• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Ezdim ezdim hatta fırçamın ucunu çok az ıslatıyorum tam veriyo ama geçiyo hemen. Bide çok meşakatli bir iş. Zaten en renkli hali bile ben burdayım demiyo ama buna da şükür. Ama bu terracota yı ben de denicem. Senin avon dışında alıp beğendiğin var mı? Şeftali değil de bronz ya da pembe-şeftali ışıltılı gibi?

Avon dışında, Maybelline Dream Touch Blush krem allık kullanıyorum. Şeftali tonlarında ve hafif parlaklık veriyor, süper duruyor. Ben elimle uyguluyorum, kullanımı da rahat. Tavsiye ederim:) Tüm renkleri var. Pembe ve tonları, şeftali ve tonları, bronz renkler. Hatta ben bunu far niyetine kullandım bi ara :) ama o kadar güzel durdu ki. Doğal bir renk oldu.

Son düzenleme:
arkadaşlar bir sorum daha olacak. bugün girdiğim siparişin faturasında vade yarın olarak gözüküyor. 15 gün süre veriyorlar diye biliyordum. ben mi yanlış biliyorum yoksa bir hata mı yaptılar acaba?

bir yanlışlık olması lazım canım. müşteri hizmetleriyle görüş istersen.

slm kızlar bende 1 yıldır avon temsilcisiyim memnunum aslında ama stokta olmayan ürünler yüzünden bazen sorun yaşıyoruz k 1 katologunda 300 ve üzeri sipariş verince kahvaltı seti geliyordu ve ben 300 tl küsüratıda vardı siparişimi verdim ama 3 tane eyeliner ve bir tane fondoten gelmedi doğal olark siparişim 289 tl düştü ama kahvaltı setini göndermişler çok hoşuma gitti .. yalnız stokta olmayan ürünler için bi uyarı verilse siparişi girerken en azından ona göre başka bi ürüne yönlerndiririz müşterilerimizi şimdi ..k 1 katologundan 3 adet eyeliner 1 adette fondoten yoktu ee haliyle soruyo insanlar ne zaman gelcek gelir mi gelmezse şu üründen sipariş verelim gibi ama ya gelirse diğer istedikleri ürün elimde kalcak ...gelmezse bi sonraki katolgtan vereceği siparişi kaçırmış oluyorum bi tek bu sorun gderilmeli diye düşünüyorum ben onun harici her bir ürünü çok güzel ... k2 katologundan sipariş vericem bi kaç gün sonra perfect kıss ruj numunelerinden sipariş edicem ama nasıllar isteyen deneyen arkadaşlar varmıı acaba

merhaba arkadaşlar
k2 boyunca 340 tl sipariş verince battaniye hediyesi varya, ben 178 liralık sipariş verdim. bugünde 190 liralık sipariş vericem. bu durumda hediye battaniyeyi kazanabiliyor muyum. yani parça parça sipariş vermemiz etkiliyor mu? birde 5 adet katalog eklememiz gerekiyormuş. ilk siparişimde bi tane sipariş vermiştim şimdi 4 tane vermem yeterli oluyormu. kusura bakmayın biraz acemiyim de :42:

merhaba arkadaşlar
k2 boyunca 340 tl sipariş verince battaniye hediyesi varya, ben 178 liralık sipariş verdim. bugünde 190 liralık sipariş vericem. bu durumda hediye battaniyeyi kazanabiliyor muyum. yani parça parça sipariş vermemiz etkiliyor mu? birde 5 adet katalog eklememiz gerekiyormuş. ilk siparişimde bi tane sipariş vermiştim şimdi 4 tane vermem yeterli oluyormu. kusura bakmayın biraz acemiyim de :42:

bende tam bunu sorucaktım
sonraa faturama baktım.. bende işki siparişte 340 tl yi geçtimm şimdi gördüm faturama yansıtmışlar battaniyeyi :52:
ama katalog konusunu bilmiyorum maalesef.. ben 5 katalog ekledim çünkü :51:

