AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

selammmmmmmmmm herkeze iyi pazarlar aranızda takım öncüsü olan varmı artı ve eksilerini merak ediyorum bilgilerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler

kızlar ben k1 den bir vucut kremi birde el kremi sipariş verdm..toplamda 13tl yapıyo..bana el kremi hediye gelmiyo baktım şimdi..niyeki ..onundamı kodunu yazcaktım..yazmadan gelmiyomu..

acilllllllllll cvppppppppppppp

kızlar ben k1 den bir vucut kremi birde el kremi sipariş verdm..toplamda 13tl yapıyo..bana el kremi hediye gelmiyo baktım şimdi..niyeki ..onundamı kodunu yazcaktım..yazmadan gelmiyomu..

acilllllllllll cvppppppppppppp

e vitaminli el kreminin kodunu ayrı yazacaktın canım

takım öncümden k1 bu pazartesi bitiyor diye msj geldi bana kızlar..bilginiz var mı?

ya kızlar birşey soracağım yine, bi takım öncüsüne bağlı mı başlamalıyım sizce yoksa internet üzerinden mi kayıt yaptırmalıyım? takım öncüsü tanıdığım yok çevremde, tanımadığım bi insanla da çalışmak istemiyorum üzerlerinden sipariş vermeler fln çok olay yaşanmış bu konuda korktum açıkçası.. internet üzerinden başvurunca nasıl oluyor, yani takım öncün olmadan mı yapıyorsun bu işi? ilk kataloğu fln avon mu gönderiyor??

takım öncümden k1 bu pazartesi bitiyor diye msj geldi bana kızlar..bilginiz var mı?

cuma bitiyor dye bilyrm tatlım yaa yanlşlk olmasn

takım öncünüz size pazartesi bitiyor dedi çünkü kendisi son siparişini pazartesi verip k1 i kapatacak k2 için bekleyecek benim anladığım bu.

Hayır canlarım bende bir takım öncüyüm bölgelerin prim kapanış günleri var yani sen pazartessiye kadr para yatr ya da sipariş ver dio salı yatırırsanz ya da salı sipariş verirsenz onun primini taaaaa bir daha ki ay alıo o yüzden sıkıştırıo genelde takım öncüleri bir an önce daha fazla prim alsnlar die siz istersenz cuma günü bile sipariş verirsinz sizi etkilemez takım öncün geç prim alır bi neviii kendilerini düşündüklerinden diolar

bu arada internetten başvursanda seni en yakın takım öncüsüne yönlendiriolar kadın seni arıo evine gelio temsilci yapıo seni internetten kayıt olunmuo cnm

cevap için sağol ilksah...
ya aslında sitede kampanya takvimi var 28 ocak son ama,yinede kurt düştü içime o msjdan sonra hemen alelacele sipariş girdim...

Benim böyle takım öncülerini gırtlaklayasım geliyo.Hani deseler işte şu zamana kadar sipariş girebilirmisin eğer o zamana kadar girersen ben prim alıcam diye rica etseler ama nerdeeee yok şu zaman son günü ne demek ya.Sanki biz onların elemanlarıyız..Sırf gıcıklığına son günü girerim öyle bişey olsa...

herkese selam, yogunlugumdan bir kac gündür girememistim foruma, fırsat bulunca bir bakayım dedim :)

nasılsınız avon güzelleri

bir takım oncüsü olarak, bugun farklı bir bolgeden tk. oncüsünün temsilcilerine yaptıklarını oğrenmekle soka girmis bulunuyorum. takım oncülerinizi iyi secmenizi tavsiye ediyorum arkadaslar, tatsızlık yasamamak için...

kampanya son haftası kızlar, siparislerinizi unutmayın

cevap için sağol ilksah...
ya aslında sitede kampanya takvimi var 28 ocak son ama,yinede kurt düştü içime o msjdan sonra hemen alelacele sipariş girdim...

vallahi bende hiçbrine yarın son gün deyip zorla sipariş girdrmedim eğer çok sınırdaysam bir tane aktf kaldıysa temsilcime söylerm 40 kuruşluk bir numune girerim 7.5 tl kargo ücretinide numune parasınıda öderm aktif ederm temsilcimi ama onu zora sokmam terbiyeszlik bunlarn yaptığı ben normal temsilciyken beni de böyle aptal yerine koyuolarfdı sonra sinir oldm kendim tö oldm ve hiç te sıkmıorum temsilcilermi hatta bu forumdan bile temsilcilerm var şikayeti olan varsa söylesin

