- 3 Ekim 2012
- 369
- 4
- 118
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ınstınct forbıdden ın numunesini göndermemişler ama katalogdan baktım çok güzel kokuyo yazın kullanılabilir bir koku ben çok beğendim
aaa çok sevindimm, çok teşekkür ederim vakit ayırıp paylaştığın için zevklerimiz çok benziyor, tamam o zaman Avon'a sinirim geçerse alayım bari
sinirimin sebebi, bakınız aşağıdaki şikayetim:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=715065&p=35102181#post35102181
çok sevgiler
rica ederim canım şikayetini okudum çok haklısın gerçekten avondan memnunum ama bazı şeyler beni de kızdırıyor katalogları parayla almamız her ay sipariş vermemize rağmen küçük bir hediye gönderebilirler bence hediye kotalarını da çok yüksek buluyorum yarın bunları mail atacağım bende onlara
aynen canım ya, katalogların da fiyatı çok arttı. dediğin gibi her ay sipariş verenlere ufak bir hediye gönderseler, numunelerden en azından birkaç tane gönderseler, ona bile razıyız.. geçenlerde Missha'dan 25 liralık sipariş verdim, paketten 4 tane numune çıktı, küçük şeyler ama insan mutlu oluyor...
ve hediye kotasını da çok yükselttiler.. ama şuanki durumumda onu bile arıyorum inan.. durup duruken beni club üyesi yapmışlar.. önce sevinmiştim ama şu hale bak, resmen cezalandırmışlar beni meğer!
neyse her işte bir hayır vardır. belki çok şikayet eden olursa hem club olayını düzeltirler hem de hediye kotalarını düşürebilirler, kimbilir :26:
aynen canım ya, katalogların da fiyatı çok arttı. dediğin gibi her ay sipariş verenlere ufak bir hediye gönderseler, numunelerden en azından birkaç tane gönderseler, ona bile razıyız.. geçenlerde Missha'dan 25 liralık sipariş verdim, paketten 4 tane numune çıktı, küçük şeyler ama insan mutlu oluyor...
ve hediye kotasını da çok yükselttiler.. ama şuanki durumumda onu bile arıyorum inan.. durup duruken beni club üyesi yapmışlar.. önce sevinmiştim ama şu hale bak, resmen cezalandırmışlar beni meğer!
neyse her işte bir hayır vardır. belki çok şikayet eden olursa hem club olayını düzeltirler hem de hediye kotalarını düşürebilirler, kimbilir :26:
yazdıklarına aynen katılıyorum..bu ay 350 tl lik sipariş verdim ama bir tane numune bile gelmedi..
eskiden 125 tl üstüne hediyeler gelirdi..çok sinir bozucu..
ayrıca o küçük poşetlerden bile çıkmadı koliden
nereye şikayet edebiliyoruz ki??
inşallah canım başka şikayeti olanlar varsa hepimiz yazalım şikayetlerimizi belki düzeltirler:26:
merhaba kızlar bir sorum var bn 5-6 yıl önce de avon temsilcisiydim bıraktım şimdi tekrar üye oldım fakat sistem değişmiş.ilk kez sipariş giriyorum fakat katalog fiyatlarında hiç indirim yok. kendim için indirimli alamıyormuyum??anlamadım:2:yardımcı olursanız çok memnun olucam ya:44:
temsilci indirimi var canım ilk siparişi girdiğinde katalog fiyatları görünüyor siparişin sonuna baktığında fatura tahmini tutarına bakarak anlayabilirsin birde siparişin faturalandığında oradan temsilci fiyatları görünüyor avonun sitesinde avondan haberler bölümüne gir en alt kısımda fiyat listesi var sipariş vermeden önce oradan da temsilci fiyatlarını görebilirsin
kızlar ben faturayı atm den ödedim tabii 13 kuruş u giremedim sonra bakıyorum siteye o 13 uruş gözüküyo bişey yapmaya gerek var mı ya da o faizlenirse ne kadar olur ????
slm arkadaşlar yeni üye oldum çok bilgim yok kataloklar zorunlu olrak 5 adet gönderiliyormuş doğrumu ayrıca ürünlerin ödemesini nereye yapacagımızıda pek bilmiyorum birde bizim burda avon bölge müdürü ürün atabiliyormuş bunlarda satılacak diye böyle bir durum varmı şifremizi görebiliyormuş yani hatta bu durumdan icralık bile olan arkadaşlar olmuş böyle bir durumla karşılaşırsam şikayet edebilecegimiz yer varmmı genelde pek bişey yapamıyoruz satmak zorunda kalıyoruz diyorlar