• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

bende sey sorcam kızlar, kardeşime avondan su yeni kaliteli gözüken fondoten vardı ya luxe mineyse işde, cok kötü cıktı diyor,üzüldüm cunku digerlerinden pahalıydı
ben aydınlık görünüm vereni kullanıyodum, cok kapatmıyor ama fena degil
sizin kullanıp memnun kaldıgınız varmı alıcam da ben ,şimdiden tesekkürler

merhabalar.
ben temsilci olmayı düşünüyorum fakat etrafımda satabileceğim kimse yok. kendi ihtiyaçlarımı karşılamak için. çünkü temsilci de yok etrafımda. şartlar nedir. bir ücret ödememiz gerekiyormu. bilgilendirirseniz sevineceğim.

canım kayıt ücreti 8,5 lira sana özeldende mesaj attım faceden ekle beni konuşalım canım

merhaba arkadaslar.. ben universite ogrencisiyim avonda takım oncusu olmak istiyorum avcılar bolgesi ve sakarya civarindan temsilci olmak isteyen varsa bana ozelden yazabilirler.. :29:

bende sey sorcam kızlar, kardeşime avondan su yeni kaliteli gözüken fondoten vardı ya luxe mineyse işde, cok kötü cıktı diyor,üzüldüm cunku digerlerinden pahalıydı
ben aydınlık görünüm vereni kullanıyodum, cok kapatmıyor ama fena degil
sizin kullanıp memnun kaldıgınız varmı alıcam da ben ,şimdiden tesekkürler
Canım luxe Serisi çok iyi diyorlardı ilk defa Senden duydum ama herkesin tercihi farklı Geri al iade istersen Y ada sende bir dene bakalım ..

arkadaslar color trendin yeni kalem rujlarindan aldim iki tane ikiside bozuk cikti ne aciliyo
r ne kapaniyor baska alipta ayni sorunu yasayan varmi?
Canım muhtemelen sorunludur o yüzden hasarlı açıklama olarak faturanın bir köşesine Sorunu yaz yolla Yada değişime.

ilk bi kac siparisimde bende kacirmistim indirim brosurundeki urunleri ama artik akillandim ilk basta indirim brosurundeki urunleri girip hemen sepete at diyorum sonra katalogtakileri giriyorum benden size bir tuyo olsun

:38:Birtanesin:38:

Kızlar Şubat Panaromadaki Spa Yüz Maskesini aldım Az evvel denedim yüzde daha bir parlaklık Faydasını görecek Gibiyim ..

merhaba arkadaslar.. ben universite ogrencisiyim avonda takım oncusu olmak istiyorum avcılar bolgesi ve sakarya civarindan temsilci olmak isteyen varsa bana ozelden yazabilirler.. :29:

Sana tavsiyem En İyisi Üniversitede Saha çalışmasına Çık Takımöncünden yardım al Sana Tester ayarlar.Onlarda kayıt başarını arttırır ..Takım öncüsü olabilmen için Formu öncellikle doldurman gerekli canım.

tesekkur ederim tavsiyeniz için.. merak ettim ne formu bu?

Takımöncüsü Olabilmen için takımöncünle irtibata geçmelisin Sana kayıt formu gibi form doldurmalı İşbankası hesap numaranı yazacak bilgiler filan..Böylelikle aktifliğin başlar 3 Ay boyunca Aday takım öncüsü olursun Eğer 5 Aktif tamamlayıp +1 sen 670TL satışı tamamladığınızda artık sen takımöncüsüsündür..

