Hoşgeldin aramıza arayan kişinin telini kaydet senin takımöncün Her konuda yardım edecektir..Bizlerde varız Birkaç Güne kadar telefonuna mesaj gelecek temsilci kodun Daha sonra avon.com.tr den yeni şifre talep edeerek biraz sayfayı incele takıuldığın Bir şey olursa yazman yeterli..slam arkadaslar bende yeni üye oldum internet üzerinden kaydoldum hemen aradılar bikaç bişeyler gönderdiler işte sözleşme avon katalogları falan neyse imzaladım gereken fotokopi vs gibi şeyleri gönderdim ee şimdi ne yapmam lazım bana yardım ederseniz sevinirim bir ugrasım olsun diye kaydoldum iyimi yaptım kötümü bilmiyorum ha bide kendi alacagım ürünleri indirimden alayım diye bakalım artık becerebilecekmiyiz sizde bana yardım ederseniz çoook sevinirim şimdiden hepinize teşekkürederim
Faturana yansar canımmerhaba kızlar bu ay 85 tl den yukarı sipariş veremedim. bu nedenle 8,5 tl kargo bedeli ödeyeceğim fakat merak ettiğim birşey var bu 8,5 tl kapıda mı ödenecek yoksa faturaya mı dahil ? acil cevap verirseniz çok sevinirim