• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Kızlarrrr kusura bakmayin, dün o kadar çektim hazirladim resimleri ama birden netim gitti gidiş o gidiş şimdi geldi ekleyemedim maalesef :(
Ekleyen arkadasimizin ellerine saglik

Arkadaşlar lilith yeni konu açtı. http://www.kadinlarkulubu.com/kozmetik-markalari/608371-avon-k5-katalogu-panaromasi.html

yükleme tamamlanınca ilgili konudan bakabilirsiniz. Çok teşekkürler lilith :46::16:
canım yardımcı olduğun için teşekkürler :3:

Kızlarrrr kusura bakmayin, dün o kadar çektim hazirladim resimleri ama birden netim gitti gidiş o gidiş şimdi geldi ekleyemedim maalesef :(
Ekleyen arkadasimizin ellerine saglik
umarım okunabilir şekilde çekmişimdir:)

avon temsilcisi arkadaslar bıraz once teb bankkasından arandım butun temsılcılerı arıyorlarmıs.bı anlasma varmıs sanırım bı kac gun ıcınde arayıp detaylı bılgı vereceklermıs. konudan haberdar ollan veya gorusen varmı ?

avon temsilcisi arkadaslar bıraz once teb bankkasından arandım butun temsılcılerı arıyorlarmıs.bı anlasma varmıs sanırım bı kac gun ıcınde arayıp detaylı bılgı vereceklermıs. konudan haberdar ollan veya gorusen varmı ?

Beni de geçtiğimiz haftalarda aradılar.. Ama ben görüşmek istemedim.. Sanırım özel ödeme seçenekleri veriyorlarmış, öyle bir şeyler söylemişti..

Ben de şimdi baktım görünmüyor faturada inşallah gönderirler 1 tane:)
Ama geçen ay da krem numunesi gönderdiklerinde ayrıca yazmamışlardı

Ben siparos etmedim canim normalde yeni cikan parfumun bi tane numunesini koyuyolardi onu soruyorum

evet kızlar yollamışlar . şimdi okuldan geldim kargocuda peşim sıra damladı geldi kolim parfüm numunesi var ama ben beğenmedim nedense. bir de arkadaşlar color trendin kalem rujlarından sipariş eden var mı? ben bi müşterime sipariş verdim ama mekaniği arızalı çıktı iade yapacağım mecburen :53:

evet kızlar yollamışlar . şimdi okuldan geldim kargocuda peşim sıra damladı geldi kolim parfüm numunesi var ama ben beğenmedim nedense. bir de arkadaşlar color trendin kalem rujlarından sipariş eden var mı? ben bi müşterime sipariş verdim ama mekaniği arızalı çıktı iade yapacağım mecburen :53:

kalem ruj asansörlü deilmiş yani yukarı doğru açılıyo ama geri gitmiyo maalesef

evet kızlar kabul ediyorum şirket bu kampanya çok hızlı çalıştı ama bir çok şey yanlış gelmiş bana bilmiyorum sizlerin nasıl ? anew göz farı bazı ve bakım kiti yerine color trendin farını yollamışlar mesela . sipariş etmediğim halde 2 adet yüzük seti gelmiş vs vs

Kızlar birşey soracağım size. benim takım öncüsü kredi kartıyla ödemede 2 haftalık süre var dedi ancak 1 aylık süre yazıyordu bilgilerde. kredi kartıyla 1 ay sonra ödeme mümkün olmuyor mu ki? otomatik ödeme talimatı mı vermem lazım onun için anlamadım:/

evet kızlar kabul ediyorum şirket bu kampanya çok hızlı çalıştı ama bir çok şey yanlış gelmiş bana bilmiyorum sizlerin nasıl ? anew göz farı bazı ve bakım kiti yerine color trendin farını yollamışlar mesela . sipariş etmediğim halde 2 adet yüzük seti gelmiş vs vs

Bana doğru geldi ama? gerçekten hızlıydı doğrusu

Kızlar birşey soracağım size. benim takım öncüsü kredi kartıyla ödemede 2 haftalık süre var dedi ancak 1 aylık süre yazıyordu bilgilerde. kredi kartıyla 1 ay sonra ödeme mümkün olmuyor mu ki? otomatik ödeme talimatı mı vermem lazım onun için anlamadım:/

canım cari hesaplara gir vadene bak süre olarak ne zamanı gösteriyor. ama ben iş bankasına otomatik ödeme talimatı verdim mesela 1 ay rahat rahat ayarlıyorum paraları:1:

Back