Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy bi şey sorabilir miyimm acil cevap verin nolur :/ ben eleni watch sipariş etmiştim ama faturada gönderilemeyen ürünlerde o yazıyor:/ kargom yarın gelecek. O stokta mı bitmiştir acaba nerden öğreneceğimm?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Stoğu bitmistir canim.oyle durumlarda bi sonraki siparisinde yolluyolar
Ben zaten haftaya tekrar verecektim K6'dan sipariş, gelir yani değil mi? Yani bu ay içinde verdiğim siparişte elimde olur?
Oriflame onerdigin rimel varmi pk iHanimlar avon yerine oriflameye kayit olun daha saglikli ve kaliteli urunler var. Hem kariniz ve hediyeleriniz daha bol olur
Oriflame onerdigin rimel varmi pk i
Eger stogu tamamlanirsa yollarlar tatlim ama tamamlanmassa bi sonraki sipariste gonderirler.cok emin degilim ama avonu arayip urunun stogunun tamamlanip tamamlanmadigini sorabiliyorsun sanirim ama dedigim gibi cok emin degilim.istersen tekrar siparis vermeden bi arayip sor avonu
Tamamdır çok teşekkür ederim ilgin için sağol çok yardımcı olduun:)))
Kızlar artık urun iadelerinin masraf bedelide bi sonraki siparişin faturadına yansıtılacakmış ben mi yanlış anladım acaba her yerden para koparmaya çalışıyorlar karımız olmuyokıı :44:
Kızlar artık urun iadelerinin masraf bedelide bi sonraki siparişin faturadına yansıtılacakmış ben mi yanlış anladım acaba her yerden para koparmaya çalışıyorlar karımız olmuyokıı :44:
ciddi misin ya sasirdilar artik sikayet etmemiz laZim kizlarr bu ne ya para tuzagi ama bu.ben komple butun faturadaki urunleri iade edersek 8 tl mi 8.5 tl mi masraf alcaklarini okudum en son faturamda ama senin deigini bilmiyorum
Butun urunlerı ıade edersekmı oyle olcak bende anlamadım ya eğer benım dedğim gibiyse bırakmayı dusunuyorum
ciddi misin ya sasirdilar artik sikayet etmemiz laZim kizlarr bu ne ya para tuzagi ama bu.ben komple butun faturadaki urunleri iade edersek 8 tl mi 8.5 tl mi masraf alcaklarini okudum en son faturamda ama senin deigini bilmiyorum
bir bu eksikti... kızlar aşağıdaki konuda şikayetleri toplamaya çalışıyorum. biriktikçe Avon'a haber vereceğim. buraya da yazar mısınız bu konuyu?
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=715065&page=2
ve tabii Avon'a da yazın mutlaka.. ben durmadan yazıyorum ama bunlar iyice saçmalamaya başladılar.. walla bırakacağım Avon'u.. Oriflame demeyin ama sakın...
ORIFLAMEYE UYE OLMAK ISTER MISINIZ ? Avondan daha karli ve kaliteli urunler emin olun