bende bordo çantayı alıcam
bende alıcam o cantayııı :))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende bordo çantayı alıcam
su anda aday tk. oncüsüsün canım. 5 yeni üye kaydı yapıp, tüm üyelerin aktif olarak, ekip olarak aylık 625 net satısa ulastığınızda takım oncülügün aktif olacaktır. maalesef su anda prim alamıyorsun...
is bankasında su an hatırlamıyorum, benim otomatik ödeme talimatım var ama hesabı olmayan temsilcilerim yapı kredi atm'den masrafsız avon hesabına yatırıyorlar...
bısey sorucam takım oncusu olmadan nasıl uye yapabılıyoruz kı oneren kısmında adımız yazınca o sekıde bes kısı olursa ıstersek onların takım oncusumu olabılıyoruz anlamadım
ben once 5 kısı bulup onları takımoncusu olduktan sonra kaydetmemızlazm dıye dusunmustum
ben alıcam kesinlikle harika ve sıradışı
bende alıcam o cantayııı :))))
evet pahalı gıbı ama buyuk canta ya dayanamıyorummm cezbettı benı
cantanın talipsi çok sanırım
valla sanki biraz pahalı gibi ama yeri güzelse ben şeklini begendim:86:
ya buyuk canta ya rengıde bende olmayan bır renk oyuzden almak ıstıyorumbence o kadrda şık değil kızlar çanta..
ya buyuk canta ya rengıde bende olmayan bır renk oyuzden almak ıstıyorum
egerki gelişi daha uygun değil ise bence alma 30 liraya degmez .. daha güzellerini dışarıda bulabilirsin o fiyata ..
slm kızlarrr avonda en ii fondoten hangisi acaba bilgisi olan varmı bide bu transparan fondoten nasıl hiç mi belli olmuyo sürüldüğü?
canım bende biraz bekle 28 ine kadar süresi var zaten bana kalırsa 75 e tamamlarsın ..evt kataloga ödediğin ücrette dahil ediliyor 75 lik ulaşman gereken limite.. ama eger ki indirim bröşüründen ürün girer ve o üründe stoklarda tükenir ise bu durumda 75 altına düşersin ödemek zorunda kalırsın kargo ücretini dikkat et o konuda ..
kızlar bu 270 tl ve üzerine hediyeler var ya oradaki açıklamada 270tl ve üzeri siparişlerine toplam 10 katalog ekleyen temsilcilerimize diyor ya yani 270tl'nin icinde katalog fiyatları dahil olmayacak değil mi yani diyelim 270tl sipariş verdim üzerine 10 katalog istedim toplam 279tl lik siparişim mi olması gerekiyor daha yeniyim de anlayamadım :26: