• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kizlar yardim lutfen k2den ilk siparisimde barbie el ve vucut losyonu istemistim gonderilemeyenburunlerde yaziyordu en kisa surede gonderilecektir diye dun ikinci siparisimi girdim faturalandi ve yine yok ustelik gondrilemeyen urunlerdede yazmiyor ne yapmam gerekli

faturalananlarda gözükmesi gerekir canım o zaman muhtemelen. faturana tekrar bi bak istersen :34:

merhaba arkadaşlar biirşey soracaktım bana bir msj geldi erken sipariş verin ballroom edt kazanın gibisinden mesela ben 2 tl lik bi sipariş versem bile erken sipariş verdiğim için o parfümü kazanıyormuyum bilgisi olan var mı?

merhaba arkadaşlar biirşey soracaktım bana bir msj geldi erken sipariş verin ballroom edt kazanın gibisinden mesela ben 2 tl lik bi sipariş versem bile erken sipariş verdiğim için o parfümü kazanıyormuyum bilgisi olan var mı?

Kimden mesaj geldi? Benim bilgim yok belki diğer arkadaşların bilgisi vardır..

Kızlar k3 panoramasında color trend allıklar indirimdeymiş 5.90

Kullanan varmı bu allıklardan? Güzel renk veriyormu? Kalıcı mı?

Kızlar k3 panoramasında color trend allıklar indirimdeymiş 5.90

Kullanan varmı bu allıklardan? Güzel renk veriyormu? Kalıcı mı?

panoramadaki ürünleri, yeni çıkan ürünler olarak biliyorum canım. o yüzden daha kimse deneyememiştir:) k4'te satışa sunulacak.

panoramadaki ürünleri, yeni çıkan ürünler olarak biliyorum canım. o yüzden daha kimse deneyememiştir:) k4'te satışa sunulacak.

Aaaa evet dimi ya ben fırsat kataloğu gibi düşündüm :1: Teşekkür ederim. Zaten 5 tl alayım bari. Ama hiç umudum yok. Çok daha fazla para verip aldığım ışıltılı top allık hiç renk vermedi çünkü :31:

Aaaa evet dimi ya ben fırsat kataloğu gibi düşündüm :1: Teşekkür ederim. Zaten 5 tl alayım bari. Ama hiç umudum yok. Çok daha fazla para verip aldığım ışıltılı top allık hiç renk vermedi çünkü :31:

ben de merak ediyorum o allığı. bütün allıklarım pembe, şeftali tonlarında. biraz daha koyu istiyorum bu sefer. panoramada terracota var o koyudur herhalde. bu arada top allığın renk vermesini istiyorsan biraz ez, ben öyle yaptım şimdi maşallah çok renk veriyor, fazlasını silmek zorunda kalıyorum :1:

ben de merak ediyorum o allığı. bütün allıklarım pembe, şeftali tonlarında. biraz daha koyu istiyorum bu sefer. panoramada terracota var o koyudur herhalde. bu arada top allığın renk vermesini istiyorsan biraz ez, ben öyle yaptım şimdi maşallah çok renk veriyor, fazlasını silmek zorunda kalıyorum :1:

Ezdim ezdim hatta fırçamın ucunu çok az ıslatıyorum tam veriyo ama geçiyo hemen. Bide çok meşakatli bir iş. Zaten en renkli hali bile ben burdayım demiyo ama buna da şükür. Ama bu terracota yı ben de denicem. Senin avon dışında alıp beğendiğin var mı? Şeftali değil de bronz ya da pembe-şeftali ışıltılı gibi?

Ezdim ezdim hatta fırçamın ucunu çok az ıslatıyorum tam veriyo ama geçiyo hemen. Bide çok meşakatli bir iş. Zaten en renkli hali bile ben burdayım demiyo ama buna da şükür. Ama bu terracota yı ben de denicem. Senin avon dışında alıp beğendiğin var mı? Şeftali değil de bronz ya da pembe-şeftali ışıltılı gibi?

flormarın terracotayı dene çok güzel ışıltı veriyor :)

arkadaşlar ben yeni temsilci oldum. size bir şey soracaktım. geçen hafta 170 liralık bir sipariş verdim ve 5 adet katalog ekledim. şimdi ikinci siparişimi girdim. battaniyeyi kazanabilmek için tekrar 5 katalog daha girmem gerekmiyor değil mi?

arkadaşlar ben yeni temsilci oldum. size bir şey soracaktım. geçen hafta 170 liralık bir sipariş verdim ve 5 adet katalog ekledim. şimdi ikinci siparişimi girdim. battaniyeyi kazanabilmek için tekrar 5 katalog daha girmem gerekmiyor değil mi?
Hoşgeldin aramıza tekrar girmene gerek yok İlk aydan maşallah Takım öncün şanslı :) Senin gibi çalışkan Bir temsilcisi var..
Kaç numara acaba? Bikaç tane var çünkü :49:

Canım ya silinmiş ama okuduğum kadarıyla 144 numarası şeftali tonunda pempemsi değil çok hoş

arkadaşlar bir sorum daha olacak. bugün girdiğim siparişin faturasında vade yarın olarak gözüküyor. 15 gün süre veriyorlar diye biliyordum. ben mi yanlış biliyorum yoksa bir hata mı yaptılar acaba?

Back