takım öncüm yüzünden bu ay çok sevdiğim avonu bırakmak zorunda kalan biriyim ben. benimki katmerli bide :) bölge satış sorumlusuyla birlikte çalışıyolar. bölge satış sorumlusu ondan beter. haksızlıklarına cevap verince kuyunu kazıyolar. kampanya kapanış tarihini bana gününden önce söylediler. bende hayır cuma günü son gün dedim (bu arada bende töydüm) temsilcilerimi sıkıştırmam ne zaman isterlerse girerler dedim. kıyametler koptu. temsilcilerimle birlikte 7 kişi toplamda 346 tl iade yaptık diye bir sürü kavga gürültü. yok senin iadeni kapattık. sana temsilci kayıt formu yok bundan sonra. bi formu alabilmek için canım çıktı ilkşah biliyo. az daha ilkşah bana form gönderecekti o kadar direndiler yani vermemekte. tam düzelir gibi olmuştu. temsilcilerimden bi kaçının ödemeleri gecikti. final zamanına denk geldi bankaya gidemediler. ödeme zamanı geldiğindede parayı yemişlerdi:) bende sıkıştırmadım uygun olduklarında ödeyeceklerine emindim çünkü. töm beni aradı geçen hafta temsilcilerinin gecikmiş borcu var dedi bende biliyorum ayın 5inde burs alıyolar o zaman ödeyecekler. sınav haftası çocukları sıkmıyorum dedim tamam dedi. bu arada bana ayın 21i kampanya kapanış günü ödeselerdi iyi olurdu dedi(prim için) töm beni pazartesi aradı çarşamba günü temsilcilerime mesaj: cuma saat 4e kadar faturaları ödemezseniz yasal takip başlatılacak avon. tabi zavallılar beni aradılar abla napacaz falan. borç harç bulup yatırdılar paraları. mesajı çeken bölge satış sorumlusu. var mı böyle birşey ya. aradım bu kezde ben kıyameti kopardım ve 8 kişi hepimiz bıraktık avonu. normalde avon geciken borçlara sadece faiz uyguluyor. yaklaşık bir sene sonrada yasal takip başlatıyor. 15-20 günlük borçlarla uğraşmıyor avon. yani takım öncünüz mümkünse tanıdığınız olsun. öyle bölge satış sorumlusuna yakın biride olmasın. çünkü onu arkasına alıp her istediğini yaptırabiliyo. sizin siparişiniz olmadığında siparişini size bölecek kadar iyi biri olsun. iyi araştırmadan olmuyo. ben netten başvuru yapmıştım bu arada.

Böyle Tölerden nefret ediyorum ya nasıl bi zihniyete sahipler anlamış değilim .. benim tö melek harbi kadının hiç bi hilesini görmedim hep yardımcı olmaya çalışıyor elinden geldiğince iadem olmuş falan hiç sorun değil ..sadece toplantılaa hiç katılmadım diye biraz sitem edior bende töyüm ama hiç böyle uyanıklıklara kafam basmaz ..Kızlar iyi seçin gerçekten

geçen bi arkadaş burda yazmıştı. yeni tö olmuş 2 temsilcisi varmış henüz. ve takım öncüsü temsilci tavsiye hediyelerinin ona gelmesini sağlayacakmış. öyle şaşırdımki benim hediyeleri çatır çatır yediler. yani mesele ne hediye ne para haksızlığa uğramak insanı üzüyo. üç kuruş prim için bu kadar ah almak bana hiç mantıklı gelmiyor. ben temsilcilerim hediyeleri kaçırdıkları zaman onlara verirdim siparişlerimi 75 tl kendi siparişim dışımda kalanları bölerdim. hepsi de hediye alırdı. hatta bi ara yemek takımı vardı. onu ben almadım temsilcim alsın diye siparişimi ona verdim. avonu çok seviyorum. sistemi oturmuş iadesi kargosu falan herşeyiyle tamam. ufak tefek sorunları var ama asıl sorunu tölerin para hırsı. tö olduğum için 6 ay sonra üyeliğim bitecekmiş. bekliycem 6 ay tekrar üye olacam ama asla burdakilerle değil

Evet tatlım ne insanlar var para yüzünden ne dolaplar çeviriyorlar .. 6 ay bekleme tatlım annen baban vs birinin üzerine yeni üyelik açtır.. ama diğer üyeliğini mutlaka kontrol et senden habersiz sipariş falan yollarlar aman aman .. okuyorum nettede kaç kişinin canını yakmış çürük töler

ne kadar gereksiz davranıslar bunlar, temsilci haklarına bulundukları statüyü kullanıp, saygı duymuyorlar ve ayrıca zarar veriyorlar. boylelikle hem temsilciyi satıstan soğutuyorlar, hem avon marka adını kötüye cıkarıyorlar.

avonun birde su sorunsalı var, tk. oncünden memnun değilsen değistirme hakkın yok.
sistemden çıkıp tekrar kayıt olman gerekiyor. bence buna çozum getirilmeli.
ben su anda sistemden çıksam, üyelerim benim bir üstüme geciyor. tekrar sıfırdan baslamam gerekiyor.
birde bronz üye arkadasım 3.yılı, bana gecmek istesede gecemiyor. bronz üyeligi iptal oluyor.

canım son kavgamız çok ciddi oldu. bana yada temsilcilerime sipariş girerseniz dükkanınızı dağıtırım dedim. o kadar atıştık yani. yapacaklarını sanmıyorum ama tedbiri elden bırakmamak lazım tabi sürekli kontrol ediyorum ben. 6 ay bekleyeyim yoruldum dinleneyim biraz. gerçekten yoruldum. kafam dağılsın diye girdim avona 6 ay üye kaldım ömrümden ömür gitti.

avonda üyelik iptal ettirmek için 3 ay yada 6 ay bekleme oldugundan emin misiniz?
bir temsilci avonu arayıp, üyeligimi iptal ettirmek istiyorum dediginde hesapları incelenip, borcu yok ise iptal ediliyor. dilerse 1 ay sonra tekrardan üye olabiliyor.

bana verilen bilgi bu sekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…