aynen bence detamam üç kampanya içinde ne kadar kullanırsan kullan iade hakkın var .. evet gerçekten ruj konusunda hiç emin olamıyorum bende çok farklı çıkabiliyor .. ya daha açık ya daha koyu ..tabi müşterileri alıştırmayın sonra olur olmaz iade isterler ama kendinize aldıgınız ama memnun kalmadıgınız ürünleri iade etmektende geri kalmayın .. memnun kalmadıktan sonra ne diye para verelim değil mi :76::76:
Benim şuan elimde var yaşlı işi gibi benim hiç hoşama gitmedi o paraya degmez .. üst taşlı kısmı hoş ama altının halkası bi tuhaf ..tavsiye etmem
tamam canım sağol almıyım o zaman katalogda çok güzel duruyo halbuki
Avon - cosméticos, belleza, maquillaje, cuidado de la piel, fragancia, trabajar desde el hogar. diğer ülkelerdeki avonlar bile 2 geçmişler 3 katoloğu eklemişler ne güzl şeyler değişik keşke bizim katalogtada değişiklik yapsalar nerdeeee
aynen bence de
zaten bu yüzden seviyorum ya avonu
Hepinize iyi gecelr görüşmek üzere..
iyi geceler cnm bol şanssBenim yerime yarın sınava girecek birileri var ise kalabilirim
başka ülkelerin avon kataloglarına baktığım zaman
bizim tr nin katalogu bana çok yavan qelio yaa :26:
o kataloglar bende olsa var yaa offffffff
ne biçim satış yaparımm
aynen oyle ben kendıme de neler alırım :)
ben maıl atmıstım bır ara yavas yavas eklıycez yazmıylardı bakalım nezaman
gozukur canım karsında o yazar bence hanı goz makyajı temızleyıcısı heıdyesı varya ılk temsılcılık ayında bende o da gorunmustu karsısında 0 yazıyordu ucret olarakGünaydın hanımlar..
K1 sayfa 116 - 117deki ürünlerden bir tane alana roll-on hediye diyor..faturada gözükürmü roll-on?
gozukur canım karsında o yazar bence hanı goz makyajı temızleyıcısı heıdyesı varya ılk temsılcılık ayında bende o da gorunmustu karsısında 0 yazıyordu ucret olarak
ya ben 5 6 tane ürün sipariş verdim,ama bir tane bile roll-on gözükmüyor faturamda yaa!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?