- 11 Ekim 2009
- 1.939
- 1
- 356
slm kızlar bende 1 yıldır avon temsilcisiyim memnunum aslında ama stokta olmayan ürünler yüzünden bazen sorun yaşıyoruz k 1 katologunda 300 ve üzeri sipariş verince kahvaltı seti geliyordu ve ben 300 tl küsüratıda vardı siparişimi verdim ama 3 tane eyeliner ve bir tane fondoten gelmedi doğal olark siparişim 289 tl düştü ama kahvaltı setini göndermişler çok hoşuma gitti .. yalnız stokta olmayan ürünler için bi uyarı verilse siparişi girerken en azından ona göre başka bi ürüne yönlerndiririz müşterilerimizi şimdi ..k 1 katologundan 3 adet eyeliner 1 adette fondoten yoktu ee haliyle soruyo insanlar ne zaman gelcek gelir mi gelmezse şu üründen sipariş verelim gibi ama ya gelirse diğer istedikleri ürün elimde kalcak ...gelmezse bi sonraki katolgtan vereceği siparişi kaçırmış oluyorum bi tek bu sorun gderilmeli diye düşünüyorum ben onun harici her bir ürünü çok güzel ... k2 katologundan sipariş vericem bi kaç gün sonra perfect kıss ruj numunelerinden sipariş edicem ama nasıllar isteyen deneyen arkadaşlar varmıı acaba