• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar düşünüyorum ama henüz karar vermedim.... şöyle aklımda ki sorulara iyice tatmin olabileceğim cevaplar verebilecek olan var mı? :44:

hanımlar katalog 4den bana bir parfüm önerebilir misinizz
daimi kokum incandessence ama çok sıkıldım alternatif arıyorum:31:

Süper...
Kadınsı ve kalıcı. İlk sıkıldığında hoş değil ama açılınca çok hoş. Aylardır onu kullanıyorum :)

çok teşekkür ederm bakacağım mutlaka.erkek arkadaşmda bende kolay kolay koku begenemiyoruz :) bir tek incandessenceyi kullanabıldm uzun süre.umarm buda öyle olur.
peki instinct nasıl ?

çok teşekkür ederm bakacağım mutlaka.erkek arkadaşmda bende kolay kolay koku begenemiyoruz :) bir tek incandessenceyi kullanabıldm uzun süre.umarm buda öyle olur.
peki instinct nasıl ?

Nişanlım tresellanın müptelası :)) o dediğin parfümü bilmiyorum kullanmadım ama avonun sitiyraş diye bi parfümü var oda çok güzel. Yazılışını bilmediğim için okunuşunu yazdım ;)

Nişanlım tresellanın müptelası :)) o dediğin parfümü bilmiyorum kullanmadım ama avonun sitiyraş diye bi parfümü var oda çok güzel. Yazılışını bilmediğim için okunuşunu yazdım ;)

city rush sanırım dediğin:31:

Kizlar avonun kargo ücreti yerine geçecek ürünleri neden yok? Sırf bu yüzden siparis vermek istemiyorum ya :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

21 martta başlayan katalogun siparişlerini bugun girecektim fakat fırsat broşüründeki kalem farın ürünün stoğu tükenmiştir diyor siparişe giremiyorum daha yeni başlayan kampanyada nasıl bitti hemen anlamadım yardımcı olur musunuz? :44:

21 martta başlayan katalogun siparişlerini bugun girecektim fakat fırsat broşüründeki kalem farın ürünün stoğu tükenmiştir diyor siparişe giremiyorum daha yeni başlayan kampanyada nasıl bitti hemen anlamadım yardımcı olur musunuz? :44:

Canim firsat brosurunden bir sey almak istiyorsan basladği anda sisteme grmen mekbuldur aki taktirde biter :))

Canim firsat brosurunden bir sey almak istiyorsan basladği anda sisteme grmen mekbuldur aki taktirde biter :))

fırsat broşürü de ayın 21inde başlamıyor mu? çünkü ben dün de girmeyi denedim ürün stoğu bitmiş yazısı o zaman da çıkmıştı, heralde yeni başladığı için stokta görünmüyodur yarın bakarım diye düşündüm ama yok :(

Back