• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

böyle kullandım fakat kullandıktan sonra saç uçlarım yapış yapış kalıyor
saçını kurutsana cnm ürünü kullandıktan sonra

kızlar bi müşterim istediği rujun koyu renk olduğunu düşünerek değiştirmek istiyor. kampanya 1de pro to go ruj istemişti cherry glisten simdi o resimdeki gibi durmuyor diye beğenmemiş. değişim yapabiliyor muyum nası yapacağım acaba?? :59:
kullanmış mı cnm
sonuçta birebir resimdeki gibi durması imkansız bişi..
kullanmamışsa iade edersin ruju hiç problem olmaz.. sonra yerine başka ruj sipariş verebilirsin..
kullanmışsa da salla bence..

kızlar yahşi cazibeyi izleyen var mı? eğer varsa orda cazibenin sürdüğü farı istiyorum. çok hafif çok doğal duruyo ten rengi gibi. avonda hangisi öyledir ya. bi el atın şu işe :10:
pink sands doğal olan 4lü farı

değişim için kampanya 13 de değişim için saat yolladım .. baktım değişime gönderdiğime geri dönüş yapılmıyor aradım hemen dedim iade olarak kabul edilsin hesaptanda düşülsün üç kuruşluk şey için kimseye mahcup olamam .. hemen dedi ilgilenecegim mutlaka sonuca bağlanacak ya ürün yollayacagız yada parayı düşecegiz hesaptan .. stokta olmayan ürün bi kaç saat sonra değişim olarak kabule dilmiş kargoya verilmiş ..diyecegim o ki .. ya peşine düşeceksniz yada hiç değişime ürün yollamayıp iade edecksiniz ..

kullanmışsada kullanmamışsada iade edersin tatlım ancak değişim yapsan bile ürünün aynısı için iade yaparsın misal ürün sıkıntılıdır hasarlıdır aynısını tekrar yollarlar ..senin iade yapıp yeri ürün girmen gerek istediği renk ürün her ne ise ..

Of kızlar ya bu sevgililer günü kataloğundan hiçbişi bulamadım valla.Hiç beğenmedim.Bi alırsam banyo köpüklerinden alıcam.Zaten limitide 85 e çıkarıp iyi halt ettiler.Satamadımda kimseye.Sizin satışlar nasıl???

Şekerler ürün kullanılmış olsada iade yapabiliyorsunuz hiç sıkıntı olmuyor ..beklentimi karşılamadıyı işaretleyin kafi:10:

değişim için kampanya 13 de değişim için saat yolladım .. baktım değişime gönderdiğime geri dönüş yapılmıyor aradım hemen dedim iade olarak kabul edilsin hesaptanda düşülsün üç kuruşluk şey için kimseye mahcup olamam .. hemen dedi ilgilenecegim mutlaka sonuca bağlanacak ya ürün yollayacagız yada parayı düşecegiz hesaptan .. stokta olmayan ürün bi kaç saat sonra değişim olarak kabule dilmiş kargoya verilmiş ..diyecegim o ki .. ya peşine düşeceksniz yada hiç değişime ürün yollamayıp iade edecksiniz ..
evt iade en mantıklısı bence de sağol cnm bilgilendirme için

kullanmışsada kullanmamışsada iade edersin tatlım ancak değişim yapsan bile ürünün aynısı için iade yaparsın misal ürün sıkıntılıdır hasarlıdır aynısını tekrar yollarlar ..senin iade yapıp yeri ürün girmen gerek istediği renk ürün her ne ise ..

Şekerler ürün kullanılmış olsada iade yapabiliyorsunuz hiç sıkıntı olmuyor ..beklentimi karşılamadıyı işaretleyin kafi:10:
misal ben rimel almıştım kendime
kaşıntı yapmıştı
bi kez sürdükten sonra iade etmiştim hiç sıkıntı yaşamamıştım
ama sık yaşamadım tabi böyle tersliği
ruj renkleri gerçekten de hem farklı çıkabiliyo, dudaktan dudağa da farkedebiliyo..
yani her beğenilmeyeni kullanıldıktan sonra iade etsek ne olurdu bilmem..

Son düzenleme:
evt iade en mantıklısı bence de sağol cnm bilgilendirme için

rica ederim tatlım..

misal ben rimel almıştım kendime
kaşıntı yapmıştı
bi kez sürdükten sonra iade etmiştim hiç sıkıntı yaşamamıştım
ama sık yaşamadım tabi böyle tersliği
ruj renkleri gerçekten de hem farklı çıkabiliyo, dudaktan dudağa da farkedebiliyo..
yani her beğenmeyeni iade etsek ne olurdu bilmem..

tamam üç kampanya içinde ne kadar kullanırsan kullan iade hakkın var .. evet gerçekten ruj konusunda hiç emin olamıyorum bende çok farklı çıkabiliyor .. ya daha açık ya daha koyu ..tabi müşterileri alıştırmayın sonra olur olmaz iade isterler ama kendinize aldıgınız ama memnun kalmadıgınız ürünleri iade etmektende geri kalmayın .. memnun kalmadıktan sonra ne diye para verelim değil mi :76::76:

Son düzenleme:
ben de gecen gün 145tl lik iade yolladım 140ını düsmüsler.. bi de banyo köpügü vardı fırsat ürünlerinden almıstım iadem kabul edilmemis devam ürünleri gönderilmedi diye takım öncüme söyledim tekrar gönder not yaz dedi not yazdım fırsat kösesinden aldım diye yine düsülmemiş kullanıcam artık napalım

ben de gecen gün 145tl lik iade yolladım 140ını düsmüsler.. bi de banyo köpügü vardı fırsat ürünlerinden almıstım iadem kabul edilmemis devam ürünleri gönderilmedi diye takım öncüme söyledim tekrar gönder not yaz dedi not yazdım fırsat kösesinden aldım diye yine düsülmemiş kullanıcam artık napalım

Kullan artık tatlım :) bu arada aramıza hoşgeldinn canımmmm:93::93:

dilek033 arkadsım paylasım icin tesekkürler.. katalga bayıldım ayakkabılar takılar mutfak ürünleri falan sanki avon degilde baska bi kataloga bakıyormsm gibi çok ilginç bizimki bunun ceyregi bile edmez k2 cok berbat hiç birseyi begenmedim

arkadaşlar başka gören yok mu bu yüzüğü fikirlerinizi merak ediyorum :74:

Benim şuan elimde var yaşlı işi gibi benim hiç hoşama gitmedi o paraya degmez .. üst taşlı kısmı hoş ama altının halkası bi tuhaf ..tavsiye etmem

Back