor bu ay üyeliği düşecekti takım öncüm dewamlı arıyor girmiyormu diye sen gir falan dedi bende yok dedim artık satmıyor bugun girde koliyi alma geri gönderelim dedi bende ben ugraşmam dedim az önce baktım sipariş vermiş ben bu kadını ne yapım zaten ben bu ay çıkmak istiyordum avondan annemin adına başkasına üye olacaktım ama b.s.s aradım açmadı

kızlar yardım edin ben 4 yıldır avon temsilcisiyim 1 sene öncede bi arkadaşımı üye yaptım ama 3 kampanyadır sipariş vermiyor bu ay üyeliği düşecekti takım öncüm dewamlı arıyor girmiyormu diye sen gir falan dedi bende yok dedim artık satmıyor bugun girde koliyi alma geri gönderelim dedi bende ben ugraşmam dedim az önce baktım sipariş vermiş ben bu kadını ne yapım zaten ben bu ay çıkmak istiyordum avondan annemin adına başkasına üye olacaktım ama b.s.s aradım açmadı

ya boyle durumları avona bıldıremıyormusunuzkı bu kanunada uygun degıl kı ya

bence yaptığı şey çok ayıp, bi insan üyeliğini sürdürmek istese zaten kendi sipariş verirdi. belki de iptal olmasını istediği için sipariş vermemiş. bence sen diğer arkadaşını ara durumu anlat, siparişi senin vermediğini bilsin en azından. böyle direktörler yüzünden varya firmaların da adı çıkıyor işte :20:

tatlım Arkadaşını durumdan haberdar et .. ve şirketi arasın siparişi kendisinin vermediğini bildirsin bu suçtur ve avon gerekli işlemleri yapacaktır.. hemen iptal ederler

Back