• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

tamam canımcım sağol merak ettiklerimi eklemişsin
bu arada solution lar iyi mi ya benim cildim karma ona uygun bişiler bakıyorum

aynen canım benim cilt tipimde karma . solutions comlete balance serisini kullanıyorum şuan faydasını gördüm. ama bence planet spa serisinin ginseng içerikli maskesini de kullan o da çok güzel. :52:

aynen canım benim cilt tipimde karma . solutions comlete balance serisini kullanıyorum şuan faydasını gördüm. ama bence planet spa serisinin ginseng içerikli maskesini de kullan o da çok güzel. :52:

tamam canım iyce bi bakıp sipariş veririm birini denerim artık

canım ben jel nemlendiricisini kullanıyorum hatta ıkıncı kutuyu aldım sanırım su ankı katalogda gece kremı dıye cıktı ama ben sabahları suruyorum cok guzel yumusacık yapıyor ve yapıs yapıs degıl

canım ben jel nemlendiricisini kullanıyorum hatta ıkıncı kutuyu aldım sanırım su ankı katalogda gece kremı dıye cıktı ama ben sabahları suruyorum cok guzel yumusacık yapıyor ve yapıs yapıs degıl

tamam canım kataloga iyce bi bakıp alırım belki
daha önce hiç kremini denemedim avonun gliserinli el kremi hariç eğer bana uyacak bişise alıcam hemen
sen mavi olanı mı kullandın yoksa turuncu olanı mı

keyıfler nasıl arkadaşlar ..:38:

İyidir canım sen nasılsın :) Bu arada bir isteğim olacak. Bana ten rengi ruj lazım ve mümkünse mat olsun. Perfect Kiss serisinde Natural Glow var, onu alıcam. Onun dışında Avon'da var mı bildiğiniz ten rengi ruj arkadaşlar ?

bugün k3 siparişlerimi ve k4 kataloglarımı aldım, keşke yeni parfümün mini testerını bir adet ekleselermiş..(only imagine,şişesi de çok şık gerçekten)
ayda sadece 1 kere sipariş verebiliyorum, kokuyu öğrenmek için taa bir sonraki ayı beklemekte istemiyorum :)
bence avon tester olayını biraz arttırmalı, olay paraysa da yeni katalogta bakın şöyle yeni ürünlerimiz var, ister misiniz testerını da sepetinize eklemek diye sorsun yeni katalog alırken parasıyla alalım neyse :D
körü körüne hiç sevmiyorum, asla almam. :51:
var mı benim gibi düşünen ? :26:

bugün k3 siparişlerimi ve k4 kataloglarımı aldım, keşke yeni parfümün mini testerını bir adet ekleselermiş..(only imagine,şişesi de çok şık gerçekten)
ayda sadece 1 kere sipariş verebiliyorum, kokuyu öğrenmek için taa bir sonraki ayı beklemekte istemiyorum :)
bence avon tester olayını biraz arttırmalı, olay paraysa da yeni katalogta bakın şöyle yeni ürünlerimiz var, ister misiniz testerını da sepetinize eklemek diye sorsun yeni katalog alırken parasıyla alalım neyse :D
körü körüne hiç sevmiyorum, asla almam. :51:
var mı benim gibi düşünen ? :26:

canım yeni parfümün testerı zaten yeni katalogta gönderilir sanırım çünkü yeni parfüm k5 te satışta olacak şuan sadece panoramada yani k4ten sipariş verince gelecek onun testerı:34:

canım yeni parfümün testerı zaten yeni katalogta gönderilir sanırım çünkü yeni parfüm k5 te satışta olacak şuan sadece panoramada yani k4ten sipariş verince gelecek onun testerı:34:

canım biliyorum yeni kataloga eklediklerini zaten , ama panoramadan istersek alabiliyoruz, benim demek istediğim ben o şekilde asla panoramadan ürün alamayacağım bu gidişle denemeden etmeden :D
müşteriden önce biz alıp denesek bir ay, iyice tanısak ürünü, test etsek bence daha iyi olur, tabi bu sadece benim fikrim :)

şu an k3 siparişini bekliyorsan sana anew vitale gündüz kreminin testerınıda yollayacaklar canım k4 kataloguyla birlikte :)

hıımm anladım teşekkürler.
bi şey daha sorayım. küçük dolu sipariş setinde tam olarak neler var. makyaj numune seti sipariş ettim diğerinde kararsız kaldım.sizce alsam mı

hıımm anladım teşekkürler.
bi şey daha sorayım. küçük dolu sipariş setinde tam olarak neler var. makyaj numune seti sipariş ettim diğerinde kararsız kaldım.sizce alsam mı

daha önce almadığımdan bilemiyorum canım sette tam olarak neler olduğunu malesef

kızlar size fatura konusunda bi sorum olacak..iş bankasından yatırırken 5 lira havale ücreti mi ödeniyor? işlem ücreti ödemeden yatırabileceğim yer var mı?

kızlar size fatura konusunda bi sorum olacak..iş bankasından yatırırken 5 lira havale ücreti mi ödeniyor? işlem ücreti ödemeden yatırabileceğim yer var mı?

iş bankasının ne kadar ücret aldığını bilmiyorum ama akbank sadece 2 tl alıyor,ben oradan yatırıyorum ^^

Back