kızlar avona yeni siparışler verdim önceden badem yagı ve avakadolu Naturals markalı balsamını almıştım çok memnun kaldım şimdide saç kremi ile şampuanını şipariş ettirdim kızlar sizce nasıll??? kullanan varsa nasıl bi etki aldınız söylermisinizzz

ben 2 seneden beri kullanyorum çok memnum eğer saçın kuruysa iyi gelecektir memnun kalırsın

kızlar bişey sormak istiyorum ben şimdi bu ayın 16sında siparişlerimi verecem katalog fiyatıylaberaber 170 küsürü buldu sizce kampanyaya dahil olmuşmudur katalok2 benikisi treselle parfümü alırmıyım ha bide ben bu siparişlerimin indirimli fiyatlarını bilmiyorum ilk sipariş oldugu için takım öncüsüne verecekmişim kafama karıştı benim yardım buindirimi nasıl anlayacamda toplam 150 olsun

ben ilk siparişimi takım öncüme vermedım oyle bişi yok benım bıldığım kadarıyla ürünlerın %25 düş katalog fiyatından geliş fıyatını hesaplamış olursun

kızlar bişey sormak istiyorum ben şimdi bu ayın 16sında siparişlerimi verecem katalog fiyatıylaberaber 170 küsürü buldu sizce kampanyaya dahil olmuşmudur katalok2 benikisi treselle parfümü alırmıyım ha bide ben bu siparişlerimin indirimli fiyatlarını bilmiyorum ilk sipariş oldugu için takım öncüsüne verecekmişim kafama karıştı benim yardım buindirimi nasıl anlayacamda toplam 150 olsun

KATALOGTA HER ÜRÜNÜ 0.75 ÇARPARSAN SANA GELİŞİNİ BULURSUN
10tL KATALOGTAYSA 10*0.75=7.5tl GİBİ

Merhaba bişey sormak istiyorum ..

Bazı zamanlar avondan sipariş veriyorum bu işi arkadaşım yapıyor. 2*3 ayda 1 diyebilirim 20*30 TL lik alışveriş.

Bugün arkadaş aklıma girdi avon temsilcisi ol kendin al gelişine falan filan diye. alışveriş nasıl oluyor..

aldıklarım kargo ile gelecek kargo ücreti bana mı ait olacak ?

Katalog yolluyorlar mesela bunun ücretini ben mi ödüyorum. ?

Avona ödemeyi nasıl yapıyorum bankadan havale ile mi sadece kredi kartı ile falan mı ?

Üye olmak için internetteki başvuruyu doldurmak yeterli mi ?

Bana kazançları ve olumsuz yönleri neler olacak merak ettim katılmaya değer mi ?

kızlar görenler lütfen yardım etsinler... ben 1 yıldan fazladır avon temsilciliği yapıyorum maalesef son 2 aydır sıkıntı yaşadım.. Sorunum kredi kartımdan cari hesapta gözükmeyen iki kez çekim olması esktre yolladım ilki kayboldu dediler 2.si için halen cevap bekliyorum... az da değil 300 milyon toplamda ve ben öğrenciyim 20 sinde ödeme var kartın ne yapmalıyım lütfen yardım... Üstlerde cari hesapta gözükmüyor yanlışın olmasın diyip duruyor ekstre göstereyim deyince hastayım sonra diyorlar kafayı yemek üzereyim... Kredi kartımdan benim üstüm çekim yapmış olabilir mi acaba? Bu sorunu en kısa zamanda nasıl halledebilirim... Şimdi okula geçiyorum umarım geldiğimde birşeyler yazmış olursunuz.. Yazacak olanlara şimdiden teşekkür ederim..:43:

kızlar görenler lütfen yardım etsinler... ben 1 yıldan fazladır avon temsilciliği yapıyorum maalesef son 2 aydır sıkıntı yaşadım.. Sorunum kredi kartımdan cari hesapta gözükmeyen iki kez çekim olması esktre yolladım ilki kayboldu dediler 2.si için halen cevap bekliyorum... az da değil 300 milyon toplamda ve ben öğrenciyim 20 sinde ödeme var kartın ne yapmalıyım lütfen yardım... Üstlerde cari hesapta gözükmüyor yanlışın olmasın diyip duruyor ekstre göstereyim deyince hastayım sonra diyorlar kafayı yemek üzereyim... Kredi kartımdan benim üstüm çekim yapmış olabilir mi acaba? Bu sorunu en kısa zamanda nasıl halledebilirim... Şimdi okula geçiyorum umarım geldiğimde birşeyler yazmış olursunuz.. Yazacak olanlara şimdiden teşekkür ederim..:43:

