• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Ayy bi şey sorabilir miyimm acil cevap verin nolur :/ ben eleni watch sipariş etmiştim ama faturada gönderilemeyen ürünlerde o yazıyor:/ kargom yarın gelecek. O stokta mı bitmiştir acaba nerden öğreneceğimm?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayy bi şey sorabilir miyimm acil cevap verin nolur :/ ben eleni watch sipariş etmiştim ama faturada gönderilemeyen ürünlerde o yazıyor:/ kargom yarın gelecek. O stokta mı bitmiştir acaba nerden öğreneceğimm?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Stoğu bitmistir canim.oyle durumlarda bi sonraki siparisinde yolluyolar

Ben zaten haftaya tekrar verecektim K6'dan sipariş, gelir yani değil mi? Yani bu ay içinde verdiğim siparişte elimde olur?

Eger stogu tamamlanirsa yollarlar tatlim ama tamamlanmassa bi sonraki sipariste gonderirler.cok emin degilim ama avonu arayip urunun stogunun tamamlanip tamamlanmadigini sorabiliyorsun sanirim ama dedigim gibi cok emin degilim.istersen tekrar siparis vermeden bi arayip sor avonu

Eger stogu tamamlanirsa yollarlar tatlim ama tamamlanmassa bi sonraki sipariste gonderirler.cok emin degilim ama avonu arayip urunun stogunun tamamlanip tamamlanmadigini sorabiliyorsun sanirim ama dedigim gibi cok emin degilim.istersen tekrar siparis vermeden bi arayip sor avonu

Tamamdır çok teşekkür ederim ilgin için sağol çok yardımcı olduun:)))

Kızlar artık urun iadelerinin masraf bedelide bi sonraki siparişin faturadına yansıtılacakmış ben mi yanlış anladım acaba her yerden para koparmaya çalışıyorlar karımız olmuyokıı :44:

Kızlar artık urun iadelerinin masraf bedelide bi sonraki siparişin faturadına yansıtılacakmış ben mi yanlış anladım acaba her yerden para koparmaya çalışıyorlar karımız olmuyokıı :44:

ciddi misin ya sasirdilar artik sikayet etmemiz laZim kizlarr bu ne ya para tuzagi ama bu.ben komple butun faturadaki urunleri iade edersek 8 tl mi 8.5 tl mi masraf alcaklarini okudum en son faturamda ama senin deigini bilmiyorum

ORIFLAMEYE UYE OLMAK ISTER MISINIZ ? Avondan daha karli ve kaliteli urunler emin olun

ciddi misin ya sasirdilar artik sikayet etmemiz laZim kizlarr bu ne ya para tuzagi ama bu.ben komple butun faturadaki urunleri iade edersek 8 tl mi 8.5 tl mi masraf alcaklarini okudum en son faturamda ama senin deigini bilmiyorum

Butun urunlerı ıade edersekmı oyle olcak bende anlamadım ya eğer benım dedğim gibiyse bırakmayı dusunuyorum :(

bir bu eksikti... kızlar aşağıdaki konuda şikayetleri toplamaya çalışıyorum. biriktikçe Avon'a haber vereceğim. buraya da yazar mısınız bu konuyu?
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=715065&page=2

ve tabii Avon'a da yazın mutlaka.. ben durmadan yazıyorum ama bunlar iyice saçmalamaya başladılar.. walla bırakacağım Avon'u.. Oriflame demeyin ama sakın...:50::50:

bir bu eksikti... kızlar aşağıdaki konuda şikayetleri toplamaya çalışıyorum. biriktikçe Avon'a haber vereceğim. buraya da yazar mısınız bu konuyu?
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=715065&page=2

ve tabii Avon'a da yazın mutlaka.. ben durmadan yazıyorum ama bunlar iyice saçmalamaya başladılar.. walla bırakacağım Avon'u.. Oriflame demeyin ama sakın...:50::50:

Bende bırakmayı duşunuyorum canım bır suru hedıye gelecek dediler hiç bi şekilde bişey göndermiyolar testerları bile ayda yılda bir.. Bi de bu iadeyede masraf odeyeceksek ne kârımız olcakki :(

ORIFLAMEYE UYE OLMAK ISTER MISINIZ ? Avondan daha karli ve kaliteli urunler emin olun

Annem AVON'a üye ben Oriflame üyesiyim iki kataloğu da iş yerimde arkadaşlarımla paylaştığımda kimse oriflame almak istemiyor ama avon kataloğu var mı elinde geldi mi yenisi yok mu diye sürekli kızlar arıyor. oriflame daha kaliteli geliyor bana da ama avon daha bilindik ve fiyat açısından uygun. oriflamenin karına gelince 100-150 tl lik aylık sipariş verdiğimde hediye ürün vs olmuyor çok satmak gerekiyor ve hediye olan şeyi de bedelli gönderiyorlar, avon dan 300 tl lik sipariş verebiliyorsam oriflame de 100 tl yi zor buluyorum. o yüzden ben oriflamenin karını pek göremedim açıkçası

kızlar perceive soleil alan oldu mu aranızda kokusu nasıl yeni katalog da almayı düşünüyorum da kokulu sayfada çok güzel geldi kokusu bana sizce nasıl yorumlarınızı bekliyorum:3:

kızlar ben sipariş girdim fakat geçenden borcum var onu nasıl ödeceğim faturada yazmıyor ?

Back