Katalog setleri kalkttı adet giriyoruz artık eskiden setlerin ayrı ayrı kodları vardı bence olur ama battaniye için iske atma 5 adet yaz hem satışını artar belki 1 katalogla..

kızlar ben de bu ay ilk defa avon yapıyorum. herşey iyi. siparişleri girdim ama mesela
little black dress ısmarladım. yanında kırmızı etiket çıktı. krem ve hediye kutusu için. oradan onu seçtim. o zaman da listede aynı üründen iki tane göründü. iki tane ayrı parfüm ve hediyeleri gelmez dimi. bu şekilde olması normal mi
yoksa hiç seçmesem mi gelir mi krem ve hediye kutusu hiç seçmeden :
44:

Hoşgeldin aramıza tekrar girmene gerek yok İlk aydan maşallah Takım öncün şanslı :) Senin gibi çalışkan Bir temsilcisi var..

Canım ya silinmiş ama okuduğum kadarıyla 144 numarası şeftali tonunda pempemsi değil çok hoş

Tamam çok teşekkür ederim bakarım ona :49:

Avon dışında, Maybelline Dream Touch Blush krem allık kullanıyorum. Şeftali tonlarında ve hafif parlaklık veriyor, süper duruyor. Ben elimle uyguluyorum, kullanımı da rahat. Tavsiye ederim:) Tüm renkleri var. Pembe ve tonları, şeftali ve tonları, bronz renkler. Hatta ben bunu far niyetine kullandım bi ara :) ama o kadar güzel durdu ki. Doğal bir renk oldu.
Ay ay tam çok güzel bir noktaya bastın!! Ben de geçen gratise gittim krem allık sordum maybelline'de varmış birtek onları gösterdi ama hiç renk vermiyo gibi geldi bana o yüzden pek düşünmedim. Elime sürdüm bildiğin şeffaf ışıltılı bişe oldu. Ama sen böyle diyosan tekrar gidip denicem belki baktığım renk öyleydi. Çok yardımcı oldun sağol tatlım. Çünkü krem allık istiyorum ben!! Bu aralar allığa taktım bakalım avon'dan da 2 tane alcam oh oh mis :21:

yardımmmmmmm

slm kızlar bir sorum olacaktı ben avona yeni üye oldum takımöncüm beni bugün aradı siparişlerini topla bana ver dedi ee avondan bana msjda gelmedi temsilci numaram nerde dedim bugün yarın gönderirler dedi ikinci ayında istersen netten yapabilirsin ilk siparişlerimi takımöncümememi verecem ha bide bana 150 lira üstü yap parfüm kazanacan dedi ee benimde siparişlerim var ee nasıl indirimden yararlanacam bide ben katalog fiyatı üzerindenmi 150 olcak nasıl olacak şimdi ben ne yapmalıyım yardım edermisiniz????

kızlar banada facede bi abla dedi seni üye yapayım satış yap diye sizce güvenmelimiyim nasıl bu satış işleri bilgilendirimisniz lütfen

sorulduysa özür dilerim çok fazla sayfa olduğundan okuyamadım. ben şu an avon temsilcisiyim fakat 1 tane kayıt isteği aldım. bu kişiden prim kazanabilmem için takım öncüsü olmam gerekiyormuş 1 kişi için takım öncüsü olabiliyor muyum? ve takım öncülüğünün şartları nedir bir limit altında sipariş verince atılır mıyım vs bir türlü cevap bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

kızlar banada facede bi abla dedi seni üye yapayım satış yap diye sizce güvenmelimiyim nasıl bu satış işleri bilgilendirimisniz lütfen
canım benimde facebookta sayfam var Bir şekilde ekip büyütmek için bende Soruyorum ..Geçen sene Biriyle tanıştım çok teereddütlü yaklaştı ama Güvendi Şimdi avon dışında da Çok güzel Dostluk Edindik..
sorulduysa özür dilerim çok fazla sayfa olduğundan okuyamadım. ben şu an avon temsilcisiyim fakat 1 tane kayıt isteği aldım. bu kişiden prim kazanabilmem için takım öncüsü olmam gerekiyormuş 1 kişi için takım öncüsü olabiliyor muyum? ve takım öncülüğünün şartları nedir bir limit altında sipariş verince atılır mıyım vs bir türlü cevap bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

