kızlar ben k1 den bir vucut kremi birde el kremi sipariş verdm..toplamda 13tl yapıyo..bana el kremi hediye gelmiyo baktım şimdi..niyeki ..onundamı kodunu yazcaktım..yazmadan gelmiyomu..
acilllllllllll cvppppppppppppp
e vitaminli el kreminin kodunu ayrı yazacaktın canım
cuma bitiyor dye bilyrm tatlım yaa yanlşlk olmasntakım öncümden k1 bu pazartesi bitiyor diye msj geldi bana kızlar..bilginiz var mı?
cuma bitiyor dye bilyrm tatlım yaa yanlşlk olmasn
takım öncümden k1 bu pazartesi bitiyor diye msj geldi bana kızlar..bilginiz var mı?
ya kızlar birşey soracağım yine, bi takım öncüsüne bağlı mı başlamalıyım sizce yoksa internet üzerinden mi kayıt yaptırmalıyım? takım öncüsü tanıdığım yok çevremde, tanımadığım bi insanla da çalışmak istemiyorum üzerlerinden sipariş vermeler fln çok olay yaşanmış bu konuda korktum açıkçası.. internet üzerinden başvurunca nasıl oluyor, yani takım öncün olmadan mı yapıyorsun bu işi? ilk kataloğu fln avon mu gönderiyor??
cuma bitiyor dye bilyrm tatlım yaa yanlşlk olmasn
takım öncünüz size pazartesi bitiyor dedi çünkü kendisi son siparişini pazartesi verip k1 i kapatacak k2 için bekleyecek benim anladığım bu.
Hayır canlarım bende bir takım öncüyüm bölgelerin prim kapanış günleri var yani sen pazartessiye kadr para yatr ya da sipariş ver dio salı yatırırsanz ya da salı sipariş verirsenz onun primini taaaaa bir daha ki ay alıo o yüzden sıkıştırıo genelde takım öncüleri bir an önce daha fazla prim alsnlar die siz istersenz cuma günü bile sipariş verirsinz sizi etkilemez takım öncün geç prim alır bi neviii kendilerini düşündüklerinden diolar
bu arada internetten başvursanda seni en yakın takım öncüsüne yönlendiriolar kadın seni arıo evine gelio temsilci yapıo seni internetten kayıt olunmuo cnm
cevap için sağol ilksah...
ya aslında sitede kampanya takvimi var 28 ocak son ama,yinede kurt düştü içime o msjdan sonra hemen alelacele sipariş girdim...
herkese selam, yogunlugumdan bir kac gündür girememistim foruma, fırsat bulunca bir bakayım dedim :)
nasılsınız avon güzelleri
bir takım oncüsü olarak, bugun farklı bir bolgeden tk. oncüsünün temsilcilerine yaptıklarını oğrenmekle soka girmis bulunuyorum. takım oncülerinizi iyi secmenizi tavsiye ediyorum arkadaslar, tatsızlık yasamamak için...
kampanya son haftası kızlar, siparislerinizi unutmayın
Benim böyle takım öncülerini gırtlaklayasım geliyo.Hani deseler işte şu zamana kadar sipariş girebilirmisin eğer o zamana kadar girersen ben prim alıcam diye rica etseler ama nerdeeee yok şu zaman son günü ne demek ya.Sanki biz onların elemanlarıyız..Sırf gıcıklığına son günü girerim öyle bişey olsa...
Böyle Tölerden nefret ediyorum ya nasıl bi zihniyete sahipler anlamış değilim .. benim tö melek harbi kadının hiç bi hilesini görmedim hep yardımcı olmaya çalışıyor elinden geldiğince iadem olmuş falan hiç sorun değil ..sadece toplantılaa hiç katılmadım diye biraz sitem ediorbende töyüm ama hiç böyle uyanıklıklara kafam basmaz ..Kızlar iyi seçin gerçekten
geçen bi arkadaş burda yazmıştı. yeni tö olmuş 2 temsilcisi varmış henüz. ve takım öncüsü temsilci tavsiye hediyelerinin ona gelmesini sağlayacakmış. öyle şaşırdımki benim hediyeleri çatır çatır yediler. yani mesele ne hediye ne para haksızlığa uğramak insanı üzüyo. üç kuruş prim için bu kadar ah almak bana hiç mantıklı gelmiyor. ben temsilcilerim hediyeleri kaçırdıkları zaman onlara verirdim siparişlerimi 75 tl kendi siparişim dışımda kalanları bölerdim. hepsi de hediye alırdı. hatta bi ara yemek takımı vardı. onu ben almadım temsilcim alsın diye siparişimi ona verdim. avonu çok seviyorum. sistemi oturmuş iadesi kargosu falan herşeyiyle tamam. ufak tefek sorunları var ama asıl sorunu tölerin para hırsı. tö olduğum için 6 ay sonra üyeliğim bitecekmiş. bekliycem 6 ay tekrar üye olacam ama asla burdakilerle değil
Evet tatlım ne insanlar var para yüzünden ne dolaplar çeviriyorlar .. 6 ay bekleme tatlım annen baban vs birinin üzerine yeni üyelik açtır.. ama diğer üyeliğini mutlaka kontrol et senden habersiz sipariş falan yollarlar aman aman .. okuyorum nettede kaç kişinin canını yakmış çürük töler
Evet tatlım ne insanlar var para yüzünden ne dolaplar çeviriyorlar .. 6 ay bekleme tatlım annen baban vs birinin üzerine yeni üyelik açtır.. ama diğer üyeliğini mutlaka kontrol et senden habersiz sipariş falan yollarlar aman aman .. okuyorum nettede kaç kişinin canını yakmış çürük töler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?