- 3 Ekim 2012
- 369
- 4
- 118
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar k5 neden başlamadı?
aynen ya bende 1 saattir bekliyorum tık yok.
merhaba kızlar. ben aranıza yeni katıldım. avonada yeni üye oldum. deneyimi olan arkadaşlar nasıl müşteri bulunur yardımcı vs deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? ben kendi ürünlerimi ucuza almak için üye oldum. geliş fiyatından vermeyi düşünüyorum. bursa ve yalova içinde almak isteyen olursa da yardımcı olurum. sadece kotayı doldurmak istiyorum. :18:
Merhaba ,
Forumda üye aramak , satış yapmak yasak. Bilginize.
Merhaba, evet faturada yaziyordu iki tane taa aylar onceki siparislerimin gecikme bedelleriymis. Neden daha once degil de simdi yansittilar anlamadim.
Arkadaşlar Avon Club üyesiyim ama şu puan olayını anlamadım mesela bu ay 390 tl sipariş 600 puan diyor ama ben bu ay o kadar sipariş veremeyeceğim.
150 tl ancak olur siparişim yani 150 tl'lik sipariş kaç puan eder bunu nereden görebilirim yani 150 tl'lik sipariş 150 puan mı ediyor bilen varsa yardım rica edeceğim.
merhaba, 13.3 tl gecikme bedeli için çok fazla değil mi? ne kadar gecikmişti? ben de 2 ay önce, 1 gün unutmuşum faturayı, ertesi gün yatırdım, yani 1 gün gecikit. ama 2 aydır hala gecikme bedeli alınmadı.. aylar sonra tutup faiziyle 1 günlük gecikme için 13 lira istemeye kalkmazlar umarım. walla mahkemelik oluruz:44: tecrübesi olanlar paylaşabilir mi acaba?
ben de puan olayını hala çözemeyenlerdenim. 2 ay önce beni club üyesi yapmışlar, puanlar birikiyor galiba ama aynen senin gibi 390 tl siparişleri dolduramıyorum ben de. diğer puanlar nasıl birikiyor, nerede birikiyor, bir bilen varsa yardımcı olabilirse çok makbule geçecek gerçekten :44:
geriye doğru baktım, bu konudan hiç bahsedilmemiş, yardım bekliyoruz
Merhaba ,
avonun uygulaması temsilcilerin yıllık sipariş tutarı ile ilgili. Forumda yazan bende dahil pek çok arkadaşımız kendi ihtiyacını aldığı ve satış yapmadığı için ilgili kotaya ulaşamadı sanırım. Avon temsilci girişinden sonra temsilciye özel avon club sekmesinde detaylara ulaşabilirsiniz.
Merhaba ,
avonun uygulaması temsilcilerin yıllık sipariş tutarı ile ilgili. Forumda yazan bende dahil pek çok arkadaşımız kendi ihtiyacını aldığı ve satış yapmadığı için ilgili kotaya ulaşamadı sanırım. Avon temsilci girişinden sonra temsilciye özel avon club sekmesinde detaylara ulaşabilirsiniz.
merhaba yine ben, bahsettiğiniz sayfaya baktım ancak her katalogda ortalama 200 tl civarı sipariş vermeme rağmen hiç puanımın olmadığını üzülerek gördüm... 390 tl (veya her neyse) kotaya ulaşamayanlara hiç puan da mı verilmiyor? eğer öyle ise çok saçma bir uygulama yapmışlar ... kotaya ulaşamayanlar için bari enazından puan birikseydi, biriken puanlarla 3-5 kampanyada 1 de olsa hediyemiz olsaydı... bilginiz var mı acaba? bu gidişle oriflame'e geçeceğim. ısrarla avonda kaldım kaç senedir ama karşılığını görmüyorum ki .. panorama sözde hediye fotoğraflarıyla dolup taşıyor, ciddi sinir olmaya başladım...
kızlar yeni kataloğu ekledim..............
Merhaba ,
yeni sistemle ilgili adımları tekrar kontrol ettim. Temsilciye Özel - Avon Ailemiz - Ben Neredeyim adımından mevcut seviyeyi gösteriyor. İlgili adımda 2014 yılı sipariş toplamlarınız ve bir üst adım için kalan sipariş tutarı yer alıyor.
Peki yeni sistem ne getirdi derseniz ; satış yapmayıp kendi ihtiyacını alanlar için artı bir değer kazandırmadı. Tam tersine 1,5 tl Hizmet bedeli ücreti ile ek yük getirdi.
Mevcut durumda Avon Classic seviyesindeki bir temsilci iseniz ancak size özel bir kampanya var ise oradan bir hediye kazanıyorsunuz. Kampanya 4 ve 5 süresince yaptıkları 200 tl lik alışverişe far paleti hediyesi gibi. Çünkü diğer limitler kendi ihtiyaçlarını alanlar için ulaşılamayacak seviyelerde.
Çok teşekkür ederim vakit ayırdığınız için. acil avonla iletişime geçip beni klasik üyeliğe geçirmelerini isteyeceğim. Avon club mlub istemiyorum