Merhabalar canım Takım öncüsü Başvurusu yaptıysan Yönlendirmeler Gelir Ekibinde Enaz 5 kişi +Sen Her ay 670TL satış yapmanız gerekiyor ki takımöncülüğün korunsun ama 3 ay aday takımöncüsü unvanı alıyorsun 3 ay boyunca sende ekip oluşturabilirsin Takım öncünle Sahalara çıkabilirsin Her kayıt 10TL kazandırıyor..

yardımmmmmmm

slm kızlar bir sorum olacaktı ben avona yeni üye oldum takımöncüm beni bugün aradı siparişlerini topla bana ver dedi ee avondan bana msjda gelmedi temsilci numaram nerde dedim bugün yarın gönderirler dedi ikinci ayında istersen netten yapabilirsin ilk siparişlerimi takımöncümememi verecem ha bide bana 150 lira üstü yap parfüm kazanacan dedi ee benimde siparişlerim var ee nasıl indirimden yararlanacam bide ben katalog fiyatı üzerindenmi 150 olcak nasıl olacak şimdi ben ne yapmalıyım yardım edermisiniz????

Canım verrebilirsin Sorun olmaz hem o daha dikkatli girer Ama sende giriş yapabilirsin 150TL geliş fiyatıyla yaparsan treselle parfüm hediye..

canım benimde facebookta sayfam var Bir şekilde ekip büyütmek için bende Soruyorum ..Geçen sene Biriyle tanıştım çok teereddütlü yaklaştı ama Güvendi Şimdi avon dışında da Çok güzel Dostluk Edindik..

Merhabalar canım Takım öncüsü Başvurusu yaptıysan Yönlendirmeler Gelir Ekibinde Enaz 5 kişi +Sen Her ay 670TL satış yapmanız gerekiyor ki takımöncülüğün korunsun ama 3 ay aday takımöncüsü unvanı alıyorsun 3 ay boyunca sende ekip oluşturabilirsin Takım öncünle Sahalara çıkabilirsin Her kayıt 10TL kazandırıyor..

özelden mesaj atamıyorum sana canım :(

mart İndirim broşüründeki tabakları almayı düşünen var mı ? 18.00de ekran başında oluyorum yine kaçırıyorum napacağım :(

mart İndirim broşüründeki tabakları almayı düşünen var mı ? 18.00de ekran başında oluyorum yine kaçırıyorum napacağım :(

ilk bi kac siparisimde bende kacirmistim indirim brosurundeki urunleri ama artik akillandim ilk basta indirim brosurundeki urunleri girip hemen sepete at diyorum sonra katalogtakileri giriyorum benden size bir tuyo olsun

Mrhaba kızlar bende avon musterı temsılcı ve aynı zamanda takım oncusutym ısteyenı musterı temsılcısı yaparım koly gelsn herkeze ıyı satıslarr

merhabalar.
ben temsilci olmayı düşünüyorum fakat etrafımda satabileceğim kimse yok. kendi ihtiyaçlarımı karşılamak için. çünkü temsilci de yok etrafımda. şartlar nedir. bir ücret ödememiz gerekiyormu. bilgilendirirseniz sevineceğim.

arkadaslar color trendin yeni kalem rujlarindan aldim iki tane ikiside bozuk cikti ne aciliyo
r ne kapaniyor baska alipta ayni sorunu yasayan varmi?

Back