• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Son siparisime 13 lira ürün disi bedel eklenmis bunlarin kargo fiyati disinda neler oldugunu bilen var mi? Cok sinir oldum siparisimi iptal edicem sirf bu yuzden sanirim.

önceki ödemeni geciktirdiysen onun içindir yeni üyeysen kayıt ücreti eklenmiş olabilir

Bende uye oldum birsey sorucam her ay belli bi kota warmi su kadar yapicaksin falan gibi bir de kargo ucreti oluyo mu eger oluyosa ne kadar ? . Simdiden tesekkurler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende uye oldum birsey sorucam her ay belli bi kota warmi su kadar yapicaksin falan gibi bir de kargo ucreti oluyo mu eger oluyosa ne kadar ? . Simdiden tesekkurler

canım heray sipariş verme zorunluluğun yok istediğin miktarda verebilirsin sadece 85 tl altına 8.5 tl kargo ücreti var 8.5 tl üzerine 1.5 tl 150 tl üzerindede kargo ücreti yoktu yanılmıyorsam

canım heray sipariş verme zorunluluğun yok istediğin miktarda verebilirsin sadece 85 tl altına 8.5 tl kargo ücreti var 8.5 tl üzerine 1.5 tl 150 tl üzerindede kargo ücreti yoktu yanılmıyorsam

Hmm tesekkur ederim canim saol :) . Beni temsilci aradi gecen gun bugun gorusucektik uyeligimi tamamlicakmis

Fatura detay ekranında ne ücreti olduğu belirtilmemiş mi ? önceki siparişten gönderilemeyen ürün olabilir mi ?

Yok detayi gorunmuyor. Sadece urun disi bedel 13.3 yaziyor o kadar. Urunler geldi faturayi inceleyip bakicam duruma gore. Bu son siparisim bile olabilir yazık gunah ya sen indirimde diye bi ton urun koy sonra bi o kadar da masraf al ne anladim ben bu işten.

Yok detayi gorunmuyor. Sadece urun disi bedel 13.3 yaziyor o kadar. Urunler geldi faturayi inceleyip bakicam duruma gore. Bu son siparisim bile olabilir yazık gunah ya sen indirimde diye bi ton urun koy sonra bi o kadar da masraf al ne anladim ben bu işten.

Merhaba geranio ,

ürün dışı bedellerinizin ne olduğunu öğrenebildiniz mi ?

85 tl yapmak lazim ya arkadaslar peki 85 i indirimli bizim alcagimiz mi fiyat mi olcak yoksa normal katalogta 85 mi yapmamiz lazim

Merhaba kızlar.ben simdiye kadar ödemelerimi krrdi kartıyla yapıyordum fakat kapattırdım.artık ptt den yapıcam.nasıl oluyor bilgilendirir misiniz ?ekstra ücret alınıyor mu

kızlar katalogtaki martina çantadan alan varsa fotoğraf ekleyebilir mi almak istiyorumda kararsız kaldım :44:

Ben aldım ama beğenmeyip iade ettim. Sapı kola takmak için kısa geldi, o koca çantayı elimde tutamam diye düşündüm. Bir de rengi katalogdaki gibi değildi farklı bi tondaydı. Aslında deri kalitesi falan fena değildi sapı kısa olmasaydı yine de iade etmezdim.

Ben aldım ama beğenmeyip iade ettim. Sapı kola takmak için kısa geldi, o koca çantayı elimde tutamam diye düşündüm. Bir de rengi katalogdaki gibi değildi farklı bi tondaydı. Aslında deri kalitesi falan fena değildi sapı kısa olmasaydı yine de iade etmezdim.

sapı katalog da uzun gibi görünüyor demek ki ona inanmamak lazım teşekkür ederim canım iyiki almamışım :1:

Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var. Bugün ilk siparişimi vereceğim ben acemiyim biraz. Şimdi ben koşullu siparişlerden vericem ama koşulludaki indirimde olan ürün, sipariş sepetimde kendi katalog fiyatıyla görünüyor. Nasıl düzeliyor bu?

Kızlar bende fondoten siparis edicem kendime ama bu katologtan hangisini aliyim bilemedim.acik tenli ve sivilceliyim surekli kullanmicam yani ozel gunlerde kullanicam luxe nasil deneyeniniz oldu mu?

Back