merhaba,
çekilen tutarlar sizin ödemeniz gereken avon fatura rakamları mı ? kredi kartınızdan avon faturalarınız otomatik ödeme talimatlı olup faturalarınız kredi kartınızdan ödendi ancak halen avonun sitesinde borcunuz var şeklinde mi gözüküyor ? şayet mevcut avon faturalarınızı kredi kartınızdan talimatlı olarak ödemenize rağmen avon cari hesap özetinde göremiyorsanız önce bankanızı arayın. avon için çekilen tutarların provizyon ve otorizasyon nolarını ve ödeme saatlerini öğrenin. daha sonra avon müşteri hizmetlerini arayıp lütfen bildirin.tutar kartımdan çekildi ancak sistemde borcum gözüküyor.acilen düzeltimini talep ediyorum şeklinde.

panikten çok anlaşılır olmamış o yüzden olasılıklar üzerinden yanıt verdim. umarım işinize yarar. :34:

yanlışlık olabilir takımöncüne de anlat sana yardım etsin Aradığın avon Merlez iletişim mi? Şimdiye kadar İlgilenmedikleri Bir Sorun olmamıştır anlamadım üstüne düş Senden para kazanırken iyiler şimdi mi takımöncün bss yardım etmiyor !

Merhaba bişey sormak istiyorum ..

Bazı zamanlar avondan sipariş veriyorum bu işi arkadaşım yapıyor. 2*3 ayda 1 diyebilirim 20*30 TL lik alışveriş.

Bugün arkadaş aklıma girdi avon temsilcisi ol kendin al gelişine falan filan diye. alışveriş nasıl oluyor..

aldıklarım kargo ile gelecek kargo ücreti bana mı ait olacak ?

Katalog yolluyorlar mesela bunun ücretini ben mi ödüyorum. ?

Avona ödemeyi nasıl yapıyorum bankadan havale ile mi sadece kredi kartı ile falan mı ?

Üye olmak için internetteki başvuruyu doldurmak yeterli mi ?

Bana kazançları ve olumsuz yönleri neler olacak merak ettim katılmaya değer mi ?
Muhtemeeln arkadaşının ekibi var Üye olmanı söylemesi normal birlikte çalışabilirsiniz haklı nufus cüzdan fotokobisi ve kayıt formuna imzan gerekmekte canım Katalogu ücretsiz yolluyorlar 85TL satışlarda kargo ücretsiz Avon ödeme kredi kartın varsa sistemden akbank gişeler yada ptt

%25 kazanıyosun takım öncüsü olursan kazancın artar ekip kurduğunda

Avon Luxe pudra kullanan var mı arkadaşlar ? Mat mı parlak mı duruyor ? Katalogta ışıltı verdiği yazıyor.
Bir de ben beyaz tenliyim. Fair Silk rengini mi alayım ? Katalogtan renk seçmek zor oluyor pudra ve fondötenlerde :31:

Yok maalesef değil faturalarım ödendi borç filan yok benim... Bu ayrıca bir çekim ekstreye baktığımda fark ettim zaten bende... Borç ya da fatura olmadığı için de gözükmüyor cari hesapta ama çekim var sonuçta hemde iki kere bu neyin çekimi ve neden böyle bir şey oldu anlamadım...

Merhaba arkadaşlar.Ben de Avon temsilciliği yapıyorum.Ankara başta olmak üzere bütün illere kargo ile ürünleri uygun fiyata gönderiyorum.İlgilenen arkadaşlar mesaj atabilir.Herkese bol kazanç ve iyi bir akşam dilerim.

arkadaşlar ben ayın15de siparişlerimi takımöncüme verecem parayı nasıl verecez ha bide indirimli fiyat üzerindenmi sipariş verecem yoksa katalog fiyatındanmı çünkü bayagı bende aldım çünkü takımöncüm ilk siparişini bana verdemiştide

Back