• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak avon satışı yapıyorum bir müşterim göz çevresi kırışıklıkları için etkili birşey istedi sizce hangi anew i önerebilirim mahçup olmak istemiyorum kadın 32 yasındayım dedi ama bana kalırsa 40 yas gibi.bana acil bilgisi olan varsa cvp verebilirmi ona göre sipariş verecegim şimdiden teşekkürler.

kırışıklıkları yok eden bir krem yok canım kremler sadece kırışıklıklar başlamadan önce önlemini olmak için kullanılılır ben 42 yaşındayım ocaladenin göz kremini kullanıyorum birde anevi clinical ikili kaz ayağı bölgesi düzgünleştirici bakım sistemi var ondan önerebilirsin tüm yaşlar için

merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak avon satışı yapıyorum bir müşterim göz çevresi kırışıklıkları için etkili birşey istedi sizce hangi anew i önerebilirim mahçup olmak istemiyorum kadın 32 yasındayım dedi ama bana kalırsa 40 yas gibi.bana acil bilgisi olan varsa cvp verebilirmi ona göre sipariş verecegim şimdiden teşekkürler.

32 yaşındaysa anew rejuvenate 25+ verebilirsin cnm
ama anew ürünlerini yağlı ciltler hariç tüm cilt tiplerine önerebilirsin

Son düzenleme:
kızlar ya avon sorunlu mu bazı konularda yani hepsini okumadım ama şikayet eden çok olmuş gibi geldi bana.. bende başlamak istiyorum da avon mu oriflame mi karar veremedim, forumları okuyup karar veririm dedim ama yine kararsız kaldım :ss bir de birşey sorayım ben little black dress kullanıyorum da, eğer her ay sipariş verme zorunluluğu yoksa şayet ben avona üye olayım, en azından parfümümü indirimli alayım dedim, sizce?
ben çok memnunum cnm.. kendime ürün almak için üye olmuştum.. arada ufak tefek aksaklıklar olabiliyor ama özünde çok memnunum.. fiyatına göre bi çok ürünün kalitesi piyasaya göre oldukça iyi.. bir de ruj numunelerinden falan faydalanıyorum her renk rujum var artık..

3 dus jelı gırıcem kızlar ayrı ayrı uctanenınde kodunu yazıcam dımı ındırımlı almak ııcn
evt cnm

tesekkurler canım

bu arda bende ıkı aydır temsılcıyım daha hıc bır sorunla karsılasmadım bende yıllardır avon kullanıcısıyımkendım uyguna almak ıcın kayıt oldum ama heray azda olsa yakınlarımda alıyor mutlaka bıseyler

arkadaşlar monika dönüştürülebilir yüzük alan var mı katalogda güzel gözüküyor ama cesaret edemedim sizce nasıl:41:

arkadaşlar monika dönüştürülebilir yüzük alan var mı katalogda güzel gözüküyor ama cesaret edemedim sizce nasıl:41:

Bana geldi ilk siprşlerde canım müşterim için. aynı katalokta görüldüğü gibi tatlım. biraz taşı yukarıda duruyor arkasındada taşı olduğu için. bnm parmaklarım ince hoş durmadı ama:)

bayanlar aranızda avon advance techniques damage repair kullanan var mı? kullanımı nasıl bana bilgi verebilirmisiniz????

Bana geldi ilk siprşlerde canım müşterim için. aynı katalokta görüldüğü gibi tatlım. biraz taşı yukarıda duruyor arkasındada taşı olduğu için. bnm parmaklarım ince hoş durmadı ama:)

sağol canım :71:
takılara cesaret edemiyorum katalogdaki gibi çıkmıyo bazen burdaki yorumlara göre alıyorum takıları ama bu yüzükten hiç kimse bahsetmemiş kimse beğenmedimi acaba:26:

böyle kullandım fakat kullandıktan sonra saç uçlarım yapış yapış kalıyor
canım ben kullanıyorum yapış yapış olmuyor fakat saç kırılmalrını önleyici diyor yaklşık dört aydır kullanıyorum saçlarım yine kırılıyor

sağol canım :71:
takılara cesaret edemiyorum katalogdaki gibi çıkmıyo bazen burdaki yorumlara göre alıyorum takıları ama bu yüzükten hiç kimse bahsetmemiş kimse beğenmedimi acaba:26:
ben pek takı almadığım için bir fikrim yok
kızlar mineral içeren likif fondöteni kullanan var mı nasıl

yeni çıkacak fondöten değilmi o

kızlar bi müşterim istediği rujun koyu renk olduğunu düşünerek değiştirmek istiyor. kampanya 1de pro to go ruj istemişti cherry glisten simdi o resimdeki gibi durmuyor diye beğenmemiş. değişim yapabiliyor muyum nası yapacağım acaba?? :59:

kızlar bi müşterim istediği rujun koyu renk olduğunu düşünerek değiştirmek istiyor. kampanya 1de pro to go ruj istemişti cherry glisten simdi o resimdeki gibi durmuyor diye beğenmemiş. değişim yapabiliyor muyum nası yapacağım acaba?? :59:

değişim olmuyo canım. bana yanlış yüzük göndermişlerdi. onların hatasıydı aradım gönderin faturayada yazın tek tek açıklayın değiştirelim dediler.ben gönderdim faturadada belirttim yanlış gönderdiniz falan diye. gidiş o gidiş. parasınıda ödedim yüzükte gitti:) kayboldu

kızlar yahşi cazibeyi izleyen var mı? eğer varsa orda cazibenin sürdüğü farı istiyorum. çok hafif çok doğal duruyo ten rengi gibi. avonda hangisi öyledir ya. bi el atın şu işe :